1-2
1-3
Picault90'+3
    Corey Baird
    Sjanse i Fort Lauderdale! Corey Baird (Houston Dynamo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Allen Chapman tildeler Houston Dynamo en corner. Sebastian Ferreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra venstre på Drv Pnk Stadium.
    5'
    Jean Mota
    Jean Mota (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Fafa Picault
    Målsjanse på Drv Pnk Stadium! Fafa Picault fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    6'
    Ariel Lassiter
    Inter Miami CF fosser forover og Ariel Lassiter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Jean Mota
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale. Jean Mota avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    9'
    I Fort Lauderdale slår Memo Rodriguez en corner fra venstre.
    12'
    Corey Baird
    Corey Baird (Houston Dynamo) header utenfor.
    12'
    Frispark Inter Miami CF.
    16'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Robert Taylor
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale. Robert Thomas Taylor fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Robbie Robinson
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Robbie Robinson går utenfor.
    21'
    Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Drv Pnk Stadium.
    22'
    Ariel Lassiter (Inter Miami CF) kommer til en målsjanse på Drv Pnk Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Ariel Lassiter avslutter utenfor.
    28'
    Noah Allen
    Noah Allen (Inter Miami CF) kommer seg fri på Drv Pnk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Jean Mota
    Inter Miami CF avanserer forover i Fort Lauderdale. Jean Mota avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Sebastian Ferreira
    Houston Dynamo avanserer forover i Fort Lauderdale. Sebastian Ferreira avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til Houston Dynamo.
    36'
    I Fort Lauderdale slår Gonzalo Higuain en corner fra høyre.
    38'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Inter Miami
    Dommer Allen Chapman gir Ariel Lassiter (Inter Miami CF) et gult kort.
    38'
    41'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    42'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Adam Lundqvist
    Adam Lundqvist (Houston Dynamo) pådrar seg et gult kort.
    42'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark Houston Dynamo.
    45'+1
    Darwin Quintero
    Darwin Quintero (Houston Dynamo) kommer seg fri på Drv Pnk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    Mål for Houston Dynamo!
    Inter Miami 0 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Darwin Quintero
    Målgivende: Griffin Dorsey
    Darwin Quintero header ballen i mål og Houston Dynamo leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Griffin Dorsey.
    49'
    Gregore (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Drv Pnk Stadium.
    52'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    52'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Inter Miami CF like utenfor Houston Dynamo-området.
    54'
    Gonzalo Higuain
    Målsjanse! Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Houston Dynamo får straffe!
    56'
    Nick Marsman
    Dommer Allen Chapman viser Nick Marsman (Inter Miami CF) det gule kortet.
    56'
    Houston Dynamo scorer på straffe!
    Inter Miami 0 - 2 Houston Dynamo
    Mål: Fafa Picault
    Fafa Picault banker inn et straffespark på Drv Pnk Stadium! Houston Dynamo øker dermed ledelsen til 0-2.
    57'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Skade: Houston Dynamo
    61'
    Gregore
    Gregore (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Drv Pnk Stadium.
    61'
    Tilbake fra skade: Houston Dynamo
    62'
    Robbie Robinson (Inter Miami CF) avanserer forover på Drv Pnk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    Fafa Picault (Houston Dynamo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Målsjanse til Inter Miami CF! Robbie Robinson treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Allen Chapman tildeler Inter Miami CF en corner. Gonzalo Higuain sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Inter Miami CF har fått straffespark på Drv Pnk Stadium!
    65'
    Inter Miami scorer på straffe!
    Inter Miami 1 - 2 Houston Dynamo
    Mål: Gonzalo Higuain
    Gonzalo Higuain reduserer til 1-2 for Inter Miami CF etter å ha satt inn et straffespark på Drv Pnk Stadium.
    66'
    69'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Adalberto Carrasquilla
    Ut: Memo Rodriguez
    Memo Rodriguez (Houston Dynamo) erstattes av Adalberto Carrasquilla.
    71'
    DeAndre Yedlin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    71'
    DeAndre Yedlin er på beina igjen og fortsetter kampen på Drv Pnk Stadium.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Inter Miami CF!
    74'
    Inn: Thorleifur Ulfarsson
    Ut: Sebastian Ferreira
    Houston Dynamo bytter ut Sebastian Ferreira med Thorleifur Ulfarsson. Dette er det andre byttet som Paulo Nagamura gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Tyler Pasher
    Ut: Darwin Quintero
    Paulo Nagamura gjør dagens tredje bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Darwin Quintero og setter inn Tyler Pasher.
    75'
    Adam Lundqvist (Houston Dynamo) løfter inn en corner fra høyre på Drv Pnk Stadium.
    77'
    Corey Baird
    I Fort Lauderdale header Corey Baird (Houston Dynamo) mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    78'
    Teenage Hadebe
    Teenage Hadebe (Houston Dynamo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Leonardo Campana
    Ut: Robbie Robinson
    Phil Neville (Inter Miami CF) gjør sitt første bytte for dagen. Leonardo Campana erstatter Robbie Robinson.
    81'
    Inn: Mo Adams
    Ut: Jean Mota
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Mo Adams, mens Jean Mota tar plass på benken.
    82'
    Inn: Emerson Rivaldo Rodriguez Valois
    Ut: Ariel Lassiter
    Inter Miami CF gjør sitt tredje bytte. Ariel Lassiter erstattes av Emerson Rodriguez.
    82'
    Inn: Darwin Ceren
    Ut: Corey Baird
    Bytte for Houston Dynamo. Darwin Ceren kommer inn for Corey Baird på Drv Pnk Stadium.
    84'
    Corey Baird
    Corey Baird (Houston Dynamo) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    84'+4
    Inn: Sam Junqua
    Ut: Matias Vera
    Houston Dynamo bytter ut Matias Vera med Sam Junqua.
    85'
    Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Drv Pnk Stadium.
    87'
    90'+1
    Inter Miami 1 - 3 Houston Dynamo
    Målgivende: Tyler Pasher
    Mål! Fafa Picault øker Houston Dynamos ledelse til 1-3 på Drv Pnk Stadium. Tyler Pasher var nest sist på ballen.
    90'+3
    Fafa Picault (Houston Dynamo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.