Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til livedekning av Italia mot Nord-Makedonia.
    Italia: Donnaruma - Florenzi, Mancini, Bastoni, Emerson - Barella, Jorginho, Veratti - Berardi, Immobile, Insigne
    Nord-Makedonia: Dimitrevski - Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski - Churlinov, Ademi, Bardi, Nikolov - Ristovski, Trajkovski
    Italia har skadeproblemer i forsvaret. Høyreback Di Lorenzo ble skadet sist helg, mens stopperduoen Bonucci og Chiellini begge er i troppen, men ingen av dem er klare for å starte denne kampen.
    Italia ble europamestere i sommer, og har stort press fra nasjonen om å vinne denne kampen. Vinneren av kveldens oppgjør møter vinneren av Portugal-Tyrkia i playoff-finale.
    Italia har bare feilet to ganger til å kvalifisere seg til VM: I 1958 og 2018.
    Kampen spilles på Stadio Renzo Barbera i Sicilia.
    Lagene går ut på banen.
    Hjemmefansen synger Måneskinns Zitti e e buoni før nasjonalsangene.
    Solide toner når Italia fremfører sin nasjonalsang i en viktig landskamp på hjemmebane.
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Italia.
    1'
    Emerson
    Emerson (Italia) fyrer av et skudd som går utenfor og over fra 16 meter.
    3'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Italia på egen banehalvdel.
    4'
    Itala stormer i angrep med mange mann , men det stopper opp etter feilpasning fra Veratti.
    6'
    Mancini stopper et forsøk på kontring fra vertene.
    6'
    Berardi forsøker skudd fra 16 meter. Blokkes.
    7'
    Nord-Makedonia står høyt og gjør det vanskelig for vertene.
    9'
    Italia får lagt vedvarende trykk på Nord-Makedonia og vinner corner.
    10'
    Clement Turpin tildeler Italia en corner. Lorenzo Insigne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Italia dominerer virkelig åpningen her.
    12'
    Lorenzo Insigne (Italia) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    15'
    Frispark for Nord-Makedonia på egen banehalvdel.
    17'
    Nord-Makedonia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Nord-Makedonia har fått bedre orden de siste minuttene etter at Italia dominerte åpningen.
    20'
    Lorenzo Insigne (Italia) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    21'
    Berardi går og går før han skytter. Blokkeres - før Immobile prøver seg. Ender med corner.
    21'
    Corneren blir farlig, men Bastoni får ikke satt frem foten inne i boksen.
    22'
    Dimitrevski, gjestenes keeper, må ha tilsyn etter corneren. Mener han ble albuet.
    22'
    23'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Marco Verratti
    Italia angriper, men avslutningen til Marco Verratti går utenfor.
    25'
    Nicolo Barella
    Italia angriper i Palermo. Nicolo Barella fyrer av et skudd som går utenfor fra distanse.
    29'
    Domenico Berardi
    Der kommer Italias første virkelige store sjanse. Dimitriski med et håpløst utspill, og Berardi har åpent mål, men han skyter for løst og keeperen kommer seg på plass.
    30'
    Nord-Makedonia, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Immobile med ny sjanse. Skyter over fra spissen av femmeteren.
    31'
    Hjørnespark til Italia
    31'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Nord-Makedonia på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Italia på halvdelen til Nord-Makedonia.
    33'
    Lorenzo Insigne
    Sjanse i Palermo! Lorenzo Insigne (Italia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Italia og Bastoni får frispark mot seg på egen corner. Unødvendig.
    33'
    34'
    35'
    36'
    36'
    Skudd på mål, Italia
    38'
    38'
    38'
    Nord-Makedonia kommer på en sjeldent visit, men Bastoni gjør en god takling.
    40'
    Italia har hatt 14 avslutninger. Nord-Makedonia har ikke hatt noen.
    40'
    Nord-Makedonia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Italia.
    40'
    I Palermo slår Lorenzo Insigne en corner fra venstre.
    42'
    Frispark Nord-Makedonia.
    44'
    Skudd på mål, Nord-Makedonia
    45'+1
    Italia, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+1
    Nord-Makedonia kommer i full fart og Trajkovski skyter fra 16 meter. Donnarumma har den.
    45'+1
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Det er pause! Italia har dominert og hatt mange halvsjanser, men ikke mange store sjanser. Det er nervøs stemning på stadion etter den første omgangen. Selv om Italia har kommet til mange avslutninger, sliter europamesteren litt med å finne hull i forsvaret til Nord-Makedonia.
    Ingen bytter i pausen
    46'
    47'
    Berardi skyter inne i feltet. Men atter en gang er blokka i veien
    48'
    Berardi med et innlegg som går ut til kast. Han ser litt ut til å spille uten selvtillit.
    50'
    51'
    Berardi mislykkes med et nytt forsøk fremover.
