0-1
1-1
3 793
4 703

Hei og velkommen skal dere være til denne uhyre viktige kvalikkampen mellom Jerv og KFUM Oslo! Det er altså vinneren i kveld som får æren av å møte 14. plassen i Eliteserien til play-off-dyst på onsdag.
    Mens Jerv endte på 3. plass i årets 1. divisjon, og slapp å spille flere kvalikkamper, har KFUM nå på imponerende vis slått både Sogndal (1-0) og Fredrikstad (3-3, 8-7 etter straffer) nå sist. Spesielt matchen i plankebyen ble av det dramatiske slaget, etter at FFK snudde 0-2 til 3-2, før igjen Bilal Njie sikret straffesparkkonkurranse tre minutter på overtid av ekstraomgangene. Der trakk også Kåffa det lengstre strået og avanserte videre.
    Interessant nok møttes de to lagene i sesongens siste ligarunde, og der ble det nokså rått parti. To scoringer fra Alagie Sanyang, én fra Bilal Njie og én fra Dadi Dodou Gaye sørget for at KFUM nemlig 4-1 over Jerv på Intility Arena. Felix Schröter reduserte for gjestene, men til liten nytte. I det motsatte oppgjøret endte det 1-1 etter at Sanyang og Diego Campos (straffe) fikset hver sin nettkjenning.
    Hjemmelaget gjør to endringer fra laget som ble knust 4-1 i Oslo. Thomas Kok og Shuaibu Lalle Ibrahim går ut, mens Kristian Novak og argentineren Pibe kommer inn. Det betyr at Jerv antakeligvis går ut i en 3-4-3 for å matche gjestenes lignende formasjon.
    Hovedstadslaget fra Ekeberg er tvunget til å gjøre kun ett bytte på den samme elleveren som startet mot Fredrikstad. Tore André Sørås ble nemlig utvist i ekstraomgangene i sist match, noe som betyr at Johannes Andres Nuñez Godoy kommer inn på midten.
    Lagene har entret J.J. Ugland Stadion, og vi er klare for avspark på en grønn og fin Levermyr-matte!
    0'
    Der er vi underveis i Grimstad!
    1'
    Jerv starter kampen med å la ballen gå langt, men forsøkene opp mot Pibe mislykkes enn så lenge.
    2'
    KFUM tar over, og gjestene lar ballen gjøre jobben på sedvanlig vis.
    3'
    Har jo vært tro til stilen sin lenge, Kåffa-trener Jørgen Isnes, og man ser et ballsikkert KFUM som triller kula fra side her nå.
    4'
    Gaye jager en stikker ute på høyrekanten, men den blir akkurat for langt for bortelagets kaptein. Ender med begge hendene nede i snøen utenfor banen, vingbacken, for å stoppe han selv fra å dette ut i den hvite nedbøren.
    4'
    Plutselig får Campos muligheten inne i KFUM-feltet! Jerv får kommet til innlegg fra høyresiden, men Campos får ikke foten tilstrekkelig fram nok i det avgjørende øyeblikket.
    6'
    Det er Jerv som har hatt ballen mest på KFUMs tredel enn så lenge, men samtidig sliter vertene med å få etablerte et vedvarende trykk.
    7'
    Norheim slår den lange i bue oppover mot Pibe på løp. Argentineren har derimot lite han kan gjøre da Kiil Olsen får kroppen foran ball.
    8'
    Njie får ballen igjen ute på venstrekanten, etter et mislykket dribleforsøk. På det andre forsøket går kvalikens store formspiller ned mot dødlinja, men vingen makter ikke å få corneren han er ute etter.
    9'
    Norheim napper tak i trøya til Nuñez, og midtbanespilleren vinner et frispark på egen halvdel.
    11'
    Det er fortsatt Jerv som innehar ballen mest i denne kampen, men KFUM på sin side ligger kompakte i sin bakre femmer og hindrer vertene fra å komme seg gjennom.
    13'
    Det har også vært en del rot i starten av denne kvalikmathcen, noe som igjen har gått utover kvaliteten på fotballen. Får håpe det bedrer seg snart!
    13'
    Så fyrer plutselig Sanyang fra distanse, og forsøket er slettes ikke dårlig i det hele tatt! Går meteren til høyre for Øvretveit i Jerv-buret.
