Njie67'
3-1
1 169
913

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av tredje runde i cupen, og oppgjøret mellom KFUM og Kristiansund!
    KFUM får storfint besøk fra Eliteserien når Kristiansund tar turen til Ekeberg i kampen om å kvalifisere seg til fjerde runde av cupen. Dagens motstandere spilte sist i samme divisjon tilbake i 2016. Det første oppgjøret endte 0-0, men senere i sesongen gikk Kristiansund seirende ut av kampen på Kristiansund Stadion i en målrik kamp som endte 3-2. Tidligere Kristiansund-spiller Daouda Bamba scoret to mål i den kampen.
    OBOS-ligaen er en tett og jevn liga, og for øyeblikket ligger KFUM på sjetteplass med 27 poeng. Det er fire poeng opp til Sogndal på plassen over, og ett poeng ned til Ranheim på plassen bak. I forrige runde tapte KFUM hele 5-1 mot Raufoss på Nammo Stadion.
    Kristiansund har utviklet seg til å bli et stabilt lag på øvre halvdel av Eliteserien. De ligger på tredjeplass med 35 poeng etter 19 serierunder. Det er kun Bodø/Glimt og Molde som ligger foran på tabellen med henholdsvis tre og to poeng. Forrige helg fikk de besøk av FK Haugesund som ledet 1-2 med et kvarter igjen å spille. Kristiansund kjempet seg derimot tilbake i kampen med en utligning av Torgeir Gjertsen, før Snorre Strand Nilsen sendte hjemmelaget i ledelsen med to minutter igjen å spille.
    Toppscoreren for KFUM i år er Alagie Sanyang med syv mål på 18 kamper i OBOS-ligaen. Han har i tillegg fire målgivende. KFUM sin nummer ti spilte derimot ikke kampen mot Raufoss i helgen.
    Hos Kristiansund er det Bendik Bye som er toppscorer så langt. Han har scoret fem mål på 16 kamper i årets sesong, men han har hele tre spillere rett bak seg på fire scoringer. Bendik Bye har også nettopp rundet 100 kamper for Kristiansund! 31-åringen kom til Kristiansund i januar 2018 etter et opphold i Sogndal.
    Kristiansund signerte Moses Mawa på en kontrakt ut 2024 i det forrige overgangsvinduet. Mawa spilte i KFUM i både 2018, og halve 2019-sesonge før han ble solgt til Eliteserien og Strømsgodset. I 2019-sesongen scoret han ti mål på 15 kamper for KFUM før han ble solgt til divisjonen over.
    Det er et tett kampprogram for begge lagene for tiden, og derfor kan det bli litt rotasjon på lagene til denne kampen. Vi får mer informasjon rundt lagoppstillingene 16:00. Følg med!
    KFUM signerte Marius Alm tidligere denne uken. Kontrakten med Raufoss gikk ut tidligere i sommer, men nå er det klart at Alm fortsetter karrieren i Oslo og KFUM. Han starter dagens kamp på benken.
    Det er sol og fint vær på Ekeberg i dag, selv om vi er over halvveis i september. Det meste ligger til rette for at dette blir en bra fotballkamp!
    Spillerne er på vei ut på banen, og det nærmer seg kampstart!
    0'
    Kristiansund tar avspark, og kampen er i gang.
    1'
    Kristiansund forsøker å komme seg opp langs kantene, og slår til slutt inn på høyresiden. Innlegget går gjennom hele feltet, og til Mucolli på motsatt side.
    1'
    Sortevik slår en lang pasning opp mot Hoseth. Han får spilt videre til Gaye, som setter fart oppover i banen. Hoseth får tilbake ballen ved dødlinja, men ballen går utenfor dødlinja.
    3'
    Kristiansund spiller seg oppover langs høyresiden, men får ikke avsluttet angrepet på farlig vis.
    6'
    Innkast høyt i banen for hjemmelaget.
    6'
    KFUM spiller seg rundt 16-meteren til Kristiansund, men får ikke skutt mot mål.
