1-0
2-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    Connor Ruane (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    6'
    Alvaro Muniz
    FC Inter Turku avanserer forover i Mariehamn. Alvaro Muniz avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til IFK Mariehamn.
    12'
    Mål for IFK Mariehamn!
    IFK Mariehamn 1 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Albion Ademi
    I Mariehamn tar IFK Mariehamn ledelsen 1-0 etter et mål av Albion Ademi.
    12'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    15'
    Peter Michael Makrillos
    Sjanse i Mariehamn! Peter Makrillos (IFK Mariehamn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Frispark FC Inter Turku.
    18'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    19'
    Taiki Kagayama (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    21'
    I Mariehamn slår Connor Ruane en corner fra venstre.
    22'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    22'
    Det blir farlig! Frispark for FC Inter Turku er nær straffområde.
    25'
    FC Inter Turku angriper, men Oskari Hamalainen blåser for offside.
    26'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    27'
    En av FC Inter Turkus spillere blir avblåst for offside på Wiklof Holding Arena.
    27'
    Frispark IFK Mariehamn.
    29'
    Frankline Okoye
    Målsjanse til IFK Mariehamn! Frankline Okoye treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Oskari Hamalainen tildeler IFK Mariehamn en corner. Albion Ademi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Maximo Tolonen (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    32'
    I Mariehamn slår Albion Ademi en corner fra venstre.
    34'
    Alvaro Muniz (FC Inter Turku) kommer seg fri på Wiklof Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    35'
    35'
    37'
    37'
    Timo Furuholm (FC Inter Turku) vinkes av for offside i Mariehamn.
    38'
    Aleksi Paananen
    Målsjanse! Aleksi Paananen (FC Inter Turku) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Connor Ruane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Alvaro Muniz (FC Inter Turku) kommer til en målsjanse på Wiklof Holding Arena, men klarer ikke å score.
    42'
    Offside! Timo Furuholm blir vinket av og FC Inter Turku må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Martti Haukioja
    Ut: Noah Nurmi
    FC Inter Turku bytter ut Noah Nurmi med Martti Haukioja. Dette er det første byttet som Jose Riveiro gjør i dagens kamp.
    46'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    49'
    Rick Ketting
    FC Inter Turku angriper på Wiklof Holding Arena. Rick Ketting header utenfor.
    49'
    Offside! Jesper Engstrom (FC Inter Turku) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    52'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Kalle Taimi
    Kalle Taimi (IFK Mariehamn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    53'
    54'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Dommer Oskari Hamalainen gir Alvaro Muniz (FC Inter Turku) et gult kort.
    55'
    Timo Furuholm
    Sjanse til FC Inter Turku! Timo Furuholm er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Taiki Kagayama
    Taiki Kagayama (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Oskari Hamalainen.
    59'
    Peter Makrillos (IFK Mariehamn) avanserer forover på Wiklof Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Frisparket tildelt FC Inter Turku er farlig nær IFK Mariehamns målområde.
    63'
    Connor Ruane
    FC Inter Turku angriper i Mariehamn. Connor Ruane fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    FC Inter Turku angriper. Taiki Kagayama får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Liliu
    Ut: Taiki Kagayama
    FC Inter Turku bytter ut Taiki Kagayama med Liliu.
    67'
    70'
    IFK Mariehamn 2 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Peter Michael Makrillos
    Målgivende: Albion Ademi
    Peter Makrillos setter ballen i mål og øker IFK Mariehamns ledelse til 2-0 i Mariehamn. Albion Ademi sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Frans Gronlund
    Ut: Lassi Jarvenpaa
    IFK Mariehamn gjør sitt første bytte. Lassi Jarvenpaa erstattes av Frans Gronlund.
    72'
    Inn: Kevin Kouassivi-Benissan
    Ut: Jesper Engstrom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Kevin Kouassivi-Benissan, mens Jesper Engstrom tar plass på benken.
    73'
    Dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen løfter flagget, og FC Inter Turkus Elias Mastokangas blåses av for offside.
    73'
    Inn: Matias Ojala
    Ut: Elias Mastokangas
    Jose Riveiro gjør dagens tredje bytte i Mariehamn, når han tar ut Elias Mastokangas og setter inn Matias Ojala.
    73'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Anthony Annan
    Ut: Aleksi Paananen
    Jose Riveiro (FC Inter Turku) gjør sitt femte bytte for dagen. Anthony Annan erstatter Aleksi Paananen.
    75'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Wiklof Holding Arena.
    79'
    Målsjanse på Wiklof Holding Arena! Timo Furuholm fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    82'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Rick Ketting går utenfor.
    82'
    Inn: Joel Karlstrom
    Ut: Peter Michael Makrillos
    Peter Makrillos (IFK Mariehamn) erstattes av Joel Karlstrom.
    84'
    Kevin Kouassivi-Benissan
    FC Inter Turku angriper i Mariehamn. Kevin Kouassivi-Benissan fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Inter Turku en corner. Matias Ojala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    FC Inter Turkus Liliu blåses av for offside på Wiklof Holding Arena.
    88'
    Matias Ojala (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Wiklof Holding Arena.
    90'
    Rick Ketting (FC Inter Turku) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'
    90'
    Inn: Alain Ebwelle
    Ut: Albion Ademi
    IFK Mariehamn bytter ut Albion Ademi med Alain Ebwelle.
    90'+1
    90'+3
    Juuso Hamalainen
    Dommer Oskari Hamalainen viser Juuso Hamalainen (FC Inter Turku) det gule kortet.