1-2

Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei og velkommen til denne livedekningen av Huddersfields hjemmekamp mot Arsenal!
    HUDDERSFIELD (4-3-3): Ben Hamer - Thomas Smith, Mathias Zanka Jørgensen, Christopher Schindler, Terence Kongolo - Aaron Mooy, Jonathan Hogg, Juninho Bacuna - Jason Puncheon, Elias Kachunga, Adama Diakhaby.
    Jan Siewert gjør dermed fire endringer fra laget som tapte 5-0 for Chelsea. Löwe, Lössl, Billing og Mbenza er alle satt ut av laget.
    ARSENAL (3-4-3): Bernd Leno - Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi, Nacho Monreal - Ashley Maitland-Niles, Matteo Guendouzi, Lucas Torreira, Sead Kolasinac - Alex Iwobi, Alexandre Lacazette, Henrikh Mkhitaryan.
    To endringer for Unai Emerys del, etter at de røk 3-1 for Manchester City. Stephan Lichtsteiner ble snurret karusell med da, og er ikke med i dag. Også Pierre-Emerick Aubameyang er ute siden sist - han grunnet sykdom.
    Arsenal har for øvrig vunnet alle tre Premier League-møter mellom lagene, med 7-0 i samlet målforskjell. Huddersfields forrige seier over Arsenal var i 1971 ...
    Kampen har startet på John Smith's!
    Kachunga rett i offside.
    1'
    Beklager litt teknisk trøbbel med denne liveoppdateringen. Vi er tilbake nå.
    8'
    Diakhabys innlegg blokkeres av en Koscielny i full strekk.
    9'
    Iwobi finner Lacazette foran mål, og det er nære. Ballen like til side for mål.
    11'
    Hogg er litt ufin mot Guendouzi.
    12'
    Fint Arsenal-spill, eller nesten fint. Iwobi mister ballen og Maitland-Niles misser på den påfølgende pasningen mot Lacazette.
    15'
    Mål for Arsenal!
    Huddersfield Town 0 - 1 Arsenal
    Mål: Alex Iwobi
    Målgivende: Sead Kolasinac
    IWOBJIPPI! Arsenal spiller seg kjapt frem i banen, Kolasinac legger inn på bakre og der står Iwobi helt alene. Fra åtte-ni meter klemmer han til på volley, ballen går innom Kongolo og i mål. Noe svakt keeperspill der og 0-1 i målprotokollen.
    16'
    Fint spill fra hjemmelaget. Mooy finner Puncheon, men innlegget hans er Leno våkent med på. Kaster seg ned og holder ballen, Arsenal-keeperen.
    20'
    Schindler med en monsterinngripen i forsvar. Forhindrer Lacazette i å finne Mkhitaryan rett foran mål. Der hadde det fort stått 0-2.
    22'
    Så er det ikke altfor langt unna igjen. Lacazette går seg bort rett foran mål.
    22'
    Frispark fra bak i banen for Huddersfield, og det blir litt farlig. Leno er på en ordentlig bærtur, men bortelaget slipper med skrekken.
    24'
    Diakhaby til innlegg. Koscielny blokkerer til corner.
    25'
    Corner til Huddersfield: Heades unna før skuddet kommer. Hjemmelaget roper på hands, mens Koscielny tar telling og tar seg til skrittet. Ballen tydelig i hånda til Arsenal-stopperen, men hånda er ikke langt ut fra kroppen. Diskutabel.
    27'
    Huddersfield fortsetter å angripe. Vinner nok en corner.
    27'
    Corner til Huddersfield: Mooy kommer til skudd, men det blokkeres. Huddersfield beholder ballen.
    28'
    Bacuna forsøker seg fra laaaaangt hold. I overkant optimistisk.
    28'
    Dumpekandidat Huddersfield ikke underlegne Arsenal her. Kommer seg til flere innlegg, spesielt langs egen høyrekant.
    32'
    Kolasinac trenger behandling etter å ha blitt trøkket på av Kachunga. Kommer seg opp igjen.
    32'
    Maitland-Niles mister ballen, men vinner den tilbake igjen. Og får frispark.
    34'
    To Huddersfield-innlegg på rad. Begge heades unna. Men hjemmelaget biter seg fast.
    36'
    Iwobi banker ballen i nettet, men det teller ikke. Er i hårfin offside på pasningen fra Mkhitaryan.
    37'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Christopher Schindler
    Får for en takling på Lacazette rett i forkant.
    37'
    Og så er det faktisk Arsenal som får frisparket. Dommeren så an fordelen. Men bortelaget skusler bort muligheten.
    38'
    Maitland-Niles finner Mkhitaryan rett innenfor sekstenmeteren. Armeneren skyter, men får ikke god nok retning på forsøket. Hamer redder.
    40'
    Lacazette får frispark mot seg på egen banehalvdel. Huddersfield kan slå inn.
    43'
    Huddersfield Town 0 - 2 Arsenal
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Ainsley Maitland-Niles
    LACAZETTER'N! Mkhitaryan roter først bort muligheten uten å miste ballen. Vender opp og finner Maitland-Niles på høyrekanten. Unggutten banker ballen inn foran mål, og der har Lacazette en enkel jobb med å gjøre 2-0.
    44'
    Ett minutt er lagt til.