    14'
    Jerv prøver igjen flere baller mot Pibe i bakrom, men det er ikke mye plass å bolte seg der for argentineren.
    15'
    Sandberg kommer veldig hardt inn i en takling på Sanyang, med delvis løftede knotter. Slipper unna det gule der, stopperen, selv om man ikke nødvendigvis er enig at det skulle vært frispark heller.
    16'
    Svindland er sent ute mot Pibe og ender opp med å legge spissen i bakken. Frispark, men heller ikke gult på Kåffas midtbanemann.
    18'
    Furtado serverer den elegant på hodet til Sandberg, men den innleide Lillestrøm-stopperen får ikke geleidet kula i kassa fra nærmere fem meter! Stryker til side for venstre stolpe der.
    18'
    Det er ikke mye som har stemt offensivt for KFUM så langt i dag. Kun én gang har de prøvd seg på et skudd, ved Sanyangs forsøk etter et drøyt kvarter.
    20'
    Furtado får rettvendt seg på 20 meter, og deretter tar det ikke lang tid før vingen fra Kapp Verde rapper til. Seiler et lite stykke over mål, men tendensene fra hjemmelaget er gode.
    20'
    Det slås langt opp mot Svindland på løp, men til slutt må midtbanemannen innse at ballen er for høy for ham.
    22'
    Så langt kan det se ut som Nuñez har figurert som en slags falsk nier på topp for KFUM. Njie og Sanyang ligger ute på hver sin kant og hadde nok tenkt seg at de skulle angripe bakrommet de gangene Nuñez trekker nedover. Så langt har det nærmest ikke skjedd en eneste gang riktig nok.
    23'
    Nuñez vinner nesten ballen i god posisjon i angrep, men Wichmann får pirket tilbake til forsvar i siste sekund.
    25'
    Så får Pibe avslutte på hel volley! Wichmann slår en strålende kule i bue over Kåffa-forsvaret, og fra ti-elleve meter får Pibe egentlig tid til å sikte. Likevel havner avslutningen rett på Brauti i buret!
    26'
    Det lempes skyhøyt opp mot Jerv-boksen, men ballen blir så lang at Øvretveit kan rykke ut og plukke ned kula med god kontroll.
    27'
    Campos jager en lang ball ned mot det venstre hjørneflagget. Vingen må derimot til slutt innse at han har løpt i offside.
    28'
    Kåffa prøver å klore seg fast på topp, men det tar ikke lang tid før dårlig kommunikasjon har ført til at ballen ender ut dødlinja. Utspark for Øvretveit.
    29'
    Campos tror han har maktet å slått inn like før han går ut over dødlinja, men vingen blåses av. Det er kanskje like greit, for inne i feltet misbruker Furtado det som ville vært en meget god sjanse ved å skyte hull i lufta.
    30'
    Gaye fosser opp etter å ha vunnet ballen fra Furtado. Prøver å angripe med et tidlig innlegg, men det heades unna av Sandberg.
    32'
    Njie jakter muligheten på bakre stolpe, men vingen når akkurat ikke fram på innspillet.
    33'
    Så ligger Kristensen Dahl nede etter å ha fått en liten smell i duellen med Wichne. Kommer seg opp igjen etter litt.
    34'
    Gult kort til Jerv
    Torje Wichne
    Backen får det gule kortet etter duellen.
    34'
    Ti minutter igjen gjenstår av ordinær tid før pause, men enn så lenge er det ikke mye som tyder på at det skal komme et mål. Jevnspilt er ordet.
    35'
    Gaye er i en vanskelig duell med Campos nede på venstrevingen, men vingbacken får taklet ut til corner.
    36'
    Kristensen Dahl får headet unna på første stolpe, men Jerv vinner ballen igjen. Deretter prøves det to ganger før Pibe får sjansen på et innlegg fra Arrocha. Men på bakre stolpe header argentineren over fra seks-sju meter!
    36'
    Har gått over til lemping igjen nå, Jerv. Men heller ikke denne gangen funker det særlig bra mot fysisk robuste Kåffa-stoppere.
    38'
    Det slås langt igjen mot Pibe, denne gangen langs matta, men ballen ender helt inne hos Brauti.
