1-1
    Dagens dommer, Allen Chapman, blåser i gang kampen.
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Allen Chapman tildeler Orlando City SC en corner. Nani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    3'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark i en god posisjon for Orlando City SC!
    7'
    Gult kort til Inter Miami
    Leandro Gonzalez Pirez
    Leandro Gonzalez Pirez (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    7'
    Nani
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Nani går utenfor.
    9'
    Mål for Orlando City!
    Inter Miami 0 - 1 Orlando City
    Mål: Daryl Dike
    Målgivende: Antonio Carlos
    Mål! Daryl Dike gir Orlando City SC en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Antonio Carlos.
    12'
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra venstre på Inter Miami CF Stadium.
    16'
    Ruan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    Ruan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Fort Lauderdale.
    20'
    Frisparket tildelt Inter Miami CF er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    21'
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    22'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Rodolfo Pizarro
    Dommer Allen Chapman viser Rodolfo Pizarro (Inter Miami CF) det gule kortet.
    23'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Inter Miami CF.
    29'
    I Fort Lauderdale slår Lewis Morgan en corner fra høyre.
    30'
    30'
    31'
    Matias Pellegrini
    Målsjanse på Inter Miami CF Stadium! Matias Pellegrini fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Andres Perea
    Andres Perea (Orlando City SC) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    37'
    37'
    38'
    Benjamin Sweat
    Sjanse i Fort Lauderdale! Ben Sweat (Inter Miami CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    Allen Chapman tildeler Inter Miami CF en corner. Lewis Morgan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    40'
    40'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til Orlando City SC.
    42'
    Lewis Morgan
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) avanserer forover på Inter Miami CF Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    43'
    Blaise Matuidi
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Blaise Matuidi avslutter utenfor.
    44'
    Orlando City scorer selvmål!
    Inter Miami 1 - 1 Orlando City
    Mål: Robin Jansson
    Selvmål! En sønderknust Robin Jansson setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-1.
    45'
    45'+2
    45'+3
    47'
    Jorge Figal
    Inter Miami CF angriper på Inter Miami CF Stadium, men Nicolas Figal header utenfor.
    47'
    48'
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Inter Miami CF Stadium.
    50'
    Frispark Orlando City SC.
    51'
    Julian Carranza
    Inter Miami CF angriper. Julian Carranza header i tverrliggeren!
    54'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    55'
    57'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Sebastian Mendez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Tesho Akindele, mens Sebastian Mendez tar plass på benken.
    59'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Inter Miami CF.
    61'
    62'
    Gult kort til Orlando City
    Junior Urso
    Junior Urso (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    67'
    68'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Juan Agudelo
    Ut: Matias Pellegrini
    Inter Miami CF gjør sitt første bytte. Matias Pellegrini erstattes av Juan Agudelo.
    70'
    73'
    74'
    Inn: Robbie Robinson
    Ut: Julian Carranza
    Julian Carranza (Inter Miami CF) erstattes av Robbie Robinson.
    75'
    Inn: Benji Michel
    Ut: Chris Mueller
    Bytte for Orlando City SC. Benji Michel kommer inn for Chris Mueller på Inter Miami CF Stadium.
    77'
    Inn: Joey Dezart
    Ut: Daryl Dike
    Orlando City SC bytter ut Daryl Dike med Joey Dezart. Dette er det tredje byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    77'
    Andres Reyes
    Andres Reyes fra Inter Miami CF er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    79'
    VAR sjekker om det er straffe
    81'
    Ingen straffe
    81'
    Inn: Victor Ulloa
    Ut: Wil Trapp
    Diego Alonso (Inter Miami CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Victor Ulloa erstatter Wil Trapp.
    81'
    Inn: Brek Shea
    Ut: Benjamin Sweat
    Inter Miami CF bytter ut Ben Sweat med Brek Shea.
    81'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    84'
    I Fort Lauderdale slår Nani en corner fra høyre.
    86'
    Ruan
    Ruan (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Nani (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Inter Miami CF Stadium.
    88'
    Benji Michel
    Orlando City SC angriper. Benji Michel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    89'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 2 - 1 Orlando City
    Mål: Leandro Gonzalez Pirez
    Målgivende: Lewis Morgan
    Leandro Gonzalez Pirez header ballen i mål og Inter Miami CF tar ledelsen 2-1 på Inter Miami CF Stadium. Flott spill fra Lewis Morgan før målet.