    45'+1
    Pause! Huddersfield ikke uefne, men laget evner ikke å omsette sjanser i mål. Det gjør imidlertid Arsenal, som ser farlige ut på kontringer.
    2. omgang er i gang. Ingen endringer på hverken av lagene.
    Koscielny takler til corner.
    47'
    Corner til Huddersfield: Leno fanger ballen enkelt.
    48'
    Bacuna tester skuddfoten igjen. Rett på keeper.
    48'
    Upresist innlegg fra Diakhaby. Synd for Huddersfield, for i boksen er det mange stripete spillere.
    50'
    Terence Kongolo
    Feller Iwobi.
    50'
    Denne gangen stemmer det bedre for hjemmelaget. Diakhaby får avsluttet på direkten fra åtte-ni meter, men Leno er kjapt nede og redder.
    51'
    Lacazette litt ufin mot Kongolo.
    52'
    Gult kort til Arsenal
    Ainsley Maitland-Niles
    Frispark i innleggsposisjon for hjemmelaget.
    55'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Erik Durm
    Ut: Terence Kongolo
    56'
    Frisparket er bra slått, men ingen Huddersfield-spillere kommer på ball. Og det er uansett blåst i favør Monreal.
    57'
    Emery forbereder et bytte. Elneny står klar på sidelinjen.
    58'
    Men først tar vi med et Huddersfield-angrep. Bacuna ender opp med ballen på 17-18 meter og får unna et skudd. Like utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Mohamed Elneny
    Ut: Lucas Torreira
    59'
    Innlegget til Koscielny er bra, og i feltet kriger Lacazette og Elneny om hvem som skal avslutte. Midtbanespilleren klatrer på spissen og får hodet på ballen, men den går utenfor.
    61'
    Innlegget fra Durm nesten i mål. Via et Arsenal-ben og på oversiden av tverrliggeren.
    66'
    Corner til Huddersfield: Heades unna, men Puncheon får ballen på skuddhold...
    66'
    ...skuddet fra Puncheon er dårlig, men så dårlig at det blir farlig. For det ender i en pasning mot Diakhaby, som bare skal styre ballen i mål på bakre stolpe. Det går imidlertid ikke. Utenfor.
    67'
    Inn: Laurent Depoitre
    Ut: Jason Puncheon
    67'
    Maitland-Niles forsøker en lobb fra skrått hold. Svakt forsøk.
    70'
    Arsenal kommer tre mot tre, og Mkhitaryan venter akkurat til riktig tid med å dytte ballen til venstre og til Iwobi. Alene med keeper bør han score, men det gjør han ikke. Fortsatt 0-2.
    71'
    Mkhitaryan sklir akkurat idet han skal spille Lacazette foran mål. En potensielt stor mulighet skuslet bort.
    72'
    Leno forvirres av ballbanen, men får bokset ballen unna. Kunne blitt et pinlig baklengsmål.
    73'
    Inn: Denis Suarez
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    76'
    Bacuna så vidt nær Koscielny, som faller noe teatralsk - og får frispark. Den er billig.
    79'
    Frispark til Guendouzi og Arsenal. Tiden i ferd med å gå ut for hjemmelaget.
    80'
    Depoitre spilles fint gjennom, og spissen får unna et godt skudd fra noe skrått hold. Ballen stryker stolpen.
    80'
    Inn: Karlan Grant
    Ut: Elias Kachunga
    83'
    Diakhabys skudd blokkeres, men en lagkompis plukker opp ballen innenfor feltet. Leno kommer ut og gjør seg stor, returen havner i et Huddersfield-bein, men det påfølgende skuddet stoppes på streken av Monreal.
    85'
    Huddersfield klarer rett og slett ikke å score...
    85'
    Iwobi til innlegg. Svakt.
    86'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Alex Iwobi
    88'
    På overtid nå. Frispark til Arsenal ved eget felt.
    90'+1
    Litt tumulter nå. Hogg har provosert noen Arsenal-spillere.
    90'+2
    Arsenal scorer selvmål!
    Huddersfield Town 1 - 2 Arsenal
    Mål: Sead Kolasinac
    Målgivende: Adama Diakhaby
    DIAKHENDELIG! Dn satt langt inne, og det er bare så vidt det går for Diakhaby, som har hatt flere skuddforsøk i dag. Blir spilt gjennom av Mooy, forsøker å chippe Leno, som så vidt kommer på den. Ballen er vel på vei inn, men Kolasinac sikrer at akkurat det skjer. 1-2!
    90'+4
    Adama Diakhaby
    Rett i klinsj med Kolasinac, som holder på ballen som Diakhaby forsøker å ta med seg til midten. Tar nesten kvelertak på Arsenal-backen - og blir belønnet med gult.
    90'+4
    Sead Kolasinac
    90'+4
    Bacuna kommer til skudd fra distanse. Leno holder.
    90'+6
    Kampen er slutt! Arsenal vinner, men det er ikke pent. Tre poeng er imidlertid det viktigste, for det betyr at laget fortsatt har heng på 4. plassen. Ligger ett poeng bak Solskjærs Man. United nå. For Huddersfields del ser det på den andre siden blytungt ut. Er helt sist i ligaen med 11 poeng på 26 kamper og har 13 poeng opp til trygg grunn.