Santiago Rodriguez (New York City FC) kommer seg fri på Drv Pnk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Inter Miami CF! Gonzalo Higuain treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Lewis Morgan
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    26'
    Nick Marsman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Nick Marsman er på beina igjen og fortsetter kampen.
    28'
    Gult kort til Inter Miami
    Brek Shea
    Dommer Rosendo Mendoza viser Brek Shea (Inter Miami CF) det gule kortet.
    29'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til New York City FC like utenfor Inter Miami CF-området.
    29'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: John McCarthy
    Ut: Nick Marsman
    John McCarthy (Inter Miami CF) erstatter Nick Marsman som muligens er skadet.
    30'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    32'
    Mål for New York City FC!
    Inter Miami 0 - 1 New York City FC
    Mål: Valentin Castellanos
    Målgivende: Keaton Parks
    Mål! New York City FC tar ledelsen 0-1 ved Valentin Castellano. Keaton Parks sto for den målgivende pasningen.
    33'
    36'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Spillet på Drv Pnk Stadium er stoppet midlertidig fordi Indiana Vassilev ligger nede.
    41'
    Indiana Vassilev er på beina igjen og fortsetter kampen på Drv Pnk Stadium.
    42'
    43'
    Frispark Inter Miami CF.
    45'+1
    45'+3
    Gregore
    Dommer Rosendo Mendoza gir Gregore (Inter Miami CF) et gult kort.
    45'+4
    45'+5
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    45'+5
    Inn: Robbie Robinson
    Ut: Lewis Morgan
    Phil Neville (Inter Miami CF) gjør sitt femte bytte for dagen. Robbie Robinson erstatter Lewis Morgan.
    46'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Drv Pnk Stadium.
    48'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Drv Pnk Stadium.
    48'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside.
    48'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Frispark i en god posisjon for Inter Miami CF!
    52'
    Gult kort til New York City FC
    Alexander Callens
    Alexander Callens (New York City FC) får et gult kort av dommer Rosendo Mendoza.
    52'
    Rosendo Mendoza tildeler Inter Miami CF en corner. Federico Higuain sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Federico Higuain
    Inter Miami CF angriper på Drv Pnk Stadium og Federico Higuain skyter i stolpen!
    54'
    En av Inter Miami CFs spillere går i offside.
    54'
    Inn: Rodolfo Pizarro
    Ut: Federico Higuain
    Inter Miami CF bytter ut Federico Higuain med Rodolfo Pizarro.
    55'
    Hjørnespark til Inter Miami
    56'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 1 New York City FC
    Mål: Jorge Figal
    Mål! Jorge Figal utligner for Inter Miami CF. Stillingen er dermed 1-1 i Fort Lauderdale.
    56'
    57'
    Jesus Medina
    Jesus Medina (New York City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til New York City FC.
    59'
    Inter Miami 1 - 2 New York City FC
    Målgivende: Maxi Moralez
    Mål! Valentin Castellano gir New York City FC en 1-2 ledelse. Maxi Moralez var nest sist på ballen.
    60'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Tayvon Gray
    Ut: Alfredo Morales
    Bytte for New York City FC. Tayvon Gray kommer inn for Alfredo Morales på Drv Pnk Stadium.
    62'
    Inn: Talles Magno
    Ut: Santiago Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Talles Magno, mens Santiago Rodriguez tar plass på benken.
    62'
    Valentin Castellanos
    New York City FC angriper i Fort Lauderdale. Valentin Castellano fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    70'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til New York City FC.
    72'
    Dommer Rosendo Mendoza venter med å sette i gang spillet fordi James Sands ligger nede.
    74'
    James Sands er tilbake på banen igjen.
    75'
    Inter Miami CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New York City FC.
    76'
    Inn: Kelvin Leerdam
    Ut: Indiana Vassilev
    Inter Miami CF gjør sitt tredje bytte. Indiana Vassilev erstattes av Kelvin Leerdam.
    77'
    Inn: Jay Chapman
    Ut: Blaise Matuidi
    Phil Neville gjør dagens fjerde bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Blaise Matuidi og setter inn Jay Chapman.
    77'
    Keaton Parks
    Sjanse til New York City FC! Keaton Parks er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    78'
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Valentin Castellano avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Leandro Gonzalez Pirez
    Dommeren gir Leandro Gonzalez Pirez (Inter Miami CF) et gult kort.
    81'
    82'
    Inter Miami 1 - 3 New York City FC
    Mål: Talles Magno
    Målgivende: Valentin Castellanos
    I Fort Lauderdale øker New York City FC ledelsen til 1-3 takket være et mål av Talles Magno. Flott spill fra Valentin Castellano før målet.