Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    Kjempesjanse! Danilo Cataldi (Lazio Rome) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Lazio
    Mål: Dusan Vlahovic
    Målgivende: Alvaro Morata
    Dusan Vlahovic header ballen i mål og Juventus Turin tar ledelsen 1-0 på Allianz Stadium. Alvaro Morata sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Federico Bernardeschi
    Juventus Turin angriper i Torino. Federico Bernardeschi fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Frispark for Lazio Rome på egen banehalvdel.
    12'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Lazio Rome.
    14'
    I Torino slår Danilo Cataldi en corner fra venstre.
    16'
    Felipe Anderson
    Målsjanse! Felipe Anderson (Lazio Rome) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Matthijs De Ligt
    Ut: Giorgio Chiellini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Matthijs De Ligt, mens Giorgio Chiellini tar plass på benken.
    18'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Juventus Turin fosser fremover, men Giovanni Ayroldi blåser for offside på Allianz Stadium.
    20'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Juventus Turin angriper. Federico Bernardeschi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Juventus Turins Federico Bernardeschi blåses av for offside på Allianz Stadium.
    25'
    Luis Alberto (Lazio Rome) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    27'
    Giovanni Ayroldi tildeler Lazio Rome en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Målsjanse til Lazio Rome! Felipe Anderson treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Mattia Perin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Mattia Perin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Stadium.
    31'
    Mattia Zaccagni
    Mattia Zaccagni (Lazio Rome) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    32'
    Luis Alberto
    Lazio Rome angriper, men avslutningen til Luis Alberto går utenfor.
    33'
    Juventus 2 - 0 Lazio
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Juan Cuadrado
    I Torino øker Juventus Turin ledelsen til 2-0 takket være et mål av Alvaro Morata. Det er en fin assist fra Juan Cuadrado.
    36'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Lazio Rome.
    38'
    Jovane Cabral
    Sjanse! Lazio Rome avanserer forover, men Jovane Cabral avslutter utenfor.
    40'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark Juventus Turin.
    41'
    Gult kort til Lazio
    Francesco Acerbi
    Francesco Acerbi (Lazio Rome) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadium.
    41'
    Danilo Cataldi (Lazio Rome) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    43'
    44'
    Danilo Cataldi (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    44'
    Sjanse til Lazio Rome! Danilo Cataldi er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'+2
    Gult kort til Juventus
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) får et gult kort av dommer Giovanni Ayroldi.
    45'+2
    46'
    Dommer Giovanni Ayroldi venter med å sette i gang spillet fordi Matthijs De Ligt ligger nede.
    47'
    Juventus Turin slipper å klare seg uten Matthijs De Ligt som kommer tilbake på banen i Torino.
    48'
    Giovanni Ayroldi tildeler Lazio Rome en corner. Danilo Cataldi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Juventus scorer selvmål!
    Juventus 2 - 1 Lazio
    Mål: Alex Sandro
    Alex Sandro setter ballen i eget mål! 2-1.
    51'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Pedro
    Ut: Jovane Cabral
    Maurizio Sarri gjør dagens første bytte i Torino, når han tar ut Jovane Cabral og setter inn Pedro.
    52'
    53'
    Det blir farlig! Frispark for Lazio Rome er nær straffområde.
    54'
    Pedro (Lazio Rome) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    56'
    Pedro
    Målsjanse! Pedro (Lazio Rome) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Lazio Rome angriper i Torino. Mattia Zaccagni avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Mattia Zaccagni (Lazio Rome) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Frispark Lazio Rome.
    60'
    Francesco Acerbi (Lazio Rome) prøver å heade ballen i mål på Allianz Stadium, men mislykkes.
    61'
    61'
    Inn: Marley Ake
    Ut: Manuel Locatelli
    Juventus Turin gjør sitt andre bytte. Manuel Locatelli erstattes av Marley Ake.
    62'
    Inn: Moise Kean
    Ut: Dusan Vlahovic
    Juventus Turin bytter ut Dusan Vlahovic med Moise Kean.
    62'
    Inn: Luca Pellegrini
    Ut: Alvaro Morata
    Alvaro Morata (Juventus Turin) erstattes av Luca Pellegrini.
    62'
    64'
    Juventus Turin angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    65'
    66'
    67'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Juventus Turin.
    68'
    Juan Cuadrado
    Dommer Giovanni Ayroldi gir Juan Cuadrado (Juventus Turin) et gult kort.
    68'
    69'
    Moise Kean
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Moise Kean avslutter utenfor.
    70'
    71'
    73'
    Frispark i en god posisjon for Lazio Rome!
    74'
    Lazio Rome fosser forover og Danilo Cataldi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Offside! Paulo Dybala (Juventus Turin) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    76'
    Inn: Toma Basic
    Ut: Luis Alberto
    Luis Alberto (Lazio Rome) erstattes av Toma Basic.
    76'
    Inn: Lucas Leiva
    Ut: Danilo Cataldi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lazio Rome. Inn kommer Lucas Leiva, mens Danilo Cataldi tar plass på benken.
    77'
    Inn: Martin Palumbo
    Ut: Paulo Dybala
    Juventus Turin bytter ut Paulo Dybala med Martin Palumbo.
    79'
    80'
    Marley Ake
    Dommer Giovanni Ayroldi viser Marley Ake (Juventus Turin) det gule kortet.
    80'
    83'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) får et gult kort av dommer Giovanni Ayroldi.
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Torino fordi Manuel Lazzari får behandling for en skade på banen.
    83'
    Inn: Stefan Radu
    Ut: Manuel Lazzari
    Manuel Lazzari (Lazio Rome) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Stefan Radu.
    84'
    90'
    Patric
    Patric (Lazio Rome) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'+1
    Giovanni Ayroldi signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    90'+2
    90'+3
    Mål for Lazio!
    Juventus 2 - 2 Lazio
    Mål: Sergej Milinkovic-Savic
    Mål! Sergej Milinkovic-Savic utligner for Lazio Rome. Stillingen er dermed 2-2 i Torino.