    39'
    Stusses over mot bakre stolpe, før det til slutt ender med et nytt hjørnespark på motsatt side.
    40'
    Furtado svinger inn mot første stolpe, men etter at Norheim har vunnet duellen blåses det. Dommer Sivert Øksnes Amland mener vel det er litt ulovlig klatring inne i bildet her.
    41'
    Jerv kjemper på for å etablere et trykk på KFUMs banehalvdel i sluttminuttene før sidebytte her, men gjestene står fortsatt godt imot.
    43'
    Svindland feier Wichne over ende ute på Jervs høyreside. Da blir det en god mulighet for en innleggssituasjon for vertene.
    44'
    Wichmann svinger frisparket fra 30 meter inn mot feltet, men Jerv tvinges ut til et nytt innleggsforsøk. Der vinner Novak duellen, men stopperen header kun til side for kassa.
    45'
    45'+1
    Der går lagene til pause på stillingen 0-0! Det har vært en nokså jevn og sjansefattig omgang så langt, men Jervn har vært laget som har hatt mest ball. Likevel ligger KFUM som regel kompakte i forsvar med sin bakre femmer, og kun enkelte ganger har vertene fått muligheten. Hovedstadslaget har vel kun ett skudd fra Alagie Sanyang som beholdning offensivt, så på et eller annet tidspunkt må nok Jørgen Isnes' menn kaste litt folk framover i banen. Vi venter spent på fortsettelsen.
    45'
    Der er vi i gang med de siste 45 i denne kvalikkampen!
    46'
    Kampbildet fortsetter litt slik vi så det før pause: Jerv presser på mot et kompakt KFUM-forsvar.
    47'
    Hvordan får du ikke den inennfor stengene, Campos?! Wichmann vipper nydelig igjennom til Campos, som setter fram knottene for å prikke kula forbi Brauti og ned i kroken. Men i stedet for at ballen triller i nettmaskene, går den 20-30 centimer til høyre for stopen og ut!
    48'
    Dermed var nok kampens desidert største sjanse et faktum. Spørsmålet er om det kan bære frukter for flere muligheter herfra og ut.
    49'
    Mål for KFUM Oslo!
    Jerv 0 - 1 KFUM Oslo
    Mål: Johannes Andres Nunez Godoy
    Målgivende: Dadi Dodou Gaye
    Mannen som satte det avgjørende straffesparket på Fredrikstad stadion er også mannen som header KUFM i ledelsen! Kåffa brir ut til en kliss alene Gaye ute til høyre, og vingbacken får tid til både å sikte og slå inn. I feltet dukekr så Nuñez opp og setter pannebrasken til på ypperlig vis!
    50'
    De har ikke hatt mange sjansene i dag, KFUM, men på sin første store sjanse bruker de muligheten på best vis!
    52'
    Pibe utfordrer på venstresiden, og etter et par-tre skuddfinter får også argentineren lagt inn. Det blir derimot klarert på første stolpe på kontant vis.
    53'
    Er fornuftige nå, Kåffa, og lar Jerv-spillerne få løpe ved å sende kula fra side til side.
    53'
    Spiller meget bra nå, KFUM, ved å la ballen gå på én-touch. Vinner også et frispark et stykke inn på Jervs banehalvdel.
    54'
    Svindland svinger inn mot Taaje, men stopperen treffer kun videre mot Kiil Olsen på motsatt side i feltet. Stopperkollegaen header så kontant ut dødlinja.
    55'
    Jerv presser på, og Wichmann prøver et innlegg fra midten av banen. Det får derimot Kiil Olsen headet unna. Deretter bølger vertene frampå igjen, men det påfølgende innlegget fra Wichne havner i fanget til Brauti i buret.
    56'
    Gaye banker innlegget fra høyrekanten hele veien over alle i feltet og ut til venstresiden. KFUM angriper igjen, og denne gangen vinner hovedstadslaget en corner.
    57'
    Treffer nesten Taaje der, Ghaedamini, men stopperen får hard kamp i duellen. Dermed detter kula ned hos Njie, som prøver et skudd, men igjen blokkeres det. Dermed får Jerv ryddet ordentlig unna ved en skyhøy klarering.
