Målsjanse! Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til KAS Eupen.
    Stef Peeters ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    KAS Eupen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Stef Peeters ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eupen.
    27'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KAS Eupen like utenfor Oud-Heverlee Leuven-området.
    29'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    30'
    Mål for OH Leuven!
    Eupen 1 - 1 OH Leuven
    Mål: Mathieu Maertens
    Målgivende: Xavier Mercier
    Mathieu Maertens utligner til 1-1 på Kehrweg Stadium. Xavier Mercier sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Alexis De Sart
    Ut: Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Mathieu Maertens med Alexis De Sart.
    33'
    Smail Prevljak
    Målsjanse til KAS Eupen! Smail Prevljak treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Hjørnespark til Eupen
    36'
    Frispark for KAS Eupen på egen banehalvdel.
    40'
    Kevin Van Damme tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Cenk Ozkacar
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Kehrweg Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Siebe Schrijvers
    Sjanse i Eupen! Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    Eupen, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Eupen 2 - 1 OH Leuven
    Mål: Isaac Nuhu
    Målgivende: Teddy Alloh
    Mål! KAS Eupen tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Isaac Nuhu på Kehrweg Stadium. Det er en fin assist fra Teddy Alloh.
    49'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Kehrweg Stadium.
    50'
    I Eupen slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    51'
    En av KAS Eupens spillere blir avblåst for offside på Kehrweg Stadium.
    52'
    55'
    Hjørnespark til OH Leuven
    56'
    Sebastien Dewaest
    Oud-Heverlee Leuven angriper på Kehrweg Stadium og Sebastien Dewaest skyter i stolpen!
    57'
    Frispark til KAS Eupen på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    63'
    Gult kort til OH Leuven
    Sebastien Dewaest (Oud-Heverlee Leuven) mottar sitt første gule kort for dagen på Kehrweg Stadium.
    63'
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Andreas Beck
    Ut: Teddy Alloh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAS Eupen. Inn kommer Andreas Beck, mens Teddy Alloh tar plass på benken.
    63'
    Boris Lambert
    Boris Lambert (KAS Eupen) kommer til en målsjanse på Kehrweg Stadium, men klarer ikke å score.
    66'
    Alexis De Sart
    Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Eupen 3 - 1 OH Leuven
    Mål: Smail Prevljak
    Målgivende: Boris Lambert
    Mål! Smail Prevljak øker KAS Eupens ledelse til 3-1 på Kehrweg Stadium. Flott spill fra Boris Lambert før målet.
    71'
    Inn: Jerome Deom
    Ut: Isaac Nuhu
    KAS Eupen gjør sitt andre bytte. Isaac Nuhu erstattes av Jerome Deom.
    72'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Alexis De Sart går utenfor.
    74'
    Inn: Thibault Vlietinck
    Ut: Sofiane Chakla
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Thibault Vlietinck kommer inn for Sofiane Chakla på Kehrweg Stadium.
    75'
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) erstattes av Levan Shengelia.
    75'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    77'
    Gult kort til Eupen
    Smail Prevljak (KAS Eupen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Frisparket tildelt KAS Eupen er farlig nær Oud-Heverlee Leuvens målområde.
    77'
    Mandela Keita
    Dommeren gir Mandela Keita (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    77'
    Andreas Beck
    KAS Eupen avanserer forover i Eupen. Andreas Beck avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    83'
    Levan Shengelia (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Kehrweg Stadium.