0-1
Unhjem58' (Str.)
1-1
1-2
Berg67'
1-3
Supporterfordeling på VG
538
822
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Hei, og hjertelig velkommen skal du være til livedekningen av oppgjøret mellom Junkeren og Bodø/Glimt i andre runde av fotball-NM!
    Stordalen kunstgress klargjøres for andre runde av cupen hvor Bodøs to beste fotballag vil møtes til et byderby som avgjør hvem som vil representere nordlandshovedstaden i tredje runde av fotball-NM! Eliteserie-klubben Bodø/Glimt har tatt den drøye 3,2 km lange turen fra Aspmyra stadion nordøstover til bydelen Rønvik og Stordalen kunstgressbane for å møte et 3. divisjonsklubben Junkeren som helt sikkert har skumle hensikter overfor sin helgule storebror i kveld!
    Junkeren stiller til andre runde i fotball-NM etter en solid 2-0-seier over Narvik-klubben Mjølner på Stordalen kunstgress i første runde! Et jevnt og tett oppgjør mellom 3. divisjonslagene, som for øvrig er divisjonskollegaer i Norsk Tipping-ligaen avd 6, stod målløst helt frem til tampen av oppgjøret! Men i det 88. minutt dukket Adrian Skindlo opp og sendte Junkeren i føringen! Like etter la også Vebjørn Brendlien på til 2-0 og konstaterte med det at Junkeren tok seg videre fra første runde!
    Bodø/Glimt, på sin side, befinner seg i andre runde etter en 1-4-seier mot Rana FK i første runde! Vertene fra Mo i Rana sjokkerte de tilreisende Bodø-væringene da Kim André Råde sendte 3. divisjonsklubben i føringen! Med 1-0 til pause kunne en lukte lunten av en aldri så liten cupbombe på Helgeland, men det ble bare med nesten for Thor André Olsens menn! To kjappe fra Lasse Nordås, et selvmål av Marius Bjørnmyr, samt et straffespark for å fullbyrde Nordås' hattrick sørget til slutt for 1-4 og avansement til andre runde for Glimt-guttene!
    Forrige gang Junkeren og Bodø/Glimt møttes til kamp var i sesongoppkjøringen til 2019-sesongen! Oppgjøret, som ble avviklet i Nordlandshallen 25. januar 2019, endte til slutt 7-0 i favør de helgule! William Arne Hanssen (1-0), Jens Petter Hauge (2-0), Brede Moe (3-0), Vegard Leikvoll Moberg (4-0), Tobias Lillevold Johnsen (5-0), Runar Hauge (6-0) og Kenny Marblow (7-0) stod for scoringene i det oppgjøret!
    Skal en finne forrige tellende kamp lagene spilte mot hverandre, må en skru klokken så langt tilbake som til 2013 og første runde av fotball-NM! En timålsthriller på Stordalen kunstgress endte til slutt med sifrene 3-7 i favør de helgule gjestene! Martin Pedersen (0-1), Pedersen (0-2), Dane Richards (0-3), Morten Konradsen (0-4), Viljar Nordberg (0-5), Ruben Want (1-5), Vegard Båtnes Braaten (1-6), Want (2-6), Want (3-6) og Nordberg (3-7) stod for scoringene i oppgjøret med en underholdningsverdi vi neppe sier nei takk til en gjenskapelse av her i kveld!
    Foran oppgjøret har det pågått en heftig debatt hvorvidt oppgjøret i det hele tatt kunne spilles på Stordalen kunstgress! Kunstgressbanen i bydelen Rønvik har mottatt kritikk fra flere hold, deriblant Bodø/Glimt og Junkerens motstander i første runde av cupen - Mjølner. Bodø/Glimt, som i skrivende stund besitter en skadeskutt førstelagstropp med fravær som Fredrik Bjørkan, Sigurd Kvile, Pernambuco, Sondre Sørli, Ola Solbakken og Victor Boniface, klaget banen inn til NFF med skaderisiko på spillerne som et sentralt argument, men Junkeren fikk til slutt medhold fra øvre hold og det ble dermed klart fredag kveld at denne kampen ville spilles i Junkerens egen storstue - Stordalen kunstgress!
    Dagens hoveddommer er Andreas Bodding fra Haga! Med seg langs linjene har han linjedommerne Andreas Brækkan (Innstranda IL) og Jørgen Tobias Leivseth (Hunstad FK - Fotball), mens fjerdedommer Sander Henningsen Olsen (Tverlandet IL) utgjør siste fjerdedel av dommerkvartetten!
