3-1
845
1 584
    Kampen er i gang på Giuseppe Meazza.
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    3'
    Milan Skriniar
    I Milano header Milan Skriniar (Inter Milano) mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    I Milano slår Frank Castaneda en corner fra venstre.
    5'
    Federico Dimarco (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    8'
    Danny Makkelie tildeler Inter Milano en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    13'
    Dulanto
    Dulanto (Sheriff Tiraspol) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Edin Dzeko
    Inter Milano angriper. Edin Dzeko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Federico Dimarco
    Federico Dimarco (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Milano er nær straffområde.
    20'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    23'
    Nicolo Barella
    Sjanse! Inter Milano avanserer forover, men Nicolo Barella avslutter utenfor.
    26'
    Frispark Inter Milano.
    27'
    Denzel Dumfries
    Denzel Dumfries (Inter Milano) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Frank Castaneda (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    30'
    33'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Inter Milano like utenfor Sheriff Tiraspol-området.
    33'
    Målsjanse til Inter Milano! Federico Dimarco treffer mål, men keeper redder.
    34'
    34'
    34'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 0 Sheriff Tiraspol
    Mål: Edin Dzeko
    Målgivende: Arturo Vidal
    Mål! Inter Milano tar ledelsen 1-0 ved Edin Dzeko. Det er en fin assist fra Arturo Vidal.
    34'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    35'
    Målet til Inter blir stående
    35'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    36'
    Sheriff Tiraspol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Lautaro Martinez
    Inter Milano avanserer forover i Milano. Lautaro Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Cristiano
    Sjanse i Milano! Cristiano (Sheriff Tiraspol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Ivan Perisic
    Inter Milano fosser forover og Ivan Perisic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Danny Makkelie tildeler Inter Milano en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    44'
    45'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'
    45'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Stjepan Radeljic
    Ut: Frank Castaneda
    Sheriff Tiraspol gjør sitt første bytte. Frank Castaneda erstattes av Stjepan Radeljic.
    46'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Bruno
    Sjanse til Sheriff Tiraspol! Bruno er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Edin Dzeko
    Inter Milano angriper og Edin Dzeko får avsluttet. Headingen treffer ikke Sheriff Tiraspol-målet.
    48'
    Målsjanse! Federico Dimarco (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til Inter Milano.
    51'
    Gult kort til Inter
    Federico Dimarco (Inter Milano) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    Inter 1 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Sebastien Thill
    Utligning! Sebastien Thill setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    52'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Alessandro Bastoni
    Ut: Federico Dimarco
    Bytte for Inter Milano. Alessandro Bastoni kommer inn for Federico Dimarco på Giuseppe Meazza.
    53'
    Inter Milano angriper i Milano. Denzel Dumfries fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    På Giuseppe Meazza fyrer Ivan Perisic (Inter Milano) av et skudd - i stolpen!
    56'
    Inter 2 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Arturo Vidal
    Målgivende: Edin Dzeko
    I Milano tar Inter Milano ledelsen 2-1 etter et mål av Arturo Vidal. Edin Dzeko sto for den målgivende pasningen.
    58'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    61'
    I Milano slår Marcelo Brozovic en corner fra venstre.
    63'
    Inter Milano angriper, men avslutningen til Lautaro Martinez går utenfor.
    63'
    63'
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    64'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    Marcelo Brozovic (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    67'
    Inter 3 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Stefan De Vrij
    Målgivende: Denzel Dumfries
    Mål! Stefan De Vrij øker ledelsen til 3-1. Flott spill fra Denzel Dumfries før målet.
    67'
    Inter Milano angriper i Milano. Ivan Perisic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    71'
    Danny Makkelie tildeler Inter Milano en corner. Marcelo Brozovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Inn: Boban Nikolov
    Ut: Edmund Addo
    Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) erstattes av Boban Nikolov.
    75'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Edin Dzeko
    Simone Inzaghi (Inter Milano) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexis Sanchez erstatter Edin Dzeko.
    75'
    Inn: Roberto Gagliardini
    Ut: Arturo Vidal
    Simone Inzaghi gjør dagens tredje bytte i Milano, når han tar ut Arturo Vidal og setter inn Roberto Gagliardini.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dimitrios Kolovos (Sheriff Tiraspol) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Sheriff Tiraspol slipper å klare seg uten Dimitrios Kolovos som kommer tilbake på banen i Milano.
    82'
    Ivan Perisic treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Inter Milano i Milano.
    83'
    Inn: Maxim Cojocaru
    Ut: Dimitrios Kolovos
    Maxim Cojocaru (Sheriff Tiraspol) erstatter Dimitrios Kolovos som ser ut til å måtte forlate Giuseppe Meazza med en skade.
    84'
    Inn: Stefano Sensi
    Ut: Marcelo Brozovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Stefano Sensi, mens Marcelo Brozovic tar plass på benken.
    85'
    Inn: Aleksandar Kolarov
    Ut: Ivan Perisic
    Inter Milano bytter ut Ivan Perisic med Aleksandar Kolarov.
    85'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    88'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Maxim Cojocaru
    Dommer Danny Makkelie viser Maxim Cojocaru (Sheriff Tiraspol) det gule kortet.
    88'
    Stefano Sensi
    Inter Milano avanserer forover i Milano. Stefano Sensi avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    Inn: Serafim Cojocari
    Ut: Adama Traore
    Adama Traore (Sheriff Tiraspol) erstattes av Serafim Cojocari.
    90'
    Lautaro Martinez (Inter Milano) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    Danny Makkelie tildeler Inter Milano en corner. Aleksandar Kolarov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.