Sjanse i Tokyo! Ao Tanaka (Japan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    Frispark for Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    20'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Sør-Afrika på egen banehalvdel.
    26'
    29'
    Japan angriper. Daichi Hayashi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    Takefusa Kubo (Japan) løfter inn en corner fra høyre på Ajinomoto Stadium.
    33'
    Koji Miyoshi
    Målsjanse til Japan! Koji Miyoshi treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Offside! Daichi Hayashi (Japan) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    34'
    Målet til Japan sjekkes av VAR
    35'
    Målet til Japan blir annullert
    35'
    Gult kort til Japan
    Wataru Endo
    Dommer Jesus Valenzuela viser Wataru Endo (Japan) det gule kortet.
    37'
    Frispark til Sør-Afrika på halvdelen til Japan.
    38'
    Skade: Sør-Afrika
    38'
    41'
    Tilbake fra skade: Sør-Afrika
    42'
    Kan Japan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Takefusa Kubo
    Sjanse! Japan avanserer forover, men Takefusa Kubo avslutter utenfor.
    45'
    I Tokyo slår Thabo Cele en corner fra venstre.
    45'+2
    Luther Singh
    Luther Singh (Sør-Afrika) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    48'
    Daichi Hayashi (Japan) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    49'
    49'
    Takefusa Kubo (Japan) slår en corner fra høyre side på Ajinomoto Stadium.
    49'
    50'
    Takefusa Kubo (Japan) kommer til en målsjanse på Ajinomoto Stadium, men klarer ikke å score.
    50'
    Jesus Valenzuela tildeler Japan en corner. Koji Miyoshi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Daichi Hayashi (Japan) avanserer forover på Ajinomoto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    En av Japans spillere blir avblåst for offside på Ajinomoto Stadium.
    53'
    Japan fosser forover og Daichi Hayashi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    56'
    Offside! Daichi Hayashi (Japan) er alene igjennom, men dommer Jesus Valenzuela ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    57'
    Ritsu Doan
    Ritsu Doan (Japan) får et gult kort av dommer Jesus Valenzuela.
    57'
    Koji Miyoshi (Japan) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Japan
    Inn: Yuki Soma
    Ut: Koji Miyoshi
    Japan bytter ut Koji Miyoshi med Yuki Soma.
    60'
    63'
    64'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Japan.
    67'
    68'
    Mål for Japan!
    Japan 1 - 0 Sør-Afrika
    Mål: Takefusa Kubo
    Mål! Takefusa Kubo gir Japan ledelsen 1-0 i Tokyo.
    71'
    Inn: Reo Hatate
    Ut: Yuta Nakayama
    Japan bytter ut Yuta Nakayama med Reo Hatate. Dette er det andre byttet som Hajime Moriyasu gjør i dagens kamp.
    72'
    Japan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Ritsu Doan
    Japan angriper, men avslutningen til Ritsu Doan går utenfor.
    74'
    Japan angriper, men Jesus Valenzuela blåser for offside.
    76'
    Thabo Cele
    Sør-Afrika angriper i Tokyo. Thabo Cele avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    Japan, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Spillerbytte - Sør-Afrika
    Inn: Goodman Mosele
    Ut: Lyle Foster
    David Notoane gjør dagens første bytte i Tokyo, når han tar ut Lyle Foster og setter inn Goodman Mosele.
    79'
    Yuki Soma (Japan) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.
    81'
    I Tokyo slår Yuki Soma en corner fra venstre.
    82'
    En av Sør-Afrikas spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Koki Machida
    Ut: Ritsu Doan
    Bytte for Japan. Koki Machida kommer inn for Ritsu Doan på Ajinomoto Stadium.
    85'
    90'
    Yuta Nakayama
    Yuta Nakayama fra Japan er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    90'
    Inn: Nkosingiphile Ngcobo
    Ut: Sipho Mbule
    David Notoane (Sør-Afrika) gjør sitt andre bytte for dagen. Nkosingiphile Ngcobo erstatter Sipho Mbule.
    90'+1
    Japan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sør-Afrika.
    90'+2
    Teboho Mokoena
    Målsjanse! Teboho Mokoena (Sør-Afrika) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Sør-Afrika avanserer forover i Tokyo. Teboho Mokoena avslutter, men treffer ikke mål.