0-1
Haug17'
1-1

Velkommen til live! Det nærmer seg kampstart i andre runde av cupen. Gjestene fra Raufoss kommer til Kongsvinger med en 5-4-seier over Fjellhamar fra første runde, mens Kongsvinger fikk en noe enklere reise, etter å ha slått Nesodden 0-3.
    Innmarsj.
    En del slurv i pasningspillet innledningsvis.
    2'
    Raufoss får frispark. Luftskyts flyttes opp. KIL overtar.
    2'
    Spilles 45 grader ut til Myklebust fra høyre. Skudd klareres i gult ben.
    4'
    Raufoss setter opp farten inne på Kongsvingers halvdel. Får til slutt en corner.
    6'
    Deinoff fanger ballen fra streken.
    6'
    Dadjo slår innlegg fra venstre, men det er dårlig, og keeper får raskt kontroll på situasjonen.
    8'
    Raskt ett-touch-spill fra hjemmelaget. Dadjo avbrytes av en tøff, men ren takling.
    9'
    Kongsvinger har, for øyeblikket, ballen mest. Mye høyt spill, med lite skudd.
    11'
    Tuelo forsøker å drible seg forbi forsvaret, men dribler heller seg selv, slik at Raufoss overtar.
    12'
    Godt utspill fra keeper Enger. Raufoss avanserer også godt, men skuddet er heller svakelig.
    13'
    Til nå har denne kampen utelukkende bydd på lavt tempo. Lite som skjer, med unntak av periodevis godt pasningspill.
    16'
    Mål for Raufoss!
    Kongsvinger 0 - 1 Raufoss
    Mål: Daniel Haug
    Bortelaget tar ledelsen! Innlegg fra venstre går uforstyrret inn til en Haug som kan plassere ballen enkelt inn fra kun få meters hold.
    17'
    Kongsvinger litt mer på hugget nå. Baklengsmålet må åpenbart ha vært en oppvekker.
    20'
    Raufoss på besøk igjen. Blir denne gangen stoppet langs kanten, og får kun et innkast.
    21'
    Både Tuelo og Dadjo ser ut til å slite med ballen i bena i dag. Det hemmer kantspillet markant.
    22'
    Frispark til KIL. Enger får bokse uforstyrret til innkast.
    23'
    Klossete spill mellom Deinoff og Shindika. Hjemmelaget får likevel med seg et innkast, noe heldig.
    24'
    Dadjo stjeler ballen ved 16-meterstreken. Påfølgende innlegg går høyt nok til at Engers hender blir rått parti mot Myklebust.
    26'
    Raufoss presses stadig tilbake, men den siste tredjedelen av spillet ser ikke ut til å sitte ordentlig for vertene.
    28'
    Raufoss vinner frispark. Ender med et innlegg langs bakken, som Deinoff har få problemer med å holde.
    29'
    Stor sjanse for hjemmelaget! Dadjo får krunglet frem en pasning til Myklebust, som forlenger til Tuelo. Tuelo går seg litt fast, og gir ballen tilbake, og inn i feltet. Den endelige avslutningen står ikke i stil med fremspillet, og ballen går et par meter over.
    32'
    Farlig innlegg klareres til Skogh, som får skyte to ganger fra stått hold. Siste går til corner.
    33'
    Hjørnespark til Kongsvinger
    33'
    Dårlig utspill fra Enger! Tuelo stjeler ballen høyt i banen, men en-mot-en er keeper best. Raufoss overtar så spillet.
    34'
    Mål for Kongsvinger!
    Kongsvinger 1 - 1 Raufoss
    Mål: Martin Ellingsen
    Veldig pent pent fra hjemmelaget! Shindika og Dadjo kombinerer, og førstnevnte sender av en perfekt avstikker til Ellingsen, som ved et lite touch sender keeper ut av spill.
    36'
    Gult kort til Kongsvinger
    Mats Diego Skårdal
    Raufoss får frispark.
    37'
    Spillet har roet seg noe etter utlikningen.
    40'
    Skogh, Shindika og Dadjo småspiller sammen. Tversoverpasning fra Skogh ender med corner.
    42'
    Går over alt og alle.
    42'
    Senstad blir nesten spilt fri. Shindika viser seg å være en del smidigere, og stikker frem en fot, og gjør ballen til sin. KIL overtar.
    44'
    45'+1
    Dommer blåser i fløya, og vi har pause på Gjemselund.
    Begge lag har hvert sitt mål til pause. Kongsvinger trengte litt tid på å komme i gang, men har, paradoksalt nok, siden baklengsmålet vært det førende laget.
    45'
    Innledningsvis sikkert pasningspill fra hjemmelaget.
    47'
    Høyrebent skudd fra Skogh. Skuddet skifter litt retning, men keeper har kontroll.
    48'
    Frispark til gjestene.
    49'
    Hjemmefansen roper på tilbakespill, men dommer vinker spillet videre.
    50'
    Tuelo får muligheten til å spille frem Ellingsen i god posisjon, men en svak pasning ender med ballmiss.
    52'
    Svikt i det grunnlegende av pasningspillet gjør at Kongsvinger aldri klarer å spille seg forbi gjestenes 16-meter.
    55'
    Raufoss spilles lavt, men ser ut til å ha god kontroll på Kongsvinger.
    56'
    Dadjo forsøker å nå Tuelo på motsatt kant, men pasningen er svak og upresis. Angrepet bremses.
    58'
    Spillerbytte - Raufoss
    Inn: Narongdet Solbakken
    Ut: Feisal Ahmed Hassan
    58'
    Avstikker fra Skårdal blåses av for offside.