    52'
    Enis Bardhi
    Nord-Makedonia avanserer forover i Palermo. Enis Bardhi avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Målsjanse på Renzo Barbera! Lorenzo Insigne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Berardi med skudd fra 20 meter. Det tvinger frem en ny redning. Går ganske rett på keeper.
    53'
    Målsjanse! Domenico Berardi (Italia) avslutter igjen - mye involvert. Han skyter fra hjørnet av 16 meteren. Den går en halvmeter utenfor.
    54'
    57'
    Italia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Sjanse! Berardi igjen! Han er fri fra 16 meter, men avslutter høyt over.
    58'
    Spillerbytte - Nord-Makedonia
    Inn: Stefan Spirovski
    Ut: Boban Nikolov
    Nord-Makedonia gjør sitt første bytte. Boban Nikolov erstattes av Stefan Spirovski.
    59'
    Inn: Stefan Ashkovski
    Ut: Arijan Ademi
    Blagoja Milevski (Nord-Makedonia) gjør sitt andre bytte for dagen. Stefan Ashkovski erstatter Arijan Ademi.
    59'
    Aleksandar Trajkovski
    Sjanse! Nord-Makedonia avanserer forover, men Aleksandar Trajkovski avslutter over fra 16 meter. Hans andre forsøk i omgangen.
    60'
    Italias nerver vokser nok nå i takt med at minuttene går
    61'
    Veratti med et nydelig fremspill til Berardi som skjærer inn. Hans skudd fra femmeteren blir atter en gang blokkert.
    64'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Giacomo Raspadori
    Ut: Lorenzo Insigne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Italia. Inn kommer Giacomo Raspadori, mens Lorenzo Insigne tar plass på benken.
    64'
    Giacomo Raspadori (Italia) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    64'
    Clement Turpin tildeler Italia en corner. Giacomo Raspadori sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Hjemmefansen synger nasjonalsangen.
    65'
    Frispark for Italia på egen banehalvdel.
    66'
    Giacomo Raspadori (Italia) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    67'
    Alessandro Bastoni
    I Palermo får Alessandro Bastoni (Italia) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    67'
    67'
    Mancini ser betenkt ut på sidelinjen. Italia har vonde minner fra VM-kvalik etter smellen mot Sverige i 2017.
    67'
    I Palermo slår Domenico Berardi en corner fra venstre.
    69'
    Inn: Bojan Miovski
    Ut: Milan Ristovski
    Bytte for Nord-Makedonia. Bojan Miovski kommer inn for Milan Ristovski på Renzo Barbera.
    71'
    73'
    Gianluca Mancini
    I Palermo header Gianluca Mancini (Italia) mot mål, men ballen går utenfor.
    73'
    75'
    76'
    Pellegrini skal inn for Italia. Scoret et herlig mål på frispark for Roma mot Lazio i helgen.
    76'
    Inn: Sandro Tonali
    Ut: Nicolo Barella
    Roberto Mancini gjør dagens andre bytte i Palermo, når han tar ut Nicolo Barella og setter inn Sandro Tonali.
    77'
    Inn: Lorenzo Pellegrini
    Ut: Ciro Immobile
    Italia bytter ut Ciro Immobile med Lorenzo Pellegrini. Dette er det tredje byttet som Roberto Mancini gjør i dagens kamp.
    77'
    Dobbeltbytte fra Mancini på trenerbenken. Tar grep nå.
    78'
    Emerson
    Emerson (Italia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Gult kort til Nord-Makedonia
    Darko Velkovski
    Dommer Clement Turpin gir Darko Velkovski (Nord-Makedonia) et gult kort.
    80'
    80'
    Frispark i en god posisjon for Italia!
    81'
    Skade: Nord-Makedonia
    82'
    83'
    Tilbake fra skade: Nord-Makedonia
    83'
    Inn: Kire Ristevski
    Ut: Darko Velkovski
    Darko Velkovski (Nord-Makedonia) erstattes av Kire Ristevski.
    86'
    86'
    86'
    Gianluca Mancini vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    86'
    Dommer Clement Turpin venter med å sette i gang spillet fordi Stole Dimitrievski ligger nede.
    86'
    Stole Dimitrievski er tilbake på banen igjen.
    88'
    Gianluca Mancini er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Domenico Berardi
    Roberto Mancini gjør dagens fjerde bytte i Palermo, når han tar ut Domenico Berardi og setter inn Joao Pedro.
    89'
    Inn: Giorgio Chiellini
    Ut: Gianluca Mancini
    Italia bytter ut Gianluca Mancini med Giorgio Chiellini.
    89'
    90'
    Legges til 5 minutter.
    90'+1
    Italia sliter med å legge stort press på Nord-Makedonia nå.
    90'+2
    Mål for Nord-Makedonia!
    Italia 0 - 1 Nord-Makedonia
    Mål: Aleksandar Trajkovski
    Målgivende: Bojan Miovski
    Mål! Aleksandar Trajkovski gir Nord-Makedonia en 0-1 ledelse. Bojan Miovski var nest sist på ballen.