0-2
    Kampen har startet.
    I Antwerpen slår Raphael Holzhauser en corner fra høyre.
    4'
    Dommer Christof Dierick venter med å sette i gang spillet fordi Tom Pietermaat ligger nede.
    5'
    Tom Pietermaat ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Antwerpen.
    6'
    Frispark K Beerschot VA.
    7'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    10'
    Christof Dierick tildeler K Beerschot VA en corner. Raphael Holzhauser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Ramiro Vaca
    K Beerschot VA avanserer forover i Antwerpen. Ramiro Vaca avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    12'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til KV Oostende.
    15'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) løfter inn en corner fra venstre på Olympisch Stadion.
    20'
    20'
    Kenny Rocha Santos
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) kommer til en målsjanse på Olympisch Stadion, men klarer ikke å score.
    22'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    23'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.
    23'
    24'
    I Antwerpen slår Kenny Rocha Santos en corner fra høyre.
    25'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Olympisch Stadion.
    27'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    27'
    Mohamed Halaimia
    Målsjanse til K Beerschot VA! Mohamed Halaimia treffer mål, men keeper redder.
    29'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til KV Oostende.
    30'
    Offside! Musashi Suzuki (K Beerschot VA) er alene igjennom, men dommer Christof Dierick ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    32'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) slår en corner fra høyre side på Olympisch Stadion.
    33'
    Frisparket tildelt K Beerschot VA er farlig nær KV Oostendes målområde.
    33'
    Christof Dierick tildeler K Beerschot VA en corner. Raphael Holzhauser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    36'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Jan Van den Bergh
    K Beerschot VA angriper, men avslutningen til Jan Van den Bergh går utenfor.
    38'
    40'
    Mål for KV Oostende!
    K Beerschot VA 0 - 1 KV Oostende
    Mål: Thierry Ambrose
    Thierry Ambrose setter ballen i nettet og KV Oostende leder nå 0-1.
    41'
    Målet til KV Oostende sjekkes av VAR
    41'
    Målet til KV Oostende blir stående
    42'
    K Beerschot VA 0 - 2 KV Oostende
    Mål: Makhtar Gueye
    Målgivende: Nick Batzner
    Makhtar Gueye øker KV Oostendes ledelse til 0-2! Flott spill fra Nick Batzner før målet.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for KV Oostende er nær straffområde.
    45'
    45'+1
    Målet til KV Oostende blir annullert
    45'+1
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Mauricio Lemos
    Ut: Pierre Bourdin
    K Beerschot VA gjør sitt første bytte. Pierre Bourdin erstattes av Mauricio Lemos.
    46'
    Inn: Marius Noubissi
    Ut: Musashi Suzuki
    Javier Torrente gjør dagens andre bytte i Antwerpen, når han tar ut Musashi Suzuki og setter inn Marius Noubissi.
    46'
    Inn: Lawrence Shankland
    Ut: Tom Pietermaat
    Bytte for K Beerschot VA. Lawrence Shankland kommer inn for Tom Pietermaat på Olympisch Stadion.
    46'
    48'
    49'
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Marius Noubissi (K Beerschot VA) vinkes av for offside i Antwerpen.
    51'
    K Beerschot VA angriper, men Marius Noubissi vinkes av for offside.
    52'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    KV Oostende angriper, men Christof Dierick blåser for offside.
    56'
    Joren Dom
    K Beerschot VA angriper i Antwerpen. Joren Dom fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Offside! Lawrence Shankland blir vinket av og K Beerschot VA må dermed bygge opp et nytt angrep.
    58'
    Theo Ndicka
    KV Oostende fosser forover og Theo Ndicka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til K Beerschot VA like utenfor KV Oostende-området.
    62'
    Mauricio Lemos (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra høyre på Olympisch Stadion.
    63'
    Gult kort til KV Oostende
    Steven Fortes
    Dommer Christof Dierick gir Steven Fortes (KV Oostende) et gult kort.
    64'
    Skudd utenfor mål, K Beerschot VA
    64'
    65'
    66'
    Alfons Amade
    Alfons Amade (KV Oostende) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympisch Stadion.
    66'
    67'
    69'
    70'
    Lawrence Shankland
    K Beerschot VA angriper. Lawrence Shankland får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    I Antwerpen får Lawrence Shankland (K Beerschot VA) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    71'
    71'
    Sjanse i Antwerpen! Lawrence Shankland (K Beerschot VA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    I Antwerpen slår Kenny Rocha Santos en corner fra venstre.
    73'
    Andre gule kort til KV Oostende
    Utvisning! Dommer Christof Dierick sender Steven Fortes (KV Oostende) av banen etter to gule kort.
    74'
    Inn: Leon Krekovic
    Ut: Mohamed Halaimia
    K Beerschot VA bytter ut Mohamed Halaimia med Leon Krekovic.
    76'
    Nick Batzner
    Nick Batzner (KV Oostende) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    80'
    Alfons Amade vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    81'
    Rødt kort!
    Spilleren på K Beerschot VA får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    81'
    Rødt kort til K Beerschot VA
    Stipe Radic
    Stipe Radic sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! K Beerschot VA må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    82'
    Alfons Amade er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    Sjanse til KV Oostende! Alfons Amade er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Nick Batzner (KV Oostende) avanserer forover på Olympisch Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.