    Der er lagoppstillingene inne, og vi starter med hjemmelaget! Junkeren-trener Joachim Kildal foretar seg bare én endring på laget som sikret 2-0-seier og avansement over Mjølner for litt over en uke siden! Ole Haldorsen er ute av laget og erstattes av Håkon Myrseth på stopperplass! Junkerens lagoppstilling fra høyre (4-2-3-1): Mjelva - Angellsen, Myrseth, Karstensen, Kristiansen - Ness, Chooly - Lekang, Halvorsen, Unhjem - Skindlo.
    Kjetil Knutsen foretar seg, på sin side, seks endringer på laget som sikret 3-0-seier mot Valur i UEFA Conference League torsdag denne uken! Nikita Haikin, Brede Moe, Marius Lode, Sondre Brunstad Fet, Hugo Vetlesen og Sebastian Tounekti er alle ute av laget til fordel for henholdsvis Joshua Smits, Elias Hagen, Morten Konradsen, Vegard Leikvoll Moberg, Axel Lindahl og Lasse Nordås! Glimts lagoppstilling fra høyre (4-3-3): Smits - Sampsted, Saltnes, Høibråten, Konradsen - Moberg, Berg, Hagen - Lindahl, Botheim, Nordås.
    Lagene entrer i skrivende stund kunstgresset i Stordalen! Vi skriver 12-13 varmegrader, oppholdsvær og strålende forhold for byderbyet mellom Junkeren og Bodø/Glimt i andre runde av fotball-NM! Vi er straks klare til avspark her!
    Kampen har startet
    0'
    Junkeren ruller i gang oppgjøret!
    1'
    Leikvoll Moberg svinger inn fra høyresiden, men legger den bak mål, indreløperen.
    1'
    Botheim med et innleggsforsøk, men denne gang klareres det av vertenes Myrseth.
    2'
    Junkeren løfter et langt frispark mot Glimt-buret, men Saltnes får nikket ballen rutinert hjem til Smits.
    3'
    Mål for Bodø/Glimt!
    IK Junkeren 0 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Elias Hagen
    Målgivende: Erik Botheim
    Hagen plasserer gjestene i føringen! En lang ball fra Glimts bakre rekker tas ned av Erik Botheim i mellomrommet! Glimts toppscorer tar med seg Elias Hagen ute til sin venstre og indreløperen setter fart mot Junkeren-buret! Fra knappe 16-17 meters hold plasserer han ballen med venstrebenet sikkert ned i motsatt hjørne! Mjelva er etter den, men klarer ikke å hindre at ballen sniker seg inn helt nede ved stolperota! Glimt i føringen i byderbyet! 0-1!
    3'
    Botheim nære på å øke Glimts ledelse! Er litt i ubalanse når han avslutter og ballen tuppes dermed et par meter utenfor av toppspissen!
    6'
    Alfons Sampsted svinger inn fra høyresiden, men Myrseth stanger unna! Andreballen havner hos Konradsen som drar seg innover i banen og fyrer - himmelhøyt over Junkeren-buret!
    7'
    Glimt tvinger seg til innlegg fra høyresiden igjen, men ved denne anledningen har ballen lurt seg ut over dødlinjen.
    7'
    Glimt har lagt et massivt press på sine byrivaler innledningsvis! Har mer enn nok med å forsvare seg nå, Junkeren!
    7'
    Chooly leter etter et løp i bakrom, men kaptein Saltnes leser den og bryter pasningsforsøket med kassa!
    8'
    Berg plukker ut Nordås ute til venstre, men pasningen blir litt for lang for venstrekanten! Roter til slutt den ut over dødlinjen, Nordås.
    9'
    Glimt med frispark i god innleggsposisjon! Berg skal svinge denne inn!
    9'
    Berg svinger frisparket inn i boksen fra høyre korridor og finner Nordås umarkert inne foran! Får gå opp merkelig alene der, Nordås, og stanger den ballen like utenfor lengste kryss! Nære 0-2 der!
    10'
    Junkeren forsøker desperat å holde ballen litt i laget. Har blitt presset ekstremt lave i åpningen her, vertene!
    11'
    Konradsen løfter inn i feltet fra venstre, men Mjelva kommer ut og plukker ned innlegget sikkert!
