0-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Antwerpen.
    Marius Noubissi
    Marius Noubissi (K Beerschot VA) avanserer forover på Olympisch Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Bert Put signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    5'
    Joren Dom ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    9'
    Liberato Cacace
    Sjanse til St. Truidense VV! Liberato Cacace er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Mohamed Halaimia
    Ut: Joren Dom
    Det virker som Joren Dom ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Mohamed Halaimia.
    10'
    Frispark K Beerschot VA.
    11'
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til K Beerschot VA.
    12'
    Yuma Suzuki
    St. Truidense VV fosser forover og Yuma Suzuki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    13'
    Pierre Bourdin
    K Beerschot VA avanserer forover og Pierre Bourdin kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    16'
    16'
    Dimitri Lavalee ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    Marius Noubissi (K Beerschot VA) kommer til en målsjanse på Olympisch Stadion, men klarer ikke å score.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marius Noubissi (K Beerschot VA) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Dimitri Lavalee ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Antwerpen.
    18'
    Marius Noubissi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    19'
    Bert Put signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    19'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til St. Truidense VV.
    22'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Ismaila Coulibaly
    Ismaila Coulibaly (K Beerschot VA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Raphael Holzhauser
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) kommer seg fri på Olympisch Stadion, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Gult kort til St. Truidense
    Toni Leistner
    Toni Leistner (St. Truidense VV) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympisch Stadion.
    29'
    30'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) slår en corner fra høyre side på Olympisch Stadion.
    32'
    Bert Put tildeler K Beerschot VA en corner. Raphael Holzhauser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Dommer Bert Put ser at linjemannen løfter flagget, og K Beerschot VAs Marius Noubissi blåses av for offside.
    34'
    Bert Put signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    35'
    Frederic Frans
    K Beerschot VA angriper i Antwerpen. Frederic Frans fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Antwerpen fordi Mauricio Lemos får behandling for en skade på banen.
    37'
    Inn: Apostolos Konstantopoulos
    Ut: Mauricio Lemos
    Peter Maes (K Beerschot VA) tar ut Mauricio Lemos som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Apostolos Konstantopoulos.
    38'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    40'
    K Beerschot VA avanserer forover i Antwerpen. Ismaila Coulibaly avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Mål for St. Truidense!
    K Beerschot VA 0 - 1 St. Truidense
    Mål: Steve De Ridder
    Målgivende: Yuma Suzuki
    St. Truidense VV leder 0-1 etter en scoring av Steve De Ridder. Flott spill fra Yuma Suzuki før målet.
    42'
    Jan Van den Bergh
    Jan Van den Bergh (K Beerschot VA) pådrar seg et gult kort.
    45'
    45'+1
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Olympisch Stadion.
    47'
    I Antwerpen slår Raphael Holzhauser en corner fra venstre.
    48'
    Jan Van den Bergh (K Beerschot VA) header ballen mot mål, men St. Truidense VV klarerer.
    48'
    48'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    51'
    Tom Pietermaat
    Tom Pietermaat (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Frederic Frans (K Beerschot VA) får et gult kort av dommer Bert Put.
    53'
    K Beerschot VA angriper i Antwerpen. Raphael Holzhauser avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Steve De Ridder
    Sjanse! St. Truidense VV avanserer forover, men Steve De Ridder avslutter utenfor.
    61'
    Yuma Suzuki
    Dommer Bert Put gir Yuma Suzuki (St. Truidense VV) et gult kort.
    62'
    Bert Put signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    62'
    64'
    Inn: Ramiro Vaca
    Ut: Frederic Frans
    K Beerschot VA bytter ut Frederic Frans med Ramiro Vaca.
    64'
    Inn: Lawrence Shankland
    Ut: Marius Noubissi
    K Beerschot VA bytter ut Marius Noubissi med Lawrence Shankland. Dette er det fjerde byttet som Peter Maes gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    Issa Soumare
    Målsjanse! Issa Soumare (K Beerschot VA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    70'
    71'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Christian Bruls
    Ut: Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) erstattes av Christian Bruls.
    73'
    Inn: Taichi Hara
    Ut: Daichi Hayashi
    Bytte for St. Truidense VV. Taichi Hara kommer inn for Daichi Hayashi på Olympisch Stadion.
    73'
    73'
    Mohamed Halaimia
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) kommer seg fri på Olympisch Stadion, men avslutningen går utenfor.
    74'
    75'
    Dimitri Lavalee (St. Truidense VV) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.