Valgeir Lunddal Fridriksson (BK Häcken) kommer seg fri på Bravida Arena, men avslutningen går utenfor.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gøteborg fordi Ricardo får behandling for en skade på banen.
    Kalmar FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    En av BK Häckens spillere går i offside.
    10'
    Victor Wolf tildeler BK Häcken en corner. Mikkel Rygaard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Johan Hammar
    Johan Hammar (BK Häcken) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Kalmar FF på egen banehalvdel.
    15'
    Mikkel Rygaard
    BK Häcken angriper. Mikkel Rygaard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Dommer Victor Wolf venter med å sette i gang spillet fordi K. L. Hansen ligger nede.
    17'
    Oliver Berg (Kalmar FF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Bravida Arena.
    17'
    K. L. Hansen er på beina igjen og fortsetter kampen på Bravida Arena.
    17'
    Kalmar FF slipper å klare seg uten Oliver Berg som kommer tilbake på banen i Gøteborg.
    18'
    I Gøteborg slår Oliver Berg en corner fra høyre.
    21'
    Frispark BK Häcken.
    23'
    Victor Backman
    Målsjanse på Bravida Arena! Victor Backman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Oliver Berg (Kalmar FF) løfter inn en corner fra høyre på Bravida Arena.
    26'
    Lars Sætra
    Lars Sætra (Kalmar FF) prøver å heade ballen i mål på Bravida Arena, men mislykkes.
    27'
    27'
    Isak Jansson
    Sjanse til Kalmar FF! Isak Jansson er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Oliver Berg (Kalmar FF) slår en corner fra høyre side på Bravida Arena.
    31'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Kalmar FF på egen banehalvdel.
    33'
    Kalmar FF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    BK Häcken angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Kan BK Häcken utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Gult kort til Kalmar FF
    Carl Gustafsson
    Carl Gustafsson (Kalmar FF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Sjanse i Gøteborg! Mikkel Rygaard (BK Häcken) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    Kalmar FF, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    I Gøteborg slår Mikkel Rygaard en corner fra høyre.
    36'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for BK Häcken!
    BK Häcken 1 - 1 Kalmar FF
    Mål: Mikkel Rygaard
    Mål! Mikkel Rygaard utligner til 1-1.
    38'
    Frispark til Kalmar FF på halvdelen til BK Häcken.
    39'
    39'
    Gult kort til BK Häcken
    Samuel Gustafson
    Dommer Victor Wolf viser Samuel Gustafson (BK Häcken) det gule kortet.
    39'
    Oscar Uddenas
    Målsjanse! Oscar Uddenas (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Samuel Gustafson (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Bravida Arena.
    49'
    Gustav Berggren
    BK Häcken angriper på Bravida Arena. Gustav Berggren header utenfor.
    49'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til BK Häcken.
    52'
    Spillerbytte - Kalmar FF
    Inn: Johan Stenmark
    Ut: Axel Lindahl
    Henrik Rydstrom gjør dagens første bytte i Gøteborg, når han tar ut Axel Lindahl og setter inn Johan Stenmark.
    53'
    Mikkel Rygaard (BK Häcken) løfter inn en corner fra høyre på Bravida Arena.
    54'
    55'
    Kristoffer Lund
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men K. L. Hansen avslutter utenfor.
    55'
    Skudd utenfor mål, BK Häcken
    56'
    Leo Bengtsson
    Målsjanse til BK Häcken! Leo Bengtsson treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    BK Häcken 2 - 1 Kalmar FF
    Mål: Alexander Jeremejeff
    Mål! Alexander Jeremejeff gir BK Häcken ledelsen 2-1 i Gøteborg.
    59'
    Frispark Kalmar FF.
    63'
    Oliver Berg (Kalmar FF) løfter inn en corner fra venstre på Bravida Arena.
    64'
    Victor Backman (Kalmar FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    67'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Amane Romeo
    Ut: Samuel Gustafson
    Bytte for BK Häcken. Amane Romeo kommer inn for Samuel Gustafson på Bravida Arena.
    68'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    71'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Inn: Erik Israelsson
    Ut: Noah Shamoun
    Kalmar FF bytter ut Noah Shamoun med Erik Israelsson. Dette er det andre byttet som Henrik Rydstrom gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Douglas Berggvist
    Ut: Victor Backman
    Henrik Rydstrom (Kalmar FF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Douglas Berggvist erstatter Victor Backman.
    73'
    Inn: Blair Turgott
    Ut: Leo Bengtsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BK Häcken. Inn kommer Blair Turgott, mens Leo Bengtsson tar plass på benken.
    74'
    Inn: Erik Friberg
    Ut: Mikkel Rygaard
    Mikkel Rygaard (BK Häcken) erstattes av Erik Friberg.
    74'
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens K. L. Hansen (BK Häcken) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    K. L. Hansen er tilbake på banen igjen.
    78'
    BK Häcken fosser fremover, men Alexander Jeremejeff går rett i offsidefella.
    79'
    I Gøteborg slår Oliver Berg en corner fra venstre.
    80'
    Blair Turgott
    På Bravida Arena fyrer Blair Turgott (BK Häcken) av et skudd - i stolpen!
    80'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for BK Häcken...
    83'
    Ricardo
    Dommer Victor Wolf gir Ricardo (Kalmar FF) et gult kort.
    83'
    BK Häcken scorer på straffe!
    BK Häcken 3 - 1 Kalmar FF
    Mål! BK Häcken får et straffespark som Alexander Jeremejeff setter i mål på Bravida Arena. 3-1.