    12'
    Moberg banker et innlegg inn i boksen fra høyre, men Karstensen beiner unna like foran Nordås!
    13'
    Ness leter etter løp langs høyrekanten, men finner ingen i hvitt og blått med den stikkeren.
    14'
    Moberg spilles opp i mellomrommet, men et oppofrende returløp av Chooly hindrer indreløperen en mulighet!
    15'
    Botheim forsøker å nikke til Moberg langs høyrekanten, men Kristiansen skjermer den sikkert ut av spill.
    15'
    Hagen prøver seg med en stikker i retning Botheim, men pasningen blir litt for lang og forsvinner dermed helt inn til Mjelva.
    17'
    Junkeren forsøker seg med en langpasning til Skindlo på topp, men pasning stusser i kunstgresset og går dermed helt inn til Smits.
    17'
    Moberg spilles opp i mellomrommet av Berg og fyrer fra drøyt 20 meters hold - rett i fanget på Melva som holder i fast grep.
    18'
    Halvorsen forsøker en pasning i bakrom, men vekter den litt feil, kapteinen, og pasningen forsvinner dermed helt inn til Smits.
    19'
    Hagen fyrer på halvspretten fra drøyt 23-24 meter! Får god klem i den, målscoreren, og tvinger en liten retur ut av Mjelva som sisteskansen så fanger i fast grep like etter!
    20'
    Unhjem og Sampsted kjemper en innbitt kamp om ballen! Forsvinner ut over sidelinjen der, og Sampsted er tydelig misfornøyd når kampleder gir innkast i favør Junkeren.
    21'
    Kristiansen finner Unhjem som forsøker å forlenge ballen inn i feltet! Beines imidlertid unna av Marius Høibråten.
    22'
    Junkeren tvinger et innlegg inn i boksen fra venstre, men den spretter ufarlig inn til Smits.
    22'
    Vertene har løftet seg betraktelig etter å ha blitt presset hardt i store deler av åpningsminuttene!
    23'
    Angellsen forsøker et innlegg fra høyre, men Høibråten beiner unna nok en gang!
    23'
    Myrseth og Karstensen i tøff duell med Botheim på Junkeren sekstenmeter, men stopperduoen makter å kontrollere Glimts jagende toppscorer i denne omgang!
    24'
    Glimt vil ha straffespark når Botheim går over ende i feltet i duell med Myrseth! Dommer peker imidlertid på vertenes femmeter.
    25'
    Stanges ut til ny corner på første stolpe!
    26'
    Stusses videre av Botheim på første stolpe! Ender i innkast på motsatt side.
    26'
    Unhjem og Halvorsen kombinerer strålende langs venstrekanten, men innlegges fra sistnevnte blokkeres og går helt inn til Smits.
    27'
    Smits med en herlig frekk dragning når han drar av Skindlo! Mangler ikke selvtillit i den situasjonen, Glimts andrekeeper!
    28'
    Mjelva kommer ut av eget felt og klarerer! Hagen avslutter på første fra 25 meter og forsøker å lobbe over Junkerens sisteskanse, men sleiver den utenfor, målscoreren.
    29'
    Gult kort til IK Junkeren
    Holder igjen Lindahl når Glimt kontrer! Belønnes med det gule kortet, den tidligere Glimt-spilleren Chooly!
    29'
    Angellsen legges i bakken omtrent ti meter innpå Glimts halvdel! Chooly skal løfte denne inn i feltet!
    31'
    Junkeren tar frisparket kort og ballen ender hos Richard Halvorsen ute til høyre! Junkerens kaptein pisker et strålende innlegg mot bakre stolpe, men der finnes ingen i blått og hvitt for å ekspedere ballen i nettmaskene!
    32'
    Karstensen løfter langt mot Skindlo, men Høibråten stanger kontant unna!
    33'
    Junkeren tildeles frispark etter at Kristiansen går over ende i eget felt! Der hadde Glimt flyttet mange mann opp i vertenes felt, så den var viktig for hjemmelaget!
    34'
    Moberg takler Kristiansen hardt og Junkeren tildeles frispark i strålende innleggsposisjon! Halvorsen står klar!
    36'
    Halvorsen svinger frisparket fra venstre korridor inn i feltet og finner Kristiansen! Venstrebacken får satt pannebrasken til, men nikker den et par meter over Glimt-buret!
    36'
    Hagen forsøker seg mot Botheim langs høyrekanten, men pasningen blir for lang og forsvinner dermed helt inn til Mjelva.
