2-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Kayseri.
    Frispark til Kayserispor på halvdelen til Fatih Karagumruk Istanbul.
    2'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    3'
    Kayserispor angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    Fatih Karagumruk Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    9'
    Mario Gavranovic
    Kayserispor angriper. Mario Gavranovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    10'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Kayserispor.
    11'
    Gustavo Campanharo (Kayserispor) slår en corner fra høyre side på Kadir Has Stadium.
    13'
    I Kayseri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Lucas Biglia
    Dommeren gir Lucas Biglia (Fatih Karagumruk Istanbul) et gult kort.
    14'
    Frispark Fatih Karagumruk Istanbul.
    21'
    Burak Bekaroglu
    Burak Bekaroglu (Fatih Karagumruk Istanbul) header mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Mål for Fatih Karagumruk!
    Kayserispor 0 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Andrea Bertolacci
    Målgivende: Fabio Borini
    Mål! Andrea Bertolacci gir Fatih Karagumruk Istanbul ledelsen 0-1 i Kayseri. Det er en fin assist fra Fabio Borini.
    22'
    24'
    24'
    Emrah Bassan
    Målsjanse til Kayserispor! Emrah Bassan treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Aleksandar Pesic
    Sjanse til Fatih Karagumruk Istanbul! Aleksandar Pesic er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Burak Seker tildeler Fatih Karagumruk Istanbul en corner. Lucas Biglia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    I Kayseri slår Lucas Biglia en corner fra høyre.
    28'
    Andrea Bertolacci
    I Kayseri får Andrea Bertolacci (Fatih Karagumruk Istanbul) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    28'
    28'
    28'
    Emiliano Viviano
    Dommer Burak Seker gir Emiliano Viviano (Fatih Karagumruk Istanbul) et gult kort.
    29'
    Fabio Borini
    Fatih Karagumruk Istanbul fosser forover og Fabio Borini fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    30'
    Emrah Bassan (Kayserispor) løfter inn en corner fra venstre på Kadir Has Stadium.
    32'
    Dimitrios Kolovetsios
    Dimitrios Kolovetsios (Kayserispor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    34'
    35'
    Fabio Borini ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    39'
    Kayserispor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fatih Karagumruk Istanbul.
    40'
    Fabio Borini er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Sjanse i Kayseri! Fabio Borini (Fatih Karagumruk Istanbul) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    En av Fatih Karagumruk Istanbuls spillere går i offside.
    41'
    Frispark Kayserispor.
    42'
    Burak Seker tildeler Kayserispor en corner. Gustavo Campanharo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Målsjanse på Kadir Has Stadium! Mario Gavranovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Derrick Luckassen (Fatih Karagumruk Istanbul) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kadir Has Stadium.
    47'
    Derrick Luckassen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    48'
    49'
    Fabio Borini (Fatih Karagumruk Istanbul) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    49'
    Emrah Bassan (Kayserispor) slår en corner fra høyre side på Kadir Has Stadium.
    50'
    I Kayseri slår Emrah Bassan en corner fra høyre.
    50'
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Emrah Bassan går utenfor.
    51'
    Mame Thiam
    Kayserispor angriper. Mame Thiam får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Hjørnespark til Kayserispor
    53'
    Dimitrios Kolovetsios (Kayserispor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    53'
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Kayserispor
    57'
    Ingen straffe til Kayserispor
    61'
    Rødt kort til Fatih Karagumruk
    Derrick Luckassen
    Fatih Karagumruk Istanbul må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Burak Seker viser Derrick Luckassen det røde kortet.
    61'
    Det blir farlig! Frispark for Kayserispor er nær straffområde.
    61'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Ilhan Parlak
    Ut: Ibrahim Akdag
    Kayserispor gjør sitt første bytte. Ibrahim Akdag erstattes av Ilhan Parlak.
    61'
    Sjanse! Kayserispor avanserer forover, men Emrah Bassan avslutter utenfor.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Jure Balkovec
    Ut: Emre Mor
    Francesco Farioli gjør dagens første bytte i Kayseri, når han tar ut Emre Mor og setter inn Jure Balkovec.
    66'
    I Kayseri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    En av Kayserispors spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Miguel Cardoso
    Ut: Lionel Carole
    Lionel Carole (Kayserispor) erstattes av Miguel Cardoso.
    71'
    Mål for Kayserispor!
    Kayserispor 1 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Mario Gavranovic
    Målgivende: Onur Bulut
    Mario Gavranovic scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Onur Bulut før målet.
    73'
    Burak Seker tildeler Kayserispor en corner. Emrah Bassan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Gult kort til Kayserispor
    Onur Bulut
    Onur Bulut (Kayserispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Frisparket tildelt Fatih Karagumruk Istanbul er farlig nær Kayserispors målområde.
    76'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul.
    77'
    Inn: Kerim Frei
    Ut: Andrea Bertolacci
    Fatih Karagumruk Istanbul bytter ut Andrea Bertolacci med Kerim Frei. Dette er det andre byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Erhun Oztumer
    Ut: Jimmy Durmaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fatih Karagumruk Istanbul. Inn kommer Erhun Oztumer, mens Jimmy Durmaz tar plass på benken.
    79'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Aleksandar Pesic
    Fatih Karagumruk Istanbul bytter ut Aleksandar Pesic med Yann Karamoh.
    79'
    Mame Thiam
    Kayserispor fosser forover og Mame Thiam fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    80'
    82'
    83'
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) løfter inn en corner fra høyre på Kadir Has Stadium.
    84'
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) slår en corner fra høyre side på Kadir Has Stadium.
    84'
    Inn: Gokhan Sazdagi
    Ut: Emrah Bassan
    Emrah Bassan (Kayserispor) erstattes av Gokhan Sazdagi.
    85'
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Gustavo Campanharo
    Bytte for Kayserispor. Carlos Mane kommer inn for Gustavo Campanharo på Kadir Has Stadium.
    85'
    86'
    Olivier Kemen
    Olivier Kemen (Kayserispor) pådrar seg et gult kort.
    86'
    87'
    87'
    Frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på halvdelen til Kayserispor.
    88'
    Andre gule kort til Kayserispor
    Onur Bulut
    Onur Bulut (Kayserispor) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Kadir Has Stadium.
    88'
    Skudd på mål, Fatih Karagumruk
    90'
    90'
    I Kayseri slår Caner Erkin en corner fra venstre.
    90'
    90'+1
    Inn: Ahmed Musa
    Ut: Caner Erkin
    Francesco Farioli (Fatih Karagumruk Istanbul) gjør sitt femte bytte for dagen. Ahmed Musa erstatter Caner Erkin.
    90'+2
    90'+2
    Kayserispor 2 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Mame Thiam
    Målgivende: Miguel Cardoso
    Mame Thiam header ballen i mål og Kayserispor tar ledelsen 2-1 på Kadir Has Stadium. Miguel Cardoso var nest sist på ballen.