    7'
    Vertene har holdt mye på ball innledningsvis i kampen her.
    8'
    Njie med noen lekre finter ute på venstrekanten. Han kommer seg derimot ikke forbi backen.
    9'
    Hoseth setter fart opp høyrekanten, og kommer seg inn i 16-meteren. Dan Peter Ulvestad klarerer til corner i siste sekund.
    13'
    Klareres av gjestene.
    13'
    Gjertsen slår over på Mucolli som bryster ned ballen, og avslutter mot mål. Avslutningen blokkeres til corner.
    14'
    Ødegaard ute og bokser ballen ut av 16-meteren.
    14'
    Mål for KFUM Oslo!
    KFUM Oslo 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Remi Andre Svindland
    Målgivende: Bilal Njie
    Det er KFUM som scorer kampens første mål! Bilal Njie blir spilt fri ute på kanten, og setter fart oppover i banen. Kristiansund har mange spillere høyt i banen, og vertene kan kontre. Njie spiller innover i banen, hvor flere lagkamerater kommer løpende. Svindland får kontroll på ballen, og skyter i mål!
    15'
    Mål for Kristiansund!
    KFUM Oslo 1 - 1 Kristiansund
    Mål: Torgil Gjertsen
    Torgeir Gjertsen utligner etter kort tid på et skudd utenfor 16-meteren! Kartum prøver å finte seg gjennom KFUM-spillerne, men ballen blir taklet til Gjertsen som fyrer av et skudd som går rett i mål. KFUM holdt ikke på den ledelsen i lang tid.
    17'
    Det første kvarteret inneholdt få målsjanser, men på kort tid fikk vi to scoringer!
    19'
    Mahnin tester skuddfoten rett på utsiden av 16-meteren, men Mcdermott redder uten problemer.
    20'
    Bilal Njie får noen problemer, og trenger medisinsk hjelp. Det blir et lite stopp i spillet, mens han går ut av banen, men spillet er i gang igjen!
    22'
    Ballen faller ned i feltet, men Kristiansund får ryddet opp.
    23'
    Bokses bort fra Mcdermott, men hjemmelaget får ny corner.
    23'
    Mcdermott bokser ut i returrommet, og KFUM får slått inn fra høyrekanten. Headingen går utenfor stolpen.
    24'
    Isaksen setter fart innover i banen, og kommer seg helt inn i 16-meteren til KFUM. Der stopper det opp, og han spiller ut til Gjertsen som fyrer av et skudd som går utenfor mål.
    26'
    Kristiansund med ballen inne på KFUM sin halvdel.
    28'
    Gjertsen med et godt driv med ballen oppover i banen, før han spiller kula mot Mawa. Det blir litt trøbbel med presisjonen og mottaket til Mawa, og ballen går ut til utspark.
    31'
    Njie vinner ballen fra KBK ute til venstre, men mister raskt ballen igjen. Kaptein Ulvestad rydder opp, og spiller ballen tilbake til Mcdermott.
    32'
    Stort engasjement blant barn og unge på tribunen til KFUM. Det er gøy å se!
    33'
    Snorre Strand Nilsen slår inn et innlegg som blir reddet av Ødegaard.
    34'
    Nok en gang faller ballen ned i feltet, og det kommer en halvhjertet avslutning fra hjemmelaget, men Mcdermott får unna ballen.
    34'
    Bilal Njie med et godt skuddforsøk! Han skjærer innover i banen fra venstrekanten, og banker til fra utsiden av 16-meteren. Skuddet får en fin bue, men går utenfor mål.
    36'
    KBK får frispark på egen halvdel.
    37'
    Sortevik prøver å finne en mulighet for å skyte utenfor 16-meteren til KBK, men mister ballen til Gjertsen som løper oppover i banen.
    39'
    Gaye med et innlegg i boksen nede ved dødlinja som Aasbak bryster ned til Mcdermott i egen 5-meter.
