Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Kocaelispor.
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Kocaelispor på egen banehalvdel.
    Mål for Kocaelispor!
    Kocaelispor 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Dino Ndlovu
    Målgivende: Benhur Keser
    Mål! Kocaelispor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dino Ndlovu på Ismet Pasa Stadium. Det er en fin assist fra Benhur Keser.
    10'
    Oleksandr Belyaev
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Oleksandr Belyaev avslutter utenfor.
    12'
    I Izmit har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    14'
    Georges Mandjeck vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Georges Mandjeck er på beina igjen og fortsetter kampen.
    21'
    22'
    Skudd på mål, Kocaelispor
    22'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Yilmaz Ozeren (Kocaelispor) løfter inn en corner fra høyre på Ismet Pasa Stadium.
    23'
    Frispark i en god posisjon for Kocaelispor!
    23'
    Omurcan Artan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    27'
    Omurcan Artan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Izmit.
    27'
    30'
    I Izmit slår Aksel Aktas en corner fra høyre.
    31'
    Blessing Chibuike Eleke
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Izmit. Blessing Chibuike Eleke avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    35'
    Kocaelispors Dino Ndlovu blåses av for offside på Ismet Pasa Stadium.
    38'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    39'
    Gult kort til Kocaelispor
    Diogo Alexis Rodrigues Coelho
    Diogo Coelho (Kocaelispor) pådrar seg et gult kort.
    39'
    41'
    Hjørnespark til Kocaelispor
    44'
    Yilmaz Ozeren (Kocaelispor) slår en corner fra høyre side på Ismet Pasa Stadium.
    44'
    I Izmit har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Baris Alici
    Dommer Oguzhan Aksu gir Baris Alici (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    45'+4
    Atila Turan
    Dommer Oguzhan Aksu viser Atila Turan (Kocaelispor) det gule kortet.
    45'+4
    Dommer Oguzhan Aksu venter med å sette i gang spillet fordi Dino Ndlovu ligger nede.
    45'+5
    Dino Ndlovu er tilbake på banen igjen.
    45'+6
    47'
    Michael Pereira
    Kocaelispor angriper, men avslutningen til Michael Pereira går utenfor.
    47'
    Kocaelispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark Kocaelispor.
    50'
    52'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    53'
    Kocaelispor, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Oguzhan Aksu signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    56'
    Frisparket tildelt Genclerbirligi SK er farlig nær Kocaelispors målområde.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Kocaelispor
    Inn: Mevlüt Erdinç
    Ut: Dino Ndlovu
    Kocaelispor bytter ut Dino Ndlovu med Mevlüt Erdinç. Dette er det første byttet som Mustafa Resit Akcay gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Semih Karadeniz
    Ut: Michael Pereira
    Bytte for Kocaelispor. Semih Karadeniz kommer inn for Michael Pereira på Ismet Pasa Stadium.
    60'
    Mert Kula (Genclerbirligi SK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ismet Pasa Stadium.
    60'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Gökhan Gul
    Ut: Mert Kula
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt første bytte for dagen. Gökhan Gul erstatter Mert Kula.
    61'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    62'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    63'
    Oleksandr Belyaev (Genclerbirligi SK) avanserer forover på Ismet Pasa Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    En av Genclerbirligi SKs spillere går i offside.
    63'
    Frispark til Kocaelispor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    67'
    Aksel Aktas
    Dommeren gir Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    67'
    Benhur Keser
    Målsjanse på Ismet Pasa Stadium! Benhur Keser fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Kocaelispor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.
    70'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Kocaelispor 1 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Gökhan Gul
    Målgivende: Baris Alici
    Gökhan Gul (Genclerbirligi SK) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Ismet Pasa Stadium. Flott spill fra Baris Alici før målet.
    72'
    73'
    Mehmet Tas
    Mehmet Tas (Kocaelispor) kommer seg fri på Ismet Pasa Stadium, men avslutningen går utenfor.
    74'
    77'
    Inn: Ilyas Kubilay Yavuz
    Ut: Yilmaz Ozeren
    Mustafa Resit Akcay gjør dagens tredje bytte i Izmit, når han tar ut Yilmaz Ozeren og setter inn Ilyas Kubilay Yavuz.
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) vrir seg av smerte i gresset.
    78'
    Genclerbirligi SK slipper å klare seg uten Aksel Aktas som kommer tilbake på banen i Izmit.
    78'
    Kan Kocaelispor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    80'
    80'
    81'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Oleksandr Belyaev
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Sintayehu Sallalich erstatter Oleksandr Belyaev.
    81'
    82'
    84'
    85'
    Skade: Genclerbirligi SK
    86'
    Oguzhan Aksu tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    88'
    88'
    Kocaelispor 1 - 2 Genclerbirligi SK
    Mål: Dmytro Hrechyshkin
    Dmytro Hrechyshkin setter ballen i nettet og Genclerbirligi SK leder nå 1-2.
    90'+1
    Inn: Johanna Omolo
    Ut: Georges Mandjeck
    Kocaelispor bytter ut Georges Mandjeck med Johanna Omolo. Dette er det fjerde byttet som Mustafa Resit Akcay gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Johanna Omolo
    Johanna Omolo (Kocaelispor) kommer til en målsjanse på Ismet Pasa Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Ilyas Kubilay Yavuz
    Målsjanse! Ilyas Kubilay Yavuz (Kocaelispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Blessing Chibuike Eleke
    Metin Diyadin gjør dagens tredje bytte i Izmit, når han tar ut Blessing Chibuike Eleke og setter inn Ilker Karakas.
    90'+4
    90'+6
    Andre gule kort til Kocaelispor
    Utvisning! Diogo Coelho (Kocaelispor) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    90'+7
    Abdoulaye Cisse
    Abdoulaye Cisse (Kocaelispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.