    57'
    Der får Mafi en meget god mulighet på løp inn i Kåffa-boksen! Vingbacken lukter en lang ball fra Wichmann, og forsvarsspilleren prøver å møte kula på direkten. Jervgutten treffer derimot helt feil, og dermed renner sjansen ut i sanden.
    60'
    Pibe Pereira
    Pibe er sent ute i en duell mot Kristensen Dahl, og argentineren drar på seg kampens første gule kort.
    60'
    Sanyang rives over ende, og i etterkant av frisparket oppstår det litt kjekling mellom de to lagene. Tydelig at det har oppstått litt frustrasjon i Jerv-leiren.
    61'
    Han prøver seg fra 30 meter, Sanyang, men forsøket ender kun rett på Øvretveit i buret.
    62'
    Øvretveit prøver å sette spillet i gang raskt og skyter hardt ut. Forsøket ender derimot hele veien over til Brauti i motsatt mål.
    62'
    Treffer første stolpe, Campos, og Sanyang får stusset til corner på motsatt side.
    63'
    Corneren heades ut igjen, men da Furtado skal ta tak ute på sidelinjen rotes ballen ut linja. Klønete av vingen fra Kapp Verde.
    63'
    Pibe får muligheten etter et innlegg fra Campos på venstresiden. Avslutningen går derimot langt til side for mål. På sidelinjen står Shuaibu Lalle Ibrahim og gjør seg klar, så da er spørsmålet om det blir et rent spissbytte eller ei.
    65'
    Hvilken gigamulighhet for Njie! Vingen spilles nydelig igjennom, men alene med Øvretveit gjør ikke Njie det han gjorde mot FFK - nemlig sette ballen i kassa.
    66'
    Spillerbytte - Jerv
    Inn: Shuaibu Ibrahim
    Ut: Erik Tobias Sandberg
    Tar ut en stopper og setter innpå Ibrahim her nå, Sandstø!
    66'
    Kåffa står imot første bølge på corneren, og etter andre innlegg blåses det for frispark imot Kristensen Dahl. Furtado er hissig nå og mener Kåffa-spillerne legger seg. Da spørs det ikke om det blir et gult.
    67'
    Etter litt tumulter fra begge leire, ender dommer Amland opp med å be alle roe seg helt ned og gir ikke gult til noen. Kanskje like greit det.
    69'
    Tar seg god tid med ballen nå, Brauti. Det er ikke rart, men de kan ikke begynne å ta seg alt for lang tid heller, Kåffa. Da inviterer man nemlig fort Jerv lenger fram i banen.
    70'
    Corneren ender helt over på bakre hos Furtado, og vingen får headet inn til Norheim som står på halvannen meter. Men mannen fra Flekkerøya makter ikke å presse headingen under tverrrliggeren! Der kunne det fort stått 1-1, men KFUM lever altså fortsatt videre.
    71'
    Norheim klinker til på en løs ball med venstrefoten, og ballen flyr via en KFUM-spiller og ut til ny corner.
    72'
    Igjen stusses det fra første stolpe, og igjen ender det med ny corner for Jerv.
    72'
    Brauti får bokset unna, og på returen dukker Mafi opp. Prøver seg på et flyvende volley-spark der, vingbacken, men det ender langt til side for mål.
    73'
    Mathias Wichmann
    Får gult for tilsnakk etter at Njie har fått frispark i duell med Novak. Tydeligvis ikke helt fornøyd med at den dødballen ble gitt til KFUM-vingen, dansken.
    74'
    Svindland svinger inn mot midten av feltet, men takket være en stuss er det ingen KFUM-spillere som ender opp på motsatt side av ballen.
    75'
    Campos faller lett i en duell med Kiil Olsen, og Jerv tar frisparket raskt. Begynner å få dårligere og dårligere tid her nå, vertene.
    76'
    Spillerbytte - KFUM Oslo
    Inn: Håkon Hoseth
    Ut: Johannes Andres Nunez Godoy
    Dagens eneste målscorer går av banen med et snaut kvarter igjen. Håkon Hoseth, som kom til Kåffa fra Ullern før sesongen, kommer innpå.