    40'
    Taaje med trer igjennom en veldig smart pasning i boksen som finner Sanyang, men sistnevnte står i offside når pasning blir slått
    41'
    Mucolli lager frispark i duell med Sortevik midt på banen.
    42'
    Sanyang med et skuddforsøk som Mcdermott forlenger til corner.
    43'
    KFUM får avsluttet på mål, men Mcdermott redder.
    43'
    Sortevik med et skuddforsøk som blir blokkert til nok en corner.
    45'+1
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Tas kort, og ender med ny corner.
    45'+1
    Mcdermott får hanskene på ballen og dyttet den ut i feltet.
    45'+1
    45'+2
    Da var det pause på Ekeberg, og stillingen er 1-1 til pause! KFUM gikk opp i ledelsen etter et kvarter spilt. Njie fikk mye rom ute til venstre, og spilte inn til Svindland som banket ballen i mål fra 18-19 meter. Deretter tok det ikke lang tid før Kristiansund utlignet. Torgeir Gjertsen avsluttet også fra utsiden av 16-meteren, og ballen gikk i mål bak Emil Ødegaard. KFUM skapte en god del utover i omgangen, så det blir spennende å se hvordan kampen utvikler seg etter pause!
    45'
    KFUM sparker i gang kampen igjen!
    46'
    Gjertsen utfordrer Gaye nede ved dødlinjen, men KFUM-spilleren forsvarer seg godt.
    46'
    Spillerbytte - KFUM Oslo
    Inn: Philip Eng Romsaas
    Ut: Håkon Hoseth
    46'
    Kristiansund har godt offensivt ut etter pause.
    48'
    KFUM kommer på en overgang, men en svak pasning fra Sanyang stopper opp angrepet.
    48'
    Bilal Njie kommer seg rundt en KBK-spiller nede ved dødlinja, og spiller videre til Sortevik som på et touch styrer ballen videre bak i feltet. Der blir en Svindland lagt i bakken, og KFUM får straffe.
    50'
    KFUM Oslo scorer på straffe!
    KFUM Oslo 2 - 1 Kristiansund
    Mål: Alagie Sanyang
    Sanyang sender KFUM i ledelsen med en straffe som blir skutt høyt oppe til høyre i mål! Mcdermott går motsatt vei.
    51'
    Nytt godt angrep fra KFUM! Keivan Ghaedamini spiller 45 grader langs bakken nede ved dødlinja, og Sanyang får avsluttet mot mål, men Mcdermott redder til corner.
    53'
    Ryddes unna.
    54'
    Corneren legges inn på første stolpe hvor Sortevik vinner duellen, men han får ikke stusset ballen videre bak i feltet.
    54'
    Isaksen blir lagt i bakken et lite stykke på utsiden av 16-meteren, og får frispark.
    56'
    Aasbak legger inn i boksen, og Hopmark løper seg fri, men er akkurat for sen til ballen som går over dødlinja.
    57'
    Gjertsen får avsluttet, men skuddet blir blokkert til corner.
    58'
    Dan Peter Ulvestad får hodet på ballen på bakerste stolpe, men det blir ingen skikkelig avslutning fra gjestene.
    58'
    En godt slått corner, men ballen blir headet ut mot andre siden.
    59'
    Kristiansund fortsetter å trøkke på rundt 16-meteren til KFUM.
    60'
    Ødegaard får bokset bort ballen.
    60'
    Gjertsen med et innlegg i boksen som Ødegaard er ute og plukker.
    60'
    Njie gjør en god jobb nede ved dødlinja, og vinner en corner.
    61'
    Legges inn langt bak i feltet, hvor Mcdermott får en hanske på ballen og får den ut av 5-meteren.
    61'
    Det gjøres klart for tre bytter hos KBK. Kan de være med på å snu denne kampen eller skal vi få en cupbombe.