    60'
    Har vært tiki-taka-fotball fra hjemmelaget i en god stund nå. Sjansene fortsetter å utebli.
    63'
    Tuelo skyter fra skrått hold. Enger redder med benet, og hjemmelaget får corner.
    64'
    64'
    Keeper Enger sklir i det han skal sparke ut ballen. Endte nesten med innkast.
    67'
    Retur går langt over.
    67'
    Dosso får skyte, men skuddet blokkeres umiddelbart.
    68'
    Gjestene får frispark. Pasning mot cornerflagget ender med et ufarlig innlegg.
    69'
    Spillerbytte - Kongsvinger
    Inn: Ole-Christian Moltzau
    Ut: Emilie Dadjo
    69'
    Ellingsen får frispark mot seg inne i 16-meteren. Ser ut som en dytt i ryggen.
    71'
    Senstad ligger nede. Lite stopp i spillet.
    73'
    Klareres til ny corner fra motsatt side.
    74'
    Dårlig timet heading gjør at Enger får utspill.
    75'
    Hæstad går ned, og roper etter frispark. Dommer vinker spillet videre, til Hæstads store frustrasjon.
    77'
    Frispark til gjestene. 25 meter inn.
    78'
    Hjemmelaget kontrer. Innlegg fra høyre går over til innkast.
    78'
    Ellingsen stjeler ballen klokt. Avansement fremover ender med skudd litt til side for mål.
    81'
    Dagens tilskuertall er 655.
    82'
    Gode kombinasjoner rundt Raufoss' 16-meter. Etter stormen blåses spillet av. Nok en gulkledd spiller ligger nede.
    85'
    Inn: Fredrik Greve Monsen
    Ut: Kamer Qaka
    85'
    God sjanse for Raufoss. Innlegg fra høyre ender med skudd som går et lite stykke over.
    87'
    Inn: Karl Kristian Sevaldsen
    Ut: Patrick Hansen
    Innbyttede Hansen må ut igjen. Får behandling på sidelinjen.
    87'
    Frispark til Raufoss. Gult luftskyts flyr høyest, men Deinoff redder greit.
    89'
    Shindika blåses av for hands, og Raufoss får igjen frispark.
    90'
    Innlegg fra Skogh går inn til keeper. Raufoss overtar.
    90'+1
    Shindika pådrar seg frispark.
    90'+2
    Hæstad chipper innlegg, men Raufoss får raskt kontroll på situasjonen.
    90'+3
    Frispark til KIL fra gunstig distanse. Blåses over.
    90'+4
    90'+5
    Da er det bare å gjøre seg klar før ekstraomgangene.
    1. ekstraomgang
    90'
    Raufoss får frispark og flytter opp luftskyts. Skummel dupp lander på nettaket.
    92'
    Kongsvinger forsvarer seg en smule panisk, men roer ned spillet ved frispark.
    94'
    Sløvt spill fra begge for øyeblikket.
    96'
    Kongsvinger får en gylden mulighet til å ta ledelsen. Keeper sentres ut, og KIL får blank kasse fem meter og inn. Dessverre for hjemmelaget, så er ingen der på siste sparket.
    97'
    Moltzau utoverskrur en volley ut til side for mål.
    98'
    Hæstad hopper og spretter på dødlinja. Kommer seg opp igjen.
    100'
    Hjørnespark til Raufoss
    101'
    Ellingsen venter Hæstad på løp, men avstikkeren klareres til innkast.
    102'
    Raufoss har overtatt spillet den siste tiden. Kongsvinger mer reserverte.
    105'
    Frispark til Raufoss. Heades ut til innkast til KIL på motsatt side.
    105'+1
    105'+1
    2. ekstraomgang
    105'
    Myklebust sentrer mot Moltzau på høyre, men takles inne i 16-meteren.
    108'
    Skogh bryter Raufoss' pasningspill. I det de rødkledde har tenkt seg fremover, stoppes de ureglementert. Frispark.
    110'
    Kongsvinger setter ballen i mål, men spillet vinkes av for offside.
    111'
    112'
    Raufoss er hardt presset for tiden. Den andre omgangen virker å være av Kongsvingers eie.
    114'
    Shindika bryter Raufoss eksemplarisk.
    116'
    Jondal presser ut Skårdal, og Enger får utspill.
    118'
    Raufoss på besøk i Kongsvingers halvdel. Svakelig avslutning byr på få problemer for Deinoff.
    120'
    Gjennomspill inn til keeper Enger. Ser du til at det hele renner ut i straffekonkurranse.
    120'+1
    Straffesparkkonkurranse
    120'+2
    Da skal det hele avgjøres på straffer.
    120'
    Kongsvinger scorer på straffe!
    Kongsvinger 1 - 0 Raufoss
    Mål: Magnus Myklebust
    120'
    Raufoss scorer på straffe!
    Mål: Oliver Berg
    120'
    Kongsvinger 2 - 1 Raufoss
    120'
    Kongsvinger 2 - 2 Raufoss
    Mål: Markus Rolandsen
    120'
    Kongsvinger 3 - 2 Raufoss
    Mål: Emil Skogh
    120'
    Raufoss misses the penalty
    120'
    Kongsvinger 4 - 2 Raufoss
    Mål: Ole-Christian Moltzau
    120'
    Kongsvinger 4 - 3 Raufoss
    120'
    Kongsvinger 5 - 3 Raufoss
    120'
    120'
    En straffekonkurranse er i seg selv lite rettferdig, men Kongsvingers avansement er det ikke noe å si på. Best i 100 av de totalt 120 spilte minuttene.
    Mitt navn er Øystein Engh, og jeg takker for følget. Vel møtt neste gang!