Frispark til KAS Eupen på halvdelen til K Beerschot VA.
    5'
    Rødt kort til K Beerschot VA
    Jan Van den Bergh
    Rødt kort! Jan Van den Bergh (K Beerschot VA) sendes i dusjen av dommer Nathan Verboomen.
    5'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Tom Pietermaat
    Tom Pietermaat (K Beerschot VA) får et gult kort av dommer Nathan Verboomen.
    8'
    Mål for Eupen!
    K Beerschot VA 0 - 1 Eupen
    Mål: Andreas Beck
    Målgivende: Stef Peeters
    KAS Eupen tar ledelsen 0-1 i Antwerpen etter en heading av Andreas Beck! Stef Peeters sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Apostolos Konstantopoulos
    Ut: Lawrence Shankland
    K Beerschot VA bytter ut Lawrence Shankland med Apostolos Konstantopoulos.
    9'
    Frispark KAS Eupen.
    11'
    Stef Peeters (KAS Eupen) løfter inn en corner fra høyre på Olympisch Stadion.
    12'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    12'
    K Beerschot VA fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    I Antwerpen slår Stef Peeters en corner fra høyre.
    15'
    Kan KAS Eupen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Emmanuel Agbadou
    KAS Eupen angriper, men avslutningen til Emmanuel Agbadou går utenfor.
    18'
    En av KAS Eupens spillere går i offside.
    19'
    Isaac Nuhu
    Isaac Nuhu (KAS Eupen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Raphael Holzhauser
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    En av KAS Eupens spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    22'
    23'
    Apostolos Konstantopoulos
    Apostolos Konstantopoulos (K Beerschot VA) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympisch Stadion.
    23'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    Isaac Nuhu
    Isaac Nuhu (KAS Eupen) kommer seg fri på Olympisch Stadion, men avslutningen går utenfor.
    31'
    K Beerschot VA må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAS Eupen.
    34'
    34'
    Mike Vanhamel
    Dommer Nathan Verboomen viser Mike Vanhamel (K Beerschot VA) det gule kortet.
    35'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.
    36'
    Nathan Verboomen tildeler K Beerschot VA en corner. Raphael Holzhauser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    39'
    39'
    Thibault De Smet
    Thibault De Smet (K Beerschot VA) må forlate banen etter at dommer Nathan Verboomen trekker fram det røde kortet!
    39'
    Isaac Nuhu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Gult kort til Eupen
    Stef Peeters
    Dommer Nathan Verboomen gir Stef Peeters (KAS Eupen) et gult kort.
    40'
    Isaac Nuhu er tilbake på banen igjen.
    41'
    Målsjanse på Olympisch Stadion! Emmanuel Agbadou fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Inn: Ramiro Vaca
    Ut: Moisés Caicedo
    Javier Torrente (K Beerschot VA) gjør sitt andre bytte for dagen. Ramiro Vaca erstatter Moisés Caicedo.
    46'
    Inn: Pierre Bourdin
    Ut: Ismaila Coulibaly
    Bytte for K Beerschot VA. Pierre Bourdin kommer inn for Ismaila Coulibaly på Olympisch Stadion.
    46'
    Andreas Beck
    KAS Eupen avanserer forover i Antwerpen. Andreas Beck avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Edo Kayembe
    KAS Eupen angriper. Edo Kayembe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    50'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    K Beerschot VA angriper i Antwerpen. Raphael Holzhauser fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    53'
    Dommer Nathan Verboomen gir Andreas Beck (KAS Eupen) et gult kort.
    53'
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Jerome Deom
    Ut: Konan N’Dri
    KAS Eupen bytter ut Konan N’Dri med Jerome Deom. Dette er det første byttet som Stefan Kramer gjør i dagens kamp.
    55'
    I Antwerpen slår Stef Peeters en corner fra venstre.
    57'
    Jens Cools
    KAS Eupen angriper på Olympisch Stadion, men Jens Cools header utenfor.
    58'
    Smail Prevljak
    Smail Prevljak (KAS Eupen) kommer til en målsjanse på Olympisch Stadion, men klarer ikke å score.
    59'
    Isaac Nuhu
    Målsjanse! Isaac Nuhu (KAS Eupen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    K Beerschot VA 0 - 2 Eupen
    Mål: Edo Kayembe
    Målgivende: Smail Prevljak
    Mål! Edo Kayembe gir KAS Eupen en komfortabel 0-2 ledelse. Smail Prevljak var nest sist på ballen.
    62'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Dommer Nathan Verboomen viser Emmanuel Agbadou (KAS Eupen) det gule kortet.
    63'
    Stef Peeters (KAS Eupen) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.
    66'
    Inn: Mamadou Kone
    Ut: Andreas Beck
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAS Eupen. Inn kommer Mamadou Kone, mens Andreas Beck tar plass på benken.
    66'
    Inn: Silas Gnaka
    Ut: Jens Cools
    Stefan Kramer gjør dagens tredje bytte i Antwerpen, når han tar ut Jens Cools og setter inn Silas Gnaka.
    67'
    68'
    Isaac Nuhu
    Sjanse! KAS Eupen avanserer forover, men Isaac Nuhu avslutter utenfor.
    68'
    Inn: Musashi Suzuki
    Ut: Mohamed Halaimia
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) erstattes av Musashi Suzuki.
    69'
    Inn: Marius Noubissi
    Ut: Raphael Holzhauser
    K Beerschot VA bytter ut Raphael Holzhauser med Marius Noubissi. Dette er det femte byttet som Javier Torrente gjør i dagens kamp.
    70'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    71'
    Nathan Verboomen tildeler KAS Eupen en corner. Stef Peeters sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Jerome Deom
    Målsjanse! Jerome Deom (KAS Eupen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Issa Soumare ligger nede.
    76'
    Issa Soumare er tilbake i kampen igjen.
    77'
    77'
    Isaac Nuhu
    Isaac Nuhu (KAS Eupen) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympisch Stadion.
    77'
    Inn: Boris Lambert
    Ut: Isaac Nuhu
    Bytte for KAS Eupen. Boris Lambert kommer inn for Isaac Nuhu på Olympisch Stadion.
    78'
    Inn: Tyreek Magee
    Ut: Emmanuel Agbadou
    KAS Eupen gjør sitt femte bytte. Emmanuel Agbadou erstattes av Tyreek Magee.
    78'
    KAS Eupen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Pierre Bourdin
    Dommeren gir Pierre Bourdin (K Beerschot VA) et gult kort.
    80'
    Mamadou Kone
    KAS Eupen angriper, men avslutningen til Mamadou Kone går utenfor.
    83'
    Musashi Suzuki
    Musashi Suzuki (K Beerschot VA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til KAS Eupen.
    85'
    Pierre Bourdin (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra høyre på Olympisch Stadion.
    87'
    K Beerschot VA 0 - 3 Eupen
    Mål: Smail Prevljak
    Målgivende: Mamadou Kone
    Smail Prevljak setter ballen i mål og øker KAS Eupens ledelse til 0-3 i Antwerpen. Flott spill fra Mamadou Kone før målet.