    76'
    Hvilken fantastisk redning av Brauti! Furtado får slått inn fra kanten, og en KFUM-spiller stikker fram foten. Det fører til at ballen nærmer seg høyrekroken, men Brauti får strukket seg så lang han er og reddet ut til corner. Holder KFUM inne i kampen her, sisteskansen!
    77'
    Klareres før Njie begynner å kontre. Vinner taktisk til seg et frispark også, vingen.
    77'
    Iman Mafi
    Får gult for å stoppe Njie på kontringen der, Mafi.
    77'
    Furtado får tatt ned ballen på høyrevingen, og driblefanten prøver to-tre ganger å komme seg til innlegg. Gjentatte ganger stoppes han av ivrige Kåffa-spillere, og til slutt får gjestene klarert ordentlig unna.
    80'
    Klareres av Kristensen Dahl ut til ny corner fra samme side.
    81'
    Hjørnespark til Jerv
    81'
    Mål for Jerv!
    Jerv 1 - 1 KFUM Oslo
    Mål: John Olav Norheim
    Målgivende: Iman Mafi
    Sørlendingen henter inn det livsviktige målet for Jerv i etterdønningene av kampens n'te corner! Etter at corneren klareres, slås det innover mot feltet, hvor Mafi får på spektakulært vis brassesparket ballen videre mot kassa. Der dukker også Norheim opp og stusser kula ned i hjørnet. Da lever kampen igjen!
    81'
    Hvem har mest krefter igjen her nå, da? Det kan fort bli utslagsgivende for om det kan bli enda en scoring før slutt.
    83'
    Campos vinner et frispark ute på venstrekanten, og da får Jerv enda en mulighet på dødball!
    84'
    Campos slår inn mot første stolpe, men der får Ghaedamini stanget ut til innkast.
    84'
    KFUM angriper egentlig kun med Njie, men litt etter litt får også gejstene med seg flere mann oppover. Til slutt vinner så Gaye et viktig frispark på høyrekanten.
    85'
    Jerv er sterkest på den dødballen, og selv om Ghaedamini prøver å heade ballen tilbake i boksen, ender det med klarering for hjemmelaget.
    86'
    Du verden så mange cornere vi har fått! Denne gangen svinger Campos inn mot får Sanyang stusset bakover i eget nettak! Da blir det enda en corner.
    86'
    Mottar ballen igjen, Furtado, og igjen er Norheim tung på motsatt side. Header derimot over kassa denne gangen.
    87'
    Njie lager et frispark imot, og dermed får Jerv muligheten til å flytte opp mange mann.
    88'
    Kåffa prøver desperat å komme seg til et siste angrep her, men det er mange mann i Jerv-forsvaret nå!
    89'
    Det klareres ut i returrom og der dukker Wichmann opp med et tungt skudd. Takket være et KFUM-lår klareres den unna farlig retning!
    90'+1
    Sanyang er framme og stanger unna på første stolpe denne gangen!
    90'+1
    Brauti får bokset ballen unna, før Mafi er framme med en real hoftesleng på Njie. Da blir det frispark tiL KFUM.
    90'+1
    Det er for øvrig lagt til tre minutter her.
    90'+2
    Det er i hvert fall tid til to angrep til her før slutt. Spørsmålet er bare hvem som får dem. Kåffa ser ut til å være komfortable med at det blir ekstraomganger!
    90'+2
    Et halvt minutt igjen her, og nå er det mest stillingskrig på midtbanen. Dette går mot to ganger 15 minutter!
    90'+3
    90'+4
    Straffesparkkonkurranse
    120'
    Da får vi altså ekstraomganger i andre kvalikkamp på rad! Johannes Hummelvoll Nuñez sendte gjestene i ledelsen med et herlig hodestøt etter 50 minutter spilt. Derfra og ut ble det mest en forsvarskamp for KFUM, men etter at Jerv hadde fått én av sine utallige cornere, satt den for John Olav Norheim i etterdønningene av nettopp en corner. Flere mål skulle det ikke bli før full tid, så da får vi to ganger 15 spennende minutter!
    1. ekstraomgang
    90'
    Campos starter ekstraomgangene!
    91'
    Jerv starter matchen med å trille fra side til side før det lempes oppover. Der er Taaje enerådig i duellen.
