Hoffenheim angriper i Sinsheim. Georginio Rutter fyrer av et skudd som går utenfor.
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    6'
    Offside! Georginio Rutter blir vinket av og Hoffenheim må dermed bygge opp et nytt angrep.
    7'
    RB Leipzig angriper i Sinsheim, men blir avblåst for offside.
    7'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    8'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    11'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) løfter inn en corner fra venstre på PreZero Arena.
    12'
    Mål for Hoffenheim!
    Hoffenheim 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Diadie Samassekou
    Målgivende: Dennis Geiger
    Hoffenheim tar ledelsen 1-0 i Sinsheim etter en heading av Diadie Samassekou! Flott spill fra Dennis Geiger før målet.
    12'
    Kevin Akpoguma
    Hoffenheim angriper, men avslutningen til Kevin Akpoguma går utenfor.
    14'
    Tobias Welz tildeler Hoffenheim en corner. Dennis Geiger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Georginio Rutter (Hoffenheim) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Hoffenheim.
    16'
    David Raum
    Hoffenheim angriper i Sinsheim. David Raum avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Sinsheim slår Dennis Geiger en corner fra høyre.
    22'
    Skudd på mål, Hoffenheim
    22'
    22'
    23'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Willi Orban (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Hoffenheim fosser forover og Kevin Akpoguma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    David Raum (Hoffenheim) slår en corner fra venstre side på PreZero Arena.
    24'
    Frispark Hoffenheim.
    25'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Willi Orban som kommer tilbake på banen i Sinsheim.
    27'
    I Sinsheim har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    RB Leipzigs Nordi Mukiele blåses av for offside på PreZero Arena.
    27'
    Christopher Nkunku
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) avanserer forover på PreZero Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Hoffenheim.
    30'
    31'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark i en god posisjon for Hoffenheim!
    34'
    Stefan Posch
    Hoffenheim angriper på PreZero Arena. Stefan Posch header utenfor.
    35'
    35'
    Gult kort til RB Leipzig
    Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    35'
    41'
    41'
    42'
    Gult kort til Hoffenheim
    Florian Grillitsch
    Florian Grillitsch (Hoffenheim) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sinsheim fordi Diadie Samassekou får behandling for en skade på banen.
    43'
    Diadie Samassekou ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sinsheim.
    44'
    44'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Kevin Kampl
    RB Leipzig bytter ut Kevin Kampl med Emil Forsberg. Dette er det første byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    46'
    47'
    49'
    51'
    Georginio Rutter (Hoffenheim) kommer til en målsjanse på PreZero Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    Inn: Benjamin Henrichs
    Ut: Nordi Mukiele
    Bytte for RB Leipzig. Benjamin Henrichs kommer inn for Nordi Mukiele på PreZero Arena.
    53'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    54'
    Dominik Szoboszlai ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    57'
    Dominik Szoboszlai er tilbake på banen igjen.
    57'
    58'
    Tobias Welz tildeler Hoffenheim en corner. David Raum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    I Sinsheim header Kevin Akpoguma (Hoffenheim) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    61'
    Målsjanse! Christopher Nkunku (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Angelo Stiller
    Ut: Diadie Samassekou
    Sebastian Hoeness (Hoffenheim) gjør sitt første bytte for dagen. Angelo Stiller erstatter Diadie Samassekou.
    64'
    Diadie Samassekou (Hoffenheim) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på PreZero Arena.
    65'
    65'
    Dennis Geiger
    Sjanse! Hoffenheim avanserer forover, men Dennis Geiger avslutter utenfor.
    65'
    Diadie Samassekou kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på PreZero Arena.
    66'
    66'
    I Sinsheim slår Dennis Geiger en corner fra venstre.
    67'
    Hoffenheim avanserer forover på PreZero Arena og Georginio Rutter kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RB Leipzig.
    67'
    67'
    Hoffenheim 2 - 0 RB Leipzig
    Mål: Munas Dabbur
    Munas Dabbur øker Hoffenheims ledelse til 2-0!
    68'
    En av Hoffenheims spillere går i offside.
    69'
    Frispark til Hoffenheim på halvdelen til RB Leipzig.
    70'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Andre Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Brian Brobbey, mens Andre Silva tar plass på benken.