Kan BK Häcken utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Kristopher Da Graca
    Kristopher Da Graca (IK Sirius) pådrar seg et gult kort.
    3'
    Kristoffer Lund
    BK Häcken fosser forover og K. L. Hansen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    7'
    IK Sirius angriper, men Granit Maqedonci blåser for offside.
    11'
    Mål for BK Häcken!
    BK Häcken 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Alexander Jeremejeff
    Målgivende: Gustav Berggren
    Mål! BK Häcken tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Alexander Jeremejeff på Bravida Arena. Gustav Berggren sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Mikkel Rygaard
    BK Häcken avanserer forover i Gøteborg. Mikkel Rygaard avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Granit Maqedonci tildeler BK Häcken en corner. Samuel Gustafson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Hjørnespark til BK Häcken
    17'
    BK Häcken 2 - 0 IK Sirius
    Mål: Oscar Uddenas
    Målgivende: Kristoffer Lund
    Mål! Oscar Uddenas øker BK Häckens ledelse til 2-0 på Bravida Arena. Det er en fin assist fra K. L. Hansen.
    18'
    Aron Bjarnason
    Målsjanse til IK Sirius! Aron Bjarnason treffer mål, men keeper redder.
    21'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Hjørnespark til IK Sirius
    21'
    Leo Bengtsson
    BK Häcken angriper. Leo Bengtsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    23'
    Gustav Berggren
    BK Häcken angriper i Gøteborg. Gustav Berggren avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gøteborg fordi Kristopher Da Graca får behandling for en skade på banen.
    25'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Karl Larson
    Ut: Kristopher Da Graca
    Kristopher Da Graca, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Karl Larson kommer inn for IK Sirius.
    27'
    Mål for IK Sirius!
    BK Häcken 2 - 1 IK Sirius
    Mål: Aron Bjarnason
    Målgivende: Marcus Mathisen
    Aron Bjarnason scorer og reduserer dermed til 2-1. Flott spill fra Marcus Mathisen før målet.
    28'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    29'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Laorent Shabani
    Sjanse i Gøteborg! Laorent Shabani (IK Sirius) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Patrik Karlsson Lagemyr
    Patrik Karlsson Lagemyr (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Bravida Arena, men klarer ikke å score.
    42'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Leo Bengtsson (BK Häcken) kommer seg fri på Bravida Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til IK Sirius.
    48'
    49'
    Målsjanse! Leo Bengtsson (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Marcus Mathisen
    Dommeren gir Marcus Mathisen (IK Sirius) et gult kort.
    51'
    Gult kort til BK Häcken
    Alexander Jeremejeff
    Alexander Jeremejeff (BK Häcken) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    52'
    Christian Kouakou
    IK Sirius angriper i Gøteborg. Christian Kouakou fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Rødt kort til BK Häcken
    Peter Abrahamsson
    Peter Abrahamsson sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! BK Häcken må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    55'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IK Sirius like utenfor BK Häcken-området.
    57'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Jonathan Rasheed
    Ut: Leo Bengtsson
    Per Mathias Hogmo (BK Häcken) gjør sitt første bytte for dagen. Jonathan Rasheed erstatter Leo Bengtsson.
    58'
    Inn: Franklin Degaulle Tebo Uchenna
    Ut: Oscar Uddenas
    Bytte for BK Häcken. Franklin Tebo kommer inn for Oscar Uddenas på Bravida Arena.
    59'
    Adam Hellborg
    Adam Hellborg (IK Sirius) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Alexander Jeremejeff (BK Häcken) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Inn: Yukiya Sugita
    Ut: Laorent Shabani
    Laorent Shabani (IK Sirius) erstattes av Yukiya Sugita.
    69'
    Moustafa Zeidan
    Moustafa Zeidan (IK Sirius) avanserer forover på Bravida Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    71'
    73'
    74'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til IK Sirius.
    75'
    Inn: Amane Romeo
    Ut: Gustav Berggren
    Per Mathias Hogmo gjør dagens tredje bytte i Gøteborg, når han tar ut Gustav Berggren og setter inn Amane Romeo.
    75'
    Inn: Blair Turgott
    Ut: Alexander Jeremejeff
    BK Häcken bytter ut Alexander Jeremejeff med Blair Turgott. Dette er det fjerde byttet som Per Mathias Hogmo gjør i dagens kamp.
    75'
    BK Häcken scorer selvmål!
    BK Häcken 2 - 2 IK Sirius
    Mål: Franklin Degaulle Tebo Uchenna
    77'
    Dommer Granit Maqedonci ser at linjemannen løfter flagget, og IK Siriuss Christian Kouakou blåses av for offside.
    78'
    Sjanse til IK Sirius! Christian Kouakou er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    79'
    IK Sirius angriper i Gøteborg. Moustafa Zeidan fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Frispark BK Häcken.
    80'
    81'
    IK Sirius fosser forover og Christian Kouakou fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Jamie Roche
    Målsjanse på Bravida Arena! Jamie Roche fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Jonathan Rasheed ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Inn: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Ut: Kristoffer Lund
    BK Häcken gjør sitt femte bytte. K. L. Hansen erstattes av Valgeir Lunddal Fridriksson.
    85'
    Jonathan Rasheed er tilbake på banen igjen.
    86'
    BK Häcken 3 - 2 IK Sirius
    Mål: Mikkel Rygaard
    Målgivende: Blair Turgott
    Mikkel Rygaard dundrer ballen i mål og BK Häcken tar ledelsen 3-2 på Bravida Arena. Blair Turgott sto for den målgivende pasningen.
    86'
    Inn: Edi Sylisufaj
    Ut: Patrik Karlsson Lagemyr
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IK Sirius. Inn kommer Edi Sylisufaj, mens Patrik Karlsson Lagemyr tar plass på benken.
    88'
    Christian Kouakou (IK Sirius) vinkes av for offside i Gøteborg.
    89'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    90'
    90'+2
    90'+5
    BK Häcken 3 - 3 IK Sirius
    Mål: Christian Kouakou
    Målgivende: Moustafa Zeidan
    Mål! Christian Kouakou utligner til 3-3. Flott spill fra Moustafa Zeidan før målet.
    90'+5
    BK Häcken 4 - 3 IK Sirius
    Mål: Even Hovland
    Målgivende: Franklin Degaulle Tebo Uchenna
    I Gøteborg tar BK Häcken ledelsen 4-3 etter et mål av Even Hovland. Det er en fin assist fra Franklin Tebo.