Dagens dommer, Daniele Doveri, blåser i gang kampen.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Torino fordi Adrien Rabiot får behandling for en skade på banen.
    Sandro Tonali (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 AC Milan
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Paulo Dybala
    Juventus Turin leder 1-0 etter en scoring av Alvaro Morata. Det er en fin assist fra Paulo Dybala.
    4'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    6'
    Juventus Turin slipper å klare seg uten Adrien Rabiot som kommer tilbake på banen igjen.
    6'
    Brahim Diaz
    AC Milan avanserer forover i Torino. Brahim Diaz avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    11'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    13'
    Alvaro Morata
    Juventus Turin angriper. Alvaro Morata får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Daniele Doveri tildeler Juventus Turin en corner. Juan Cuadrado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Paulo Dybala
    Juventus Turin fosser forover og Paulo Dybala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    I Torino slår Juan Cuadrado en corner fra venstre.
    18'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    22'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark AC Milan.
    22'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Juventus Turin.
    23'
    Sandro Tonali
    Sjanse i Torino! Sandro Tonali (AC Milan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    26'
    Leonardo Bonucci
    Juventus Turin angriper og Leonardo Bonucci får avsluttet. Headingen treffer ikke AC Milan-målet.
    27'
    28'
    Målsjanse til AC Milan! Sandro Tonali treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    29'
    Sandro Tonali (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    34'
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Simon Kjær (AC Milan) vrir seg av smerte i gresset.
    34'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Pierre Kalulu
    Ut: Simon Kjaer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Pierre Kalulu, mens Simon Kjær tar plass på benken.
    36'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    En av Juventus Turins spillere går i offside.
    42'
    AC Milan angriper i Torino. Sandro Tonali fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Sjanse til Juventus Turin! Alvaro Morata er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Alvaro Morata ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    48'
    Sandro Tonali vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Adrien Rabiot
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    AC Milan slipper å klare seg uten Sandro Tonali som kommer tilbake på banen i Torino.
    50'
    Alvaro Morata kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Stadium.
    50'
    Fikayo Tomori
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Fikayo Tomori avslutter utenfor.
    51'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    57'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Theo Hernandez (AC Milan) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    60'
    62'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til AC Milan.
    63'
    Inn: Ismael Bennacer
    Ut: Franck Kessie
    AC Milan bytter ut Franck Kessie med Ismael Bennacer.
    63'
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Alexis Saelemaekers
    AC Milan gjør sitt tredje bytte. Alexis Saelemaekers erstattes av Alessandro Florenzi.
    63'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til AC Milan.
    65'
    Gult kort til Juventus
    Dommeren gir Paulo Dybala (Juventus Turin) et gult kort.
    65'
    Gult kort til AC Milan
    Sandro Tonali (AC Milan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Moise Kean
    Ut: Alvaro Morata
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt første bytte for dagen. Moise Kean erstatter Alvaro Morata.
    66'
    66'
    Juventus Turin angriper i Torino. Paulo Dybala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Rafael Leao
    Målsjanse! Rafael Leao (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Federico Chiesa
    Ut: Juan Cuadrado
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) erstattes av Federico Chiesa.
    72'
    Danilo
    Målsjanse på Allianz Stadium! Danilo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    I Torino slår Sandro Tonali en corner fra høyre.
    76'
    Mål for AC Milan!
    Juventus 1 - 1 AC Milan
    Mål: Ante Rebic
    Målgivende: Sandro Tonali
    Mål! Ante Rebic (AC Milan) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Sandro Tonali var nest sist på ballen.
    76'
    78'
    Inn: Dejan Kulusevski
    Ut: Paulo Dybala
    Paulo Dybala (Juventus Turin) erstattes av Dejan Kulusevski.
    79'
    79'
    80'
    81'
    82'
    Ante Rebic
    Ante Rebic (AC Milan) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    83'
    85'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    86'
    Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    86'
    Pierre Kalulu
    AC Milan angriper i Torino. Pierre Kalulu fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Daniele Doveri tildeler AC Milan en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.