    37'
    Berg lader skuddbenet og fyrer fra drøyt 24-25 meters hold! Får god trykk i den, midtbaneankeret, men Mjelva varter opp med en tilsvarende god redning når han skyver unna skuddet nede til sin høyre! Solid involvering av Junkerens sisteskanse!
    39'
    Halvorsen forsøker seg med et innlegg fra venstresiden - rett i Sampsted.
    39'
    Halvorsen legger igjen til Lekang på kanten av sekstenmeteren, men høyrekanten får ikke stokket beina i tide før Glimt får satt inn en takling.
    40'
    Konradsen svinger inn fra venstresiden, men Mjelva kommer ut og glipper før han så fanger sin egen andreball.
    41'
    Nordås roper på straffe når han legges i bakken! Dommer markerer imidlertid for et hjørnespark.
    41'
    Spillerbytte - IK Junkeren
    Inn: Magnus Hansen
    Ut: Lars Ness
    Lars Ness tusler av banen! Uvisst hva som har skjedd med Junkerens midtbanemann, men inn for han kommer Magnus Hansen!
    41'
    Mjelva bokser unna!
    42'
    Konradsen pisker et farlig innlegg inn foran, men Junkeren får klarert med nød og neppe!
    43'
    Botheim legger igjen til Moberg på kanten av feltet, men Myrseth får beinet unna foran indreløperen!
    43'
    Halvorsen prøver seg med en lang pasning i bakrom på venstrekanten, men ingen fra Junkeren er fremme og jakter den og Sampsted kan dermed sikre den ut over dødlinjen.
    44'
    Sampsted prøver seg med et innlegg fra høyre, men den leses og snappes opp av Chooly.
    45'
    Minimum et minutt legges til av første omgang!
    45'+1
    Mjelva tar seg god tid på dette utsparket! Er nok greit fornøyd med å bare ligge under med ett til pause her, vertene.
    45'+1
    Pause
    45'+1
    Der er vi ferdig med de første 45 på Stordalen kunstgress, og lagene tar pause på stillingen 0-1 i favør Bodø/Glimt! De helgule gjestene åpnet som et fyrverkeri og fyrte på alle sylindere med sitt velkjente høye press og hurtige pasningsspill! Uttelling fikk Kjetil Knutsens menn dermed allerede etter tre knappe minutter da Elias Hagen sikkert plasserte inn sitt andre mål på to kamper nede ved høyre stolperot! Etter sjokkåpningen spilte Junkeren seg litt mer inn i oppgjøret, og bydelslaget fra Bodø har faktisk forsvart seg godt over lengre perioder i denne kampen! Dermed står det bare 0-1 i målprotokollen etter første omgang! Vi er straks klare for de neste 45!
    2. omgang
    45'
    Lindahl og Glimt ruller i gang andre omgang!
    46'
    Hagen leter etter pasningsalternativer i bakrom, men sender den rett i ryggen på Botheim, målscoreren.
    47'
    Karstensen og Kristiansen forsøker febrilsk å klarere, men linjemannen er oppe med flagget for offside på en jagende Lindahl.
    48'
    Lindahl svinger inn fra høyresiden, men Karstensen får satt en stopper for svenskens forsøk.
    49'
    Leikvoll Moberg tester skuddbeinet fra drøyt 14-15 meters hold, men sender den rett på Mjelva.
    49'
    Konradsen svinger inn fra venstresiden, men Myrseth får klarert unna.
    50'
    Glimt fortsetter å presse sine byrivaler veldig lave! Det vil neppe overraske alt for mange om de helgule får hull på byllen her etter hvert!
    50'
    Botheim forsøker å hælflikke gjennom Nordås, men en oppofrende returjobb av Angellsen hindrer kraftvingen!
    51'
    Junkeren løfter langt opp mot høyrekanten, men innbytter Magnus Hansen avblåses for en offside.
    52'
    Saltnes river over ende av Skindlo! Er råsterk når han holder unna Junkeren-spissen der, Saltnes, og vinner et frispark.
    52'
    Stanges unna på første stolpe av Halvorsen.
    53'
    Konradsen løfter langt inn i feltet, men Mjelva er tidlig ute og plukker ned den! Godt keeperspill!
    54'
    Unhjem fyrer av fra knappe 20 meters hold! Han er en notorisk måljeger i Bodø-fotballen, Unhjem, men ved denne anledningen sklir ballen av foten og forsvinner langt utenfor lengste stolpe.