    63'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Aliou Coly
    Ut: Pål Erik Ulvestad
    63'
    Inn: Max Williamsen
    Ut: Sander Erik Kartum
    64'
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Torgil Gjertsen
    64'
    Et godt innlegg av Mucolli som Olsen header ut til corner.
    66'
    Innoverskrudd corner som holder på å skru inn i mål, men den går på utsiden av bakerste stolpe!
    66'
    KFUM Oslo 3 - 1 Kristiansund
    Mål: Bilal Njie
    Målgivende: Remi Andre Svindland
    For en scoring av Bilal Njie! Svindland vinner ballen høyt i banen, og får taklet den videre til Njie utenfor 16-meteren. Sistnevnte bruker ikke lang tid på å skyte. Stillestående bøyer han ballen oppe i høyre kryss! Fantastisk utført av KFUM sin nummer 11!
    67'
    Bilal Njie har vært en trussel ute på venstrekanten til KFUM hele kampen.
    69'
    Gult kort til KFUM Oslo
    Stian Sortevik
    Takler Williamsen ved midtbanestreken, og får det gule kortet av dommer.
    69'
    KBK prøver å presse på rundt 16-meteren til KFUM, men vertene forsvarer seg godt.
    72'
    Inn: Tore Sørås
    Ut: Remi Andre Svindland
    72'
    Mye ball på KFUM sin halvdel nå. Klarer de å holde ut de siste 15 minuttene?
    75'
    Strand Nilsen med et innlegg i boksen som Ødegaard plukker ned på bakerste stolpe.
    76'
    Inn: Lagos Kunga
    Ut: Moses Dramwi Mawa
    76'
    Inn: Oskar Sivertsen
    Ut: Agon Mucolli
    76'
    Njie må gå ut på sidelinjen med en skade. Det tyder på at han blir byttet ut på neste byttet.
    79'
    For noen sjanser av KBK! Emil Ødegaard varter opp med tre viktige redninger rett etter hverandre på avslutninger fra KBK-spillerne. Det ender med corner til gjestene!
    80'
    Inn: Juba Massinissa Moula
    Ut: Bilal Njie
    80'
    Ender med ny corner.
    81'
    Ødegaard bokser ballen ut.
    81'
    Ødegaard setter i gang langt, og Sortevik får masse rom til å løpe oppover i banen. Han spiller inn foran målet, men KBK klarerer til corner.
    82'
    Slås langt bak i feltet. Der står det ingen KFUM-spillere.
    82'
    KFUM spiller seg imellom utenfor 16-meteren til Kristiansund, men kommer til en skuddmulighet.
    85'
    Oskar Sivertsen trekker innover i banen fra venstrekanten, og prøver et skudd som går til side for mål.
    86'
    Inn: Jørgen Hammer
    Ut: Mohammed Mahnin
    87'
    Frispark til KFUM midt inne på Kristiansund sin halvdel.
    88'
    Den slås inn i feltet, og Mcdermott får bokset unna.
    89'
    Det legges til fire minutter!
    90'+1
    KFUM for stoppet angrepene til Kristiansund før gjestene kommer til skikkelige skuddmuligheter.
    90'+2
    Max Williamsen fyrer av et skudd fra langt hold som går et stykke over mål.
    90'+3
    Kunga legger inn foran mål, men innleggsforsøket er for svakt og går utenfor dødlinja.
    90'+4
    90'+5
    Da fikk vi en cupbombe på Ekeberg, og KFUM vinner 3-1 mot Kristiansund! Svindland scoret kampens første mål, og sendte KFUM i ledelsen med et skudd rett på utsiden av 16-meteren. KBK svarte raskt, og Gjertsen utlignet til 1-1. Fem minutter ut i andre omgangen fikk KFUM straffe, og Sanyang satt ballen oppe til høyre. Det samme gjorde Njie litt senere i omgang, da han stillestående bøyet ballen oppe i høyre kryss fra utsiden av 16-meteren. En solid seier for KFUM, som er klare for fjerde runde av cupen!
    Med det takker jeg for følget, og ønsker en god dag videre!