1-2
    Den første omgangen er nå i gang.
    Goztepe Izmir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Cuneyt Cakir tildeler Goztepe Izmir en corner. Halil Akbunar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Frispark til Goztepe Izmir på halvdelen til Kasimpasa Istanbul.
    5'
    Gult kort til Kasimpasa
    Valentin Eysseric
    Valentin Eysseric (Kasimpasa Istanbul) får et gult kort av dommer Cuneyt Cakir.
    6'
    Frispark for Goztepe Izmir på egen banehalvdel.
    7'
    I Istanbul slår Michal Travnik en corner fra venstre.
    10'
    Michal Travnik
    Michal Travnik (Kasimpasa Istanbul) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Frispark Kasimpasa Istanbul.
    14'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Kasimpasa Istanbul.
    16'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Kasimpasa Istanbul på egen banehalvdel.
    17'
    Yusuf Erdogan
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa Istanbul) prøver å heade ballen i mål på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men mislykkes.
    19'
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Nicolai Jorgensen (Kasimpasa Istanbul) vinkes av for offside i Istanbul.
    20'
    21'
    Kan Kasimpasa Istanbul utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    Tarkan Serbest
    Kasimpasa Istanbul angriper og Tarkan Serbest får avsluttet. Headingen treffer ikke Goztepe Izmir-målet.
    23'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Nicolai Jorgensen
    Dommeren gir Nicolai Jorgensen (Kasimpasa Istanbul) et gult kort.
    25'
    Frispark for Kasimpasa Istanbul på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Kasimpasa Istanbul på halvdelen til Goztepe Izmir.
    28'
    Kasimpasa Istanbul angriper på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men Nicolai Jorgensen header utenfor.
    28'
    30'
    Kasimpasa Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for Kasimpasa Istanbul er nær straffområde.
    35'
    Kasimpasa Istanbul fosser forover og Yusuf Erdogan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Goztepe Izmir på egen banehalvdel.
    37'
    Dzenan Burekovic
    Goztepe Izmir avanserer forover i Istanbul. Dzenan Burekovic avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Spillerbytte - Goztepe Izmir
    Inn: Lourency
    Ut: Halil Akbunar
    Halil Akbunar (Goztepe Izmir) erstattes av Lourency.
    39'
    41'
    Skade: Kasimpasa
    41'
    Tilbake fra skade: Kasimpasa
    42'
    Yalcin Kayan
    Goztepe Izmir angriper i Istanbul. Yalcin Kayan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa Istanbul) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    45'+2
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa Istanbul) slår en corner fra venstre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    49'
    50'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Mål for Kasimpasa!
    Kasimpasa 1 - 0 Goztepe Izmir
    Mål: Yusuf Erdogan
    Yusuf Erdogan dundrer ballen i mål og Kasimpasa Istanbul tar ledelsen 1-0 på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    51'
    Frispark Goztepe Izmir.
    52'
    53'
    Obinna Nwobodo
    Obinna Nwobodo (Goztepe Izmir) kommer seg fri på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Adis Jahovic
    Goztepe Izmir angriper. Adis Jahovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Yalcin Kayan (Goztepe Izmir) løfter inn en corner fra høyre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    58'
    58'
    59'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Goztepe Izmir like utenfor Kasimpasa Istanbul-området.
    60'
    63'
    65'
    65'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Haris Hajradinovic
    Ut: Nabil Dirar
    Kasimpasa Istanbul bytter ut Nabil Dirar med Haris Hajradinovic.
    65'
    Cuneyt Cakir tildeler Goztepe Izmir en corner. Murat Paluli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Mål for Goztepe Izmir!
    Kasimpasa 1 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Adis Jahovic
    Mål! bortelag utligner ved Adis Jahovic. Stillingen er nå 1-1.
    68'
    Inn: Soner Aydogdu
    Ut: Obinna Nwobodo
    Nestor El Maestro gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Obinna Nwobodo og setter inn Soner Aydogdu.
    69'
    Inn: Berkan Emir
    Ut: Dzenan Burekovic
    Goztepe Izmir bytter ut Dzenan Burekovic med Berkan Emir. Dette er det tredje byttet som Nestor El Maestro gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    71'
    71'
    72'
    Sjanse! Kasimpasa Istanbul avanserer forover, men Yusuf Erdogan avslutter utenfor.
    74'
    75'
    Gult kort til Goztepe Izmir
    Soner Aydogdu
    Dommer Cuneyt Cakir gir Soner Aydogdu (Goztepe Izmir) et gult kort.
    77'
    Ryan Donk
    Ryan Donk (Kasimpasa Istanbul) pådrar seg et gult kort.
    77'
    78'
    Inn: Umut Bozok
    Ut: Tarkan Serbest
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa Istanbul. Inn kommer Umut Bozok, mens Tarkan Serbest tar plass på benken.
    78'
    81'
    Inn: Kerim Alici
    Ut: Murat Paluli
    Nestor El Maestro (Goztepe Izmir) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kerim Alici erstatter Murat Paluli.
    81'
    Inn: David Tijanic
    Ut: Cherif Ndiaye
    Goztepe Izmir gjør sitt femte bytte. Cherif Ndiaye erstattes av David Tijanic.
    82'
    Ryan Donk vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Kasimpasa Istanbul slipper å klare seg uten Ryan Donk som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    83'
    Lourency
    Målsjanse til Goztepe Izmir! Lourency treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Adis Jahovic (Goztepe Izmir) kommer til en målsjanse på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    84'
    Kasimpasa Istanbul angriper i Istanbul. Valentin Eysseric fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    85'
    Målsjanse på Recep Tayyip Erdogan Stadium! Soner Aydogdu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    86'
    Adis Jahovic (Goztepe Izmir) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.