    91'
    Furtado fyrer til fra 25 meter, men skuddet går et stykke til side for kassa.
    92'
    Lempes mye høyt fram og tilbake nå. Da er det tilbake til den kjente stillingskrigen, med andre ord.
    93'
    Hoseth dytter Mafi over ende, og da blir det et frispark til Jerv nede på egen banehalvdel.
    93'
    Igjen prøves det på en avslutning fra hjemmelaget, og denne gangen er det Pibe som fyrer. Treffer derimot ikke godt denne gangen heller, argentineren.
    94'
    KFUM lar tre spillere ligge på topp og ta seg av pressingen. Resten ligger dypere i banen, i frykt for å slippe til for store rom.
    95'
    Wichmann vinner et frispark like ved midten av banen. Da trenger kapteinen plutselig hjelp fra to medspillere, for nå har dansken fått krampetendenser i begge beina.
    96'
    Lite som skjer her i denne første ekstraomgangen her enn så lenge. Det avvinkes for en offside på Njie, og da får Jerv sjansen til å flytte mannskapet sitt ytterligere opp i banen.
    98'
    Så får Jerv kommet til et innlegg, og Pibe får headet fra ti meter. Ender derimot kun rett på Brauti.
    100'
    Jerv står høyt i banen nå, med flere mann i Kåffa-boksen, men Campos får ikke dratt ballen med seg helt inne i feltet.
    102'
    Kåffa får så plutselig sjansen til å kontre, men da Hoseth får ballen sentralt stopper det etter hvert opp.
    103'
    Gaye gjør manns jobb på høyresiden, der han fosser framover og får lagt inn. Problemet er bare at innlegget ender rett i klypene på Øvretveit i buret.
    104'
    Sanyang lukter en lang ball ute på venstrevingen, men til slutt vinkes det for offside på vingen for dagen.
    104'
    Inn: Marius Svanberg Alm
    Ut: Remi Andre Svindland
    Inn med stopperen Marius Alm for midtbanemannen Svindland. Skal nevnes at Alm tok, og scoret, på en av straffene under straffesparkkonkurransen mot Fredrikstad nå sist.
    104'
    Campos går over ende i Kåffa-boksen, men dommeren lar det gå! Det er Kiil Olsen som går i kroppen på vingen, men det er nok greit at det ikke blir noe straffe der altså.
    105'
    Så får Hoseth tak i kula, snurret rundt og skutt fra ti-tolv meter. Den blir derimot aldri farlig.
    105'+1
    Njie kommer seg til skudd fra 16-meterstreken, men skuddet går via et Jerv-bein og i armene på Øvretveit.
    105'+2
    105'+2
    Første ekstraomgang fortonet seg på nokså rolig vis, og vi kan nok knapt telle noen ordentlige store sjanser. Men ettersom det nærmer seg 120 spilte minutter, kan vi nok forvente oss at det dukker opp noen muligheter her!
    2. ekstraomgang
    105'
    Mahnin spiller oss i gang igjen.
    106'
    Inn: Jørgen Solli
    Ut: Iman Mafi
    Det tidligere Rosenborg-talentet Jørgen Solli kommer inn for de siste 15 minuttene her.
    106'
    Sanyang tror han nettopp har spolert en stor mulighet, men vingen avvinkes for offside!
    107'
    Stadig lite som skjer utpå her. Virker som begge lag er litt nervøse for å slippe til noe.
    108'
    Ibrahim jager en ball ned dødlinja, og innbytteren får presset fram en corner.
    109'
    Det klareres og da kontrerer Kåffa!
    109'
    Så brenner han alene med keeper, Gaye! Det slås i lengderetningene etter corneren, og plutselig er Njie fri på kontringen. Han venter til han får med seg Gaye på overlapp, og så slipper vingen ut perfekt. Gaye får også kommet seg forbi, men det påfølgende skuddet redder en utrusende Øvretveit på strålende vis!
    110'
    Norheim lager et frispark imot etter å ha slått armene rundt Alm i en duell. Da får KFUM flyttet opp mannskapet sitt.
    113'
    Tar lang tid med innkastene fra begge lag nå. Tydelig at man prioriterer straffesparkkonkurranse framfor å risikere noe.
