Mål for Huddersfield Town!
    Huddersfield Town 1 - 0 Stoke City
    Mål: Pipa
    Målgivende: Isaac Mbenza
    Pipa dundrer ballen i mål og Huddersfield Town tar ledelsen 1-0 på John Smith's Stadium. Flott spill fra Isaac Mbenza før målet.
    5'
    Isaac Mbenza (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    7'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    7'
    Isaac Mbenza (Huddersfield Town) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    12'
    Mouhamadou-Naby Sarr
    Mouhamadou-Naby Sarr (Huddersfield Town) kommer til en målsjanse på John Smith's Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Frispark til Stoke City på halvdelen til Huddersfield Town.
    15'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Stoke City.
    15'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    16'
    Spillet på John Smith's Stadium er stoppet midlertidig fordi Fraizer Campbell ligger nede.
    17'
    Fraizer Campbell kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på John Smith's Stadium.
    21'
    Skudd utenfor mål, Stoke City
    21'
    Fraizer Campbell
    I Huddersfield header Fraizer Campbell (Huddersfield Town) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Straffe! Dommer Gavin Ward plasserer ballen på krittmerket for Stoke City...
    23'
    Stoke City scorer på straffe!
    Huddersfield Town 1 - 1 Stoke City
    Mål: Steven Fletcher
    Mål! bortelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Steven Fletcher.
    24'
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gavin Ward tildeler Huddersfield Town en corner. Juninho Bacuna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Pipa
    Målsjanse! Pipa (Huddersfield Town) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Gavin Ward ser at linjemannen løfter flagget, og Stoke Citys James McClean blåses av for offside.
    32'
    Stoke City fosser fremover, men Steven Fletcher går rett i offsidefella.
    32'
    I Huddersfield slår Juninho Bacuna en corner fra venstre.
    37'
    Juninho Bacuna (Huddersfield Town) slår en corner fra venstre side på John Smith's Stadium.
    37'
    I Huddersfield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Jordan Thompson (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på John Smith's Stadium.
    43'
    I Huddersfield slår Jordan Thompson en corner fra venstre.
    44'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    45'+2
    Rødt kort til Stoke City
    Rhys Norrington-Davies
    Rødt kort! Rhys Norrington-Davies (Stoke City) sendes i dusjen av dommer Gavin Ward.
    45'+3
    Juninho Bacuna (Huddersfield Town) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på John Smith's Stadium.
    45'+4
    Juninho Bacuna er på beina igjen og fortsetter kampen på John Smith's Stadium.
    46'
    47'
    50'
    Stoke Citys Steven Fletcher blåses av for offside på John Smith's Stadium.
    50'
    Alex Vallejo
    Alex Vallejo (Huddersfield Town) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    53'
    Juninho Bacuna
    Sjanse i Huddersfield! Juninho Bacuna (Huddersfield Town) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    54'
    55'
    Hjørnespark til Huddersfield Town
    57'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Jacob Brown
    Ut: Steven Fletcher
    Bytte for Stoke City. Jacob Brown kommer inn for Steven Fletcher på John Smith's Stadium.
    58'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Duane Holmes
    Ut: Rolando Aarons
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huddersfield Town. Inn kommer Duane Holmes, mens Rolando Aarons tar plass på benken.
    59'
    67'
    Huddersfield Town avanserer forover i Huddersfield. Juninho Bacuna avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Inn: Jordan Cousins
    Ut: Jack Clarke
    Stoke City gjør sitt andre bytte. Jack Clarke erstattes av Jordan Cousins.
    71'
    Isaac Mbenza (Huddersfield Town) slår en corner fra høyre side på John Smith's Stadium.
    73'
    Gavin Ward tildeler Huddersfield Town en corner. Pipa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Harry Toffolo
    Harry Toffolo (Huddersfield Town) kommer seg fri på John Smith's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Kieran Phillips
    Ut: Richard Keogh
    Richard Keogh (Huddersfield Town) erstattes av Kieran Phillips.
    77'
    I Huddersfield slår Isaac Mbenza en corner fra høyre.
    79'
    Jordan Thompson (Stoke City) løfter inn en corner fra venstre på John Smith's Stadium.
    80'
    Harry Souttar
    Stoke City angriper på John Smith's Stadium, men Harry Souttar header utenfor.
    81'
    Inn: Alex Pritchard
    Ut: Isaac Mbenza
    Huddersfield Town bytter ut Isaac Mbenza med Alex Pritchard. Dette er det tredje byttet som Carlos Corberan gjør i dagens kamp.
    85'
    Frisparket tildelt Huddersfield Town er farlig nær Stoke Citys målområde.
    86'
    Alex Pritchard (Huddersfield Town) slår en corner fra høyre side på John Smith's Stadium.
    86'
    Frispark Stoke City.
    88'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Huddersfield Town like utenfor Stoke City-området.