0-1
    Konstantinos Perrakis tildeler AEK Athen en corner. Petros Mantalos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Spillet på Neapoli Stadium er stoppet midlertidig fordi Nikolaos Vafeas ligger nede.
    5'
    Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    7'
    Tilbake fra skade: Ionikos Nikea FC
    7'
    Frispark for Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    9'
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Ionikos Nikea FC
    Ioannis Kiakos
    Dommeren gir Ioannis Kiakos (Ionikos Nikea FC) et gult kort.
    12'
    Frispark AEK Athen.
    15'
    19'
    Mål for AEK Athen!
    Ionikos Nikea FC 0 - 1 AEK Athen
    Mål: Petros Mantalos
    Målgivende: Clement Michelin
    Mål! AEK Athen tar ledelsen 0-1 ved Petros Mantalos. Det er en fin assist fra Clement Michelin.
    21'
    Ionikos Nikea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    22'
    Frispark til Ionikos Nikea FC på halvdelen til AEK Athen.
    23'
    Steven Zuber
    Steven Zuber (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Reinaldo Lenis (Ionikos Nikea FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Neapoli Stadium.
    27'
    29'
    Konstantinos Perrakis tildeler Ionikos Nikea FC en corner. Aias Aosman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Ionikos Nikea FC!
    30'
    Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til AEK Athen på egen banehalvdel.
    31'
    I Nikala har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Gult kort til AEK Athen
    Damien Le Tallec
    Damien Le Tallec (AEK Athen) mottar sitt første gule kort for dagen på Neapoli Stadium.
    32'
    Jose Alberto Canas
    Sjanse i Nikala! Jose Alberto Canas (Ionikos Nikea FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    33'
    34'
    Petros Mantalos (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på Neapoli Stadium.
    35'
    I Nikala slår Petros Mantalos en corner fra venstre.
    35'
    36'
    Sergio Araujo
    Målsjanse! Sergio Araujo (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Målsjanse på Neapoli Stadium! Steven Zuber fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Ionikos Nikea FC, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    38'
    39'
    Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC.
    39'
    Giannis Gotsoulias
    Giannis Gotsoulias (Ionikos Nikea FC) header utenfor.
    40'
    Clement Michelin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Tilbake fra skade: AEK Athen
    42'
    Frispark Ionikos Nikea FC.
    42'
    Nikolaos Vafeas
    Ionikos Nikea FC angriper i Nikala. Nikolaos Vafeas fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    Damian Szymanski
    AEK Athen angriper, men avslutningen til Damian Szymanski går utenfor.
    45'
    I Nikala slår Nordin Amrabat en corner fra høyre.
    45'+1
    Georgios Tzavellas
    AEK Athen angriper og Georgios Tzavellas får avsluttet. Headingen treffer ikke Ionikos Nikea FC-målet.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    45'+3
    45'+4
    Reinaldo Lenis
    Ionikos Nikea FC avanserer forover i Nikala. Reinaldo Lenis avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    47'
    48'
    Aias Aosman
    Ionikos Nikea FC angriper i Nikala. Aias Aosman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Sergio Araujo (AEK Athen) kommer seg fri på Neapoli Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    52'
    Ionikos Nikea FC angriper, men Konstantinos Perrakis blåser for offside.
    53'
    Sjanse til Ionikos Nikea FC! Ioannis Kiakos er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    Ioannis Kiakos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nikala fordi Damien Le Tallec får behandling for en skade på banen.
    55'
    56'
    56'
    Nordin Amrabat
    Målsjanse! Nordin Amrabat (AEK Athen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    AEK Athen angriper i Nikala, men blir avblåst for offside.
    62'
    Målsjanse til Ionikos Nikea FC! Reinaldo Lenis treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Nordin Amrabat (AEK Athen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Ionikos Nikea FC
    Inn: Lefteris Matsoukas
    Ut: Giannis Gotsoulias
    Ionikos Nikea FC bytter ut Giannis Gotsoulias med Lefteris Matsoukas.
    65'
    Inn: Georgios Manalis
    Ut: Ioannis Kiakos
    Dimitris Spanos (Ionikos Nikea FC) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Georgios Manalis erstatter Ioannis Kiakos som sannsynligvis er skadet.
    66'
    66'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    67'
    I Nikala har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    AEK Athen avanserer forover i Nikala. Steven Zuber avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Levi Garcia
    Ut: Petros Mantalos
    Argirios Giannikis gjør dagens første bytte i Nikala, når han tar ut Petros Mantalos og setter inn Levi Garcia.
    70'
    Inn: Evgeny Shakhov
    Ut: Damien Le Tallec
    Evgeny Shakhov (AEK Athen) erstatter Damien Le Tallec som ser ut til å måtte forlate Neapoli Stadium med en skade.
    70'
    70'
    Sergio Araujo (AEK Athen) avanserer forover på Neapoli Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Målsjanse til AEK Athen! Steven Zuber treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    73'
    Målsjanse til AEK Athen! Nordin Amrabat treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Ionikos Nikea FC angriper, men avslutningen til Reinaldo Lenis går utenfor.
    74'
    75'
    AEK Athen avanserer forover og Sergio Araujo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    77'
    Aias Aosman (Ionikos Nikea FC) løfter inn en corner fra høyre på Neapoli Stadium.
    79'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til Ionikos Nikea FC.
    82'
    AEK Athen angriper på Neapoli Stadium. Sergio Araujo header utenfor.
    83'
    Inn: Karim Ansarifard
    Ut: Sergio Araujo
    AEK Athen gjør sitt tredje bytte. Sergio Araujo erstattes av Karim Ansarifard.
    83'
    Inn: Darko Jevtic
    Ut: Nordin Amrabat
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AEK Athen. Inn kommer Darko Jevtic, mens Nordin Amrabat tar plass på benken.
    83'
    85'
    Inn: Jerson Cabral
    Ut: Jose Alberto Canas
    Bytte for Ionikos Nikea FC. Jerson Cabral kommer inn for Jose Alberto Canas på Neapoli Stadium.
    86'
    86'
    88'
    AEK Athen fosser fremover, men Konstantinos Perrakis blåser for offside på Neapoli Stadium.
    89'
    Det blir farlig! Frispark for AEK Athen er nær straffområde.
    90'
    AEK Athen fosser forover og Steven Zuber fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.