Sjanse! Inter Milano avanserer forover, men Hakan Calhanoglu avslutter utenfor.
    4'
    Frispark Inter Milano.
    5'
    Edin Dzeko
    Inter Milano fosser forover og Edin Dzeko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Venezia FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Matteo Marchetti tildeler Inter Milano en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    David Okereke
    David Okereke (Venezia FC) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Mål for Venezia FC!
    Inter 0 - 1 Venezia FC
    Mål: Thomas Henry
    Målgivende: Ethan Ampadu
    Thomas Henry header ballen i mål og Venezia FC leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Ethan Ampadu.
    19'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Milano fordi Antonio Vacca får behandling for en skade på banen.
    22'
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Hakan Calhanoglu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Luca Fiordilino
    Ut: Antonio Vacca
    Venezia FC bytter ut Antonio Vacca som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paolo Zanetti blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Luca Fiordilino.
    25'
    Antonio Vacca kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Giuseppe Meazza.
    25'
    Frispark til Venezia FC på halvdelen til Inter Milano.
    25'
    Gult kort til Inter
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter Milano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Alessandro Bastoni
    Alessandro Bastoni (Inter Milano) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    27'
    Marcelo Brozovic
    Inter Milano angriper i Milano. Marcelo Brozovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Venezia FC på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    31'
    34'
    Lautaro Martinez
    Inter Milano avanserer forover i Milano. Lautaro Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    39'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 1 Venezia FC
    Mål: Nicolo Barella
    Mål! Nicolo Barella utligner til 1-1.
    40'
    Gult kort til Venezia FC
    Luca Lezzerini
    Dommer Matteo Marchetti viser Luca Lezzerini (Venezia FC) det gule kortet.
    41'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Inter blir stående
    42'
    Ivan Perisic
    Sjanse til Inter Milano! Ivan Perisic er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Edin Dzeko
    Inter Milano angriper på Giuseppe Meazza. Edin Dzeko header utenfor.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    45'+1
    Ingen straffe til Inter
    45'+2
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Inter Milano.
    45'+3
    Marco Modolo
    Dommeren gir Marco Modolo (Venezia FC) et gult kort.
    45'+3
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Federico Dimarco
    Ut: Alessandro Bastoni
    Bytte for Inter Milano. Federico Dimarco kommer inn for Alessandro Bastoni på Giuseppe Meazza.
    46'
    Frispark for Venezia FC på egen banehalvdel.
    47'
    50'
    51'
    Venezia FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    53'
    I Milano slår Federico Dimarco en corner fra høyre.
    54'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til Venezia FC.
    57'
    Stefan De Vrij
    Stefan De Vrij (Inter Milano) prøver å heade ballen i mål på Giuseppe Meazza, men mislykkes.
    58'
    58'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    61'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    63'
    Sjanse i Milano! David Okereke (Venezia FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Sofian Kiyine
    Ut: Tanner Tessmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia FC. Inn kommer Sofian Kiyine, mens Tanner Tessmann tar plass på benken.
    66'
    Inn: Dor Peretz
    Ut: Mickael Cuisance
    Paolo Zanetti (Venezia FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dor Peretz erstatter Mickael Cuisance.
    66'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Inter Milano like utenfor Venezia FC-området.
    68'
    Sofian Kiyine
    Sofian Kiyine (Venezia FC) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Federico Dimarco
    Inter Milano angriper. Federico Dimarco får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Edin Dzeko
    Inter Milano angriper i Milano. Edin Dzeko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    70'
    Offside! Edin Dzeko (Inter Milano) er alene igjennom, men dommer Matteo Marchetti ser at linjemannen er oppe med flagget.
    71'
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: Nicolo Barella
    Simone Inzaghi gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Nicolo Barella og setter inn Arturo Vidal.
    72'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Lautaro Martinez
    Inter Milano bytter ut Lautaro Martinez med Alexis Sanchez. Dette er det tredje byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Matteo Darmian
    Bytte for Inter Milano. Denzel Dumfries kommer inn for Matteo Darmian på Giuseppe Meazza.
    73'
    74'
    77'
    79'
    Mattia Caldara
    Mattia Caldara (Venezia FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    80'
    Stefan De Vrij (Inter Milano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Thomas Henry ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Arnór Sigurdsson
    Ut: David Okereke
    Venezia FC bytter ut David Okereke med Arnor Sigurdsson. Dette er det fjerde byttet som Paolo Zanetti gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Nani
    Ut: Thomas Henry
    Nani (Venezia FC) erstatter Thomas Henry som ser ut til å måtte forlate Giuseppe Meazza med en skade.
    82'
    Inn: Matias Vecino
    Ut: Marcelo Brozovic
    Marcelo Brozovic (Inter Milano) erstattes av Matias Vecino.
    82'
    Venezia FC slipper å klare seg uten Thomas Henry som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    83'
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    89'
    Inter 2 - 1 Venezia FC
    Mål: Edin Dzeko
    Målgivende: Denzel Dumfries
    Inter Milano tar ledelsen 2-1 i Milano etter en heading av Edin Dzeko! Denzel Dumfries sto for den målgivende pasningen.
    90'
    Arturo Vidal
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Arturo Vidal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    90'+3
    Denzel Dumfries
    Inter Milano avanserer forover og Denzel Dumfries kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+4
    90'+4
    Dommer Matteo Marchetti ser at linjemannen løfter flagget, og Inter Milanos Alexis Sanchez blåses av for offside.