    55'
    Konradsen med en lekker detalj når han flikker Nordås gjennom langs venstrekanten, men Mjelva kommer ut og plukker!
    56'
    Junkeren til en god mulighet! Og selvfølgelig er det Ivar Unhjem! Richard Halvorsen viser frem finterepertoaret langs venstrekanten og tar med seg Unhjem inne sentralt! Venstrekanten banker til fra drøyt 13-14 meter og sender den bare centimetere over Smits' tverrligger! Nære på for vertene!
    57'
    Hansen løpes over ende av Konradsen og Junkeren tildeles straffespark! Junkeren løfter langt inn i feltet og Konradsen feilberegner fullstendig! Konradsen ser seg nødt å rive ned Hansen og dommer peker dermed på krittmerket!
    57'
    IK Junkeren scorer på straffe!
    IK Junkeren 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Ivar Johannes Unhjem
    Ivar Unhjem ekspederer ballen i nettmaskene fra krittmerket! Storscoreren i lavere divisjoner skritter rolig opp og sender ballen ned mot venstre! Joshua Smits går motsatt vei og må stå med beina plantet i jorda og se den smelle i innsiden av venstre stolperot og i nettmaskene! Fantastisk straffe av Junkerens venstrekant! Vi er like langt i Stordalen! 1-1!
    58'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Marius Høibråten
    Saboterer for en potensiell kontringsmulighet når han hekter opp Halvorsen! Greit gult kort!
    61'
    Helt fortjent at Junkeren har utliknet her for øvrig! Vertene har virkelig steppet opp så langt denne andre omgangen!
    63'
    Unhjem leter etter Hanen sentralt, men kantspilleren mister ballen til de helgule gjestene.
    64'
    Gult kort til IK Junkeren
    Magnus Hansen
    Går for hardt inn i en takling bakfra på Konradsen og belønnes med det gule kortet.
    64'
    Chooly forsøker å vende spillet ut mot høyrekanten, men Konradsen klarerer unna.
    65'
    Sampsted svinger inn fra høyresiden og Nordås møter på første stolpe! Skal bare tuppe den inn ved nærmeste, Nordås, men sender den et par meter utenfor.
    66'
    Nordås legges i bakken på drøyt 30 meter! Berg står klar over ballen! Skal han skyte her da?
    67'
    Mål for Bodø/Glimt!
    IK Junkeren 1 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Patrick Berg
    Berg klasker ballen i nettmaskene på frisparket fra 30 meter! Han har så mye krutt i den høyrestøvelen, Berg! Skritter opp og banker til med strak vrist, midtbaneankeret! Ballen flyr som et prosjektil gjennom luften, dupper nedi kunstgresset og sniker seg dermed bak Mjelva i Junkeren-buret! Strålende scoring av Berg som dermed sikrer Glimt ledelsen nok en gang i denne kampen! 1-2 i Stordalen!
    67'
    Den var viktig for Glimt som sikkert helt vil unngå ekstraomganger her!
    69'
    Glimt vender mot Nordås som nikker ned til Moberg i feltet! Tupper den mot nettmaskene, indreløperen, men er såpass nært Mjelva at han tupper den rett i fanget på Junkeren-keeperen.
    70'
    Sampsted pisker et innlegg inn i boksen fra høyre, men Karstensen stanger unna!
    71'
    Mål for Bodø/Glimt!
    IK Junkeren 1 - 3 Bodø/Glimt
    Mål: Lasse Nordås
    Lasse Nordås ekspederer ballen i nettmaskene på bakre stolpe! Glimt opprettholder trykket og vender spillet ut mot høyre hvor Sampsted er med i angrep fra sin backposisjon! Islendingen banker ballen inn i feltet med et strålende innlegg! Det ser ut som Mjelva er på det innlegget med høyrelabben så vidt det er, men han makter ikke å endre nok retning på den til å sette Nordås ut av spill! Glimts toppscorer i fotball-NM sender ballen sikkert i de åpne nettmaskene!
    72'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Axel Lindahl
    Dobbeltbytte fra Knutsen! Axel Lindahl tas av for Hugo Vetlesen.
    72'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Sebastian Tounekti
    Ut: Lasse Nordås
    I tillegg erstattes også målscorer Nordås av Tounekti.
