Målsjanse til IFK Mariehamn! Julio Cesar treffer mål, men keeper redder.
    Joel Mattsson (IFK Mariehamn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Dommer Dennis Antamo viser Anton Lepola (IFK Mariehamn) det gule kortet.
    2'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Inter Turku...
    3'
    FC Inter Turku fikk tildelt et straffespark som Timo Furuholm mislyktes med å sette i mål!
    4'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    5'
    Amos Ekhalie
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Amos Ekhalie avslutter utenfor.
    6'
    vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    9'
    Ivan Sesar (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Wiklöf Holding Arena.
    9'
    Aleksei Kangaskolkka
    IFK Mariehamn avanserer forover i Mariehamn. Aleksei Kangaskolkka avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    I Mariehamn slår Nicklas Maripuu en corner fra venstre.
    11'
    Mikko Kuningas
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Mikko Kuningas går utenfor.
    11'
    er tilbake i kampen igjen.
    11'
    En av IFK Mariehamns spillere blir avblåst for offside på Wiklöf Holding Arena.
    12'
    Mål for FC Inter Turku!
    IFK Mariehamn 0 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Benjamin Källman
    Mål! FC Inter Turku tar ledelsen 0-1 ved Benjamin Kallman.
    13'
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Wiklöf Holding Arena.
    20'
    IFK Mariehamn 0 - 2 FC Inter Turku
    Mål: Albion Ademi
    Mål! Albion Ademi gir FC Inter Turku en komfortabel 0-2 ledelse.
    21'
    Dennis Antamo tildeler FC Inter Turku en corner. Ivan Sesar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    I Mariehamn slår Mikko Kuningas en corner fra høyre.
    27'
    Julio Cesar
    IFK Mariehamn angriper. Julio Cesar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til FC Inter Turku.
    28'
    IFK Mariehamn angriper, men Dennis Antamo blåser for offside.
    29'
    Pontus Åsbrink
    IFK Mariehamn avanserer forover på Wiklöf Holding Arena og Pontus Asbrink kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Inter Turku.
    31'
    31'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    34'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Timo Furuholm
    Sjanse til FC Inter Turku! Timo Furuholm er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    36'
    IFK Mariehamn fosser forover og Aleksei Kangaskolkka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Frispark FC Inter Turku.
    39'
    FC Inter Turku fosser fremover, men Dennis Antamo blåser for offside på Wiklöf Holding Arena.
    41'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn, men blir avblåst for offside.
    43'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Robin Sid
    Ut: Julio Cesar
    IFK Mariehamn bytter ut Julio Cesar med Robin Sid. Dette er det første byttet som Peter Lundberg gjør i dagens kamp.
    45'
    IFK Mariehamn har fått straffe!
    48'
    IFK Mariehamn scorer på straffe!
    IFK Mariehamn 1 - 2 FC Inter Turku
    Mål: Aleksei Kangaskolkka
    Aleksei Kangaskolkka banker inn et straffespark på Wiklöf Holding Arena og reduserer dermed til 1-2 for IFK Mariehamn.
    48'
    IFK Mariehamn fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Wiklöf Holding Arena.
    54'
    Dennis Antamo tildeler IFK Mariehamn en corner. Nicklas Maripuu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Thomas Makinen
    IFK Mariehamn angriper på Wiklöf Holding Arena. Thomas Makinen header utenfor.
    56'
    IFK Mariehamn angriper i Mariehamn. fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    Benjamin Källman
    Målsjanse til FC Inter Turku! Benjamin Kallman treffer mål, men keeper redder.
    58'
    Mål for IFK Mariehamn!
    IFK Mariehamn 2 - 2 FC Inter Turku
    Mål: Pontus Åsbrink
    Målgivende: Robin Sid
    Pontus Asbrink scorer og utligner dermed til 2-2. Flott spill fra Robin Sid før målet.
    60'
    61'
    Dylan Murnane
    Dylan Murnane (IFK Mariehamn) kommer seg fri på Wiklöf Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    62'
    63'
    63'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    65'
    Mika Makitalo
    Mika Makitalo (FC Inter Turku) avanserer forover på Wiklöf Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    69'
    Ivan Sesar (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Wiklöf Holding Arena.
    71'
    72'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Ari Nyman
    Ari Nyman (FC Inter Turku) mottar sitt første gule kort for dagen på Wiklöf Holding Arena.
    72'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Arttu Hoskonen
    Ut: Tero Mantyla
    FC Inter Turku gjør sitt første bytte. Tero Mantyla erstattes av Arttu Hoskonen.
    72'
    73'
    Inn: Amin Adam Nazari
    Ut: Nicklas Maripuu
    Peter Lundberg (IFK Mariehamn) gjør sitt andre bytte for dagen. Amin Nazari erstatter Nicklas Maripuu.
    74'
    Kristian Kojola
    Kristian Kojola (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Inn: Philip Mantilla
    Ut: Joel Mattsson
    Bytte for IFK Mariehamn. Philip Mantilla kommer inn for Joel Mattsson på Wiklöf Holding Arena.
    80'
    FC Inter Turku er på skuddhold på dette frisparket.
    81'
    Robin Sid
    Dommeren gir Robin Sid (IFK Mariehamn) et gult kort.
    81'
    FC Inter Turku har fått straffespark i Mariehamn!
    82'
    FC Inter Turku scorer på straffe!
    IFK Mariehamn 2 - 3 FC Inter Turku
    Mål: Mikko Kuningas
    Mikko Kuningas dundrer inn et straffespark på Wiklöf Holding Arena. Stillingen er nå 2-3.
    83'
    85'
    IFK Mariehamn avanserer forover og Aleksei Kangaskolkka kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    85'
    89'
    Philip Mantilla (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Wiklöf Holding Arena.
    90'+1
    Offside! Amos Ekhalie (IFK Mariehamn) er alene igjennom, men dommer Dennis Antamo ser at linjemannen er oppe med flagget.