Kampen har startet.
    Mete Kalkavan signaliserer et frispark til Sivasspor.
    1'
    Mahmut Tekdemir
    Sjanse til Istanbul Basaksehir! Mahmut Tekdemir er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Offside! Olarenwaju Kayode blir vinket av og Sivasspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    Mete Kalkavan signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    11'
    Pedro Henrique vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Pedro Henrique er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Frispark Sivasspor.
    16'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 0 Sivasspor
    Mål: Fredrik Gulbrandsen
    Målgivende: Stefano Okaka
    Mål! Istanbul Basaksehir tar ledelsen 1-0 ved Fredrik Gulbrandsen. Stefano Okaka sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Istanbul Basaksehir 2 - 0 Sivasspor
    Mål: Mahmut Tekdemir
    Målgivende: Nacer Chadli
    Istanbul Basaksehir går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Mahmut Tekdemir. Flott spill fra Nacer Chadli før målet.
    24'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Sivasspor er nær straffområde.
    29'
    Max Gradel
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Max Gradel går utenfor.
    30'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Mahmut Tekdemir får behandling for en skade på banen.
    35'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    35'
    Istanbul Basaksehir slipper å klare seg uten Mahmut Tekdemir som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    36'
    Pedro Henrique
    Pedro Henrique (Sivasspor) avanserer forover på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    37'
    39'
    Mete Kalkavan signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Olarenwaju Kayode (Sivasspor) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Sjanse i Istanbul! Pedro Henrique (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Olarenwaju Kayode ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    42'
    42'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Omer Ali Sahiner
    Omer Ali Sahiner (Istanbul Basaksehir) får et gult kort av dommer Mete Kalkavan.
    43'
    Faycal Fajr (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    45'+1
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Kerem Kesgin
    Ut: Hakan Arslan
    Riza Calimbay gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Hakan Arslan og setter inn Kerem Kesgin.
    46'
    Inn: Erdogan Yesilyurt
    Ut: Ahmet Oguz
    Riza Calimbay (Sivasspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Erdogan Yesilyurt erstatter Ahmet Oguz.
    46'
    46'
    Mete Kalkavan tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Omer Ali Sahiner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    52'
    Hasan Ali Kaldirim ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Hasan Ali Kaldirim kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    56'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Sivasspor får straffe!
    58'
    Sivasspor scorer på straffe!
    Istanbul Basaksehir 2 - 1 Sivasspor
    Mål: Pedro Henrique
    Sivasspor får et straffespark som Pedro Henrique setter i mål på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Reduseringen er dermed et faktum i Istanbul.
    59'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Junior Caicara
    Ut: Berkay Ozcan
    Istanbul Basaksehir gjør sitt første bytte. Berkay Ozcan erstattes av Junior Caicara.
    61'
    62'
    Mete Kalkavan signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    64'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Sivasspor.
    64'
    Inn: Leke James
    Ut: Olarenwaju Kayode
    Bytte for Sivasspor. James Leke kommer inn for Olarenwaju Kayode på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    65'
    Tolga Cigerci
    Istanbul Basaksehir avanserer forover i Istanbul. Tolga Cigerci avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    71'
    Gult kort til Sivasspor
    Dimitris Goutas
    Dommer Mete Kalkavan viser Dimitris Goutas (Sivasspor) det gule kortet.
    71'
    Tolga Cigerci (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.