    114'
    Jerv presser på nå her. Det slås inn mot Furtado på bakre, men igjen ender det med en corner for de gulkledde!
    115'
    Klareres ut til samme mann, men innkast denne gangen for Campos.
    115'
    Får ikke spilt seg ut av forsvaret nå, Kåffa, og blir heller værende i forsvar.
    116'
    Det lempes opp mot Jervs forsvar, men der er hjemmelagets defensive spillere flinke til å stange unna gjentatte ganger.
    117'
    Inn: David Tavakoli
    Ut: Keivan Ghaedamini
    Nå skal det angripes på tampen her! Isnes setter inn på tankspissen David Tavakoli og ofrer den vesntre vingbacken, Ghaedamini.
    117'
    KFUM Oslo med ballen i laget nå, inne på Jervs banehalvdel.
    118'
    Norheim med den lange opp mot Campos, men Kiil Olsen vinner duellen og gjenvinner kontrollen for gjestene fra hovedstaden.
    119'
    Kan vi få et siste angrep fra ett av lagene her, da? KFUM scoret som kjent tre minutter på overtid av ekstraomgangene mot Fredrikstad.
    119'
    Triller kula nå, KFUM, mens Jerv ligger tilbake med nesten samtlige spillere.
    120'
    Tavakoli dytter Novak over ende i boksen, og da får Jerv et frispark.
    120'
    Det er lagt til kun ett minutt på tampen her!
    120'
    Brauti skuter langt ut mot Hoseth på topp, men til slutt får Tavakoli ballen og får spilt videre i laget.
    120'+1
    Alm vinner en duell litt inne på Jervs banehalvdel, men headingen hans ender dessverre for gjestene helt inne hos Øvretveit i målet.
    120'+1
    120'+1
    Da skal det altså nok en gang avgjøres på straffesparkkonkurranse i årets kvalifisering til Elitserien! Etter at mål fra Johannes Hummelvoll Nuñez og John Olav Norheim skilte lagene til full tid, ble det lengre mellom sjansene i ekstraomgangene. Den soleklart største sjansen falt til Dadi Dodoo Gaye da han ble spilt fri av Bilal Njie inne i Jerv-boksen. Øystein Øvretveit gikk derimot seirende ut av den viktige duellen, noe som betyr at det faller ned på hvem som har nervene i behold fra ellevemeteren!
    Jerv scorer på straffe!
    Jerv 1 - 0 KFUM Oslo
    Mål: Diego Campos
    120'
    KFUM Oslo misses the penalty
    120'
    Jerv 2 - 0 KFUM Oslo
    Mål: Mathias Wichmann
    120'
    KFUM Oslo scorer på straffe!
    Jerv 2 - 1 KFUM Oslo
    Mål: Marius Svanberg Alm
    120'
    Jerv 3 - 1 KFUM Oslo
    Mål: Daniel Arrocha
    120'
    Jerv 3 - 2 KFUM Oslo
    Mål: Mohammed Mahnin
    120'
    Jerv 4 - 2 KFUM Oslo
    120'
    Jerv 4 - 3 KFUM Oslo
    Mål: Bilal Njie
    120'
    Jerv 5 - 3 KFUM Oslo
    Mål: Kristian Novak
    120'
    120'
    Nok en gang måtte vi ut i ekstraomganger i en kvalikkamp, og nok en gang skulle det hele avgjøres på straffesparkkonkkuranse. Etter at Johannes Hummelvoll Nuñez møtte et innlegg fra Dadi Dodou Gaye på perfekt vis med en heading ned i kroken, skulle så John Olav Norheim svare for vertene med en stuss som følge av en av utallige cornere for de gulkledde. Og da Gaye ikke maktet å overliste Øystein Øvretveit da han kom alene igjennom i ekstraomgangene, skulle det hele avgjøres fra ellevemeteren. Der ble det til slutt Øvretveit som ble den store helten, da han reddet David Tavakolis straffe på godt vis. Tidligere Grorud-stopper Kristian Novak skal også trekkes fram, etter hans herlige Jorginho-/panenka-straffe som sikret seieren. Vi gratulerer Jerv og minner om play-off-finale på onsdag. Håvard Vege takker for seg!