    73'
    Spillerbytte - IK Junkeren
    Inn: Aleksander Sletten
    Ut: Richard Halvorsen
    Junkeren foretar seg også et bytte! Aleksander Sletten kommer inn for Richard Halvorsen!
    73'
    Dommer peker på straffemerket, men etter diskusjon med linjemannen dømmes det til slutt offside! Glimt nære å få en mulighet til å øke til de samme sifrene som de slo Rana FK med for en uke siden der!
    76'
    Kristiansen forsøker å spille opp Junkeren høyere i banen, men Konradsen beiner unna!
    78'
    Botheim i stolpen! Glimt svinger inn fra venstre og Glimts toppscorer går høyest på første stolpe! Nikker den rett i treverket før den spretter ut i feltet og klareres, Botheim! Glimt nærme sitt fjerde her!
    79'
    Moberg leter etter Tounekti motsatt, men Angellsen bryster den ballen helt hjem til Mjelva.
    80'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Sondre Brunstad Fet
    Ut: Patrick Berg
    Glimts midtbaneanker takker av! Erstattes av Sondre Brunstad Fet.
    81'
    Sidad Chooly svinger et frispark inn i feltet fra høyre korridor, men Høibråten går høyest og stanger unna!
    81'
    Moberg forsøker å stange gjennom Touenkti, men Myrseth kommer seg på riktig side og får klarert unna.
    83'
    Touenkti forsøker å finne Botheim inne sentralt med et innlegg, men sleiver den helt inn til Mjelva, innbytteren.
    85'
    Gult kort til IK Junkeren
    Bård Tommy Karstensen
    River ned Botheim og belønnes med det gule kortet!
    85'
    Glimts toppspiss tar telling i den duellen! Sparker i gresset og ser ikke ut til å ha det godt her, Botheim! Glimts medisinske støtteapparat tilkalles.
    86'
    Han er for øvrig på beina igjen nå, Botheim. Så kanskje verre ut ved første øyekast enn det var.
    87'
    Spillerbytte - IK Junkeren
    Inn: Eskil Fossum Vik
    Ut: Isak Wiik Lekang
    87'
    Fet blåser alle sjansers mor på bakre stolpe! Sampsted svinger inn på bakre stolpe hvor Høibråten nikker ned til en umarkert Fet! Indreløperen skal bare bredside den i de åpne nettmaskene, men klarer på utrolig vis å nærmest dempe den i stedet for å ekspedere den i nettmaskene! Helt utrolig at det ikke står 1-4 der!
    88'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Tomás Rataj
    Ut: Erik Botheim
    Dobbeltbytte fra Glimt! Botheim holder seg litt til armen mens han går av og erstattes av Rataj.
    88'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Brynjar Johnsplass
    Ut: Alfons Sampsted
    Sampsted erstattes også av Johnsplass på backen!
    88'
    Minimum fire minutter legges til av andre omgang!
    90'+1
    Konradsen svinger inn fra venstrekanten, men Myrseth nikker unna.
    90'+2
    Karstensen nikker en vanskelig ball hjem til Mjelva etter lovende oppbyggende spill av både Vetlesen og Tounekti!
    90'+3
    Rataj skrur på turboen og legger strålende til Vetlesen som ikke får stokket beina og Karstensen kommer dermed inn og avverger!
    90'+4
    Kampen er slutt
    90'+4
    Der er vi ferdigspilte i Stordalen, og dommer blåser av oppgjøret på 1-3 i målprotokollen i favør Glimt! De helgule vertene åpnet oppgjøret som et fyrverkeri og fikk hull på byllen allerede etter tre knappe minutter! Junkeren hevet seg etter de helgules sjokkåpning og ridde i land Glimts marginale ledelse til hvilen! I andre omgang viste Junkeren seg frem for alvor og sikret utligning ved Ivar Unhjem fra krittmerket etter et knapt kvarter av andre akt! Gleden ble imidlertid kortvarig for vertenes supportere da Berg blåste et frispark i nettmaskene fra drøyt 30 meters hold like etter! Dagens siste scoring var det Lasse Nordås da han ekspederte Sampsteds innlegg i nettmaskene! Dermed er det de helgule gjestene Bodø/Glimt som avanserer til tredje runde i fotball-NM etter 90 minutter av byderbyet mellom Junkeren og Bodø/Glimt! Jarle-André Almendingen takker så mye for følget denne søndagskvelden! Det har vært en glede å holde deg oppdatert på dette oppgjøret! På gjensyn!
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her