Det er klart for toppkamp i Bundesliga. Hoffenheim (nummer fire) møter Borussia Dortmund (nummer to).
    Erling Braut Haaland starter på topp for Dortmund, mens Håvard Nordtveit er på benken for Hoffenheim.
    Hoffenheim (4-4-2): Baumann - Richards, Vogt, Hübner, Raum - Baumgartner, Stiller, Geiger, Bebou - Kramaric, Dabbur.
    Borussia Dortmund (4-3-3): Kobel - Wolf, Akanji, Hummels, Guerreiro - Brandt, Dahoud, Bellingham - Reus, Braut Haaland, Malen.
    Da lagene spilte mot hverandre tidligere i sesongen, ble det en virkelig høydramatisk avslutning. På overtid avgjorde Erling Braut Haaland da han reagerte raskt inne i boksen og fastsatte sluttresultatet til 3-2. Haaland har scoret to mål på fire kamper mot Hoffenheim.
    Skulle han score i dag, vil det være mål nummer 80 for Haaland i Dortmund-trøyen.
    Lagene kommer inn på banen.
    Dortmund starter med ballen.
    1'
    Lang ball opp mot Haaland. Han klarer ikke å holde i ballen.
    1'
    Flere tøffe dueller her i starten.
    3'
    Malen løper i bakrom på venstrekanten, men pasningen fra Guerreiro går hele veien inn til keeper Baumann.
    4'
    Dortmund presser høyt med Haaland og Malen. Sistnevnte vinner nesten ballen inne i 16-meteren, men Hoffenheim slipper med skrekken og Baumann får klarert i siste liten.
    5'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Hoffenheim 0 - 1 Borussia Dortmund
    Mål: Erling Braut Haaland
    Målgivende: Donyell Malen
    Nydelig Dortmund-angrep! Malen, Guerreiro og Bellingham kombinerer nydelig inne i feltet, og Malen slår på tvers til Haaland. Nordmannen holder seg akkurat på rett side av offside-grensen og setter inn ballen i tomt bur fra fire-fem meter. Haalands 80. scoring for Dortmund!
    6'
    Liten stopp i spillet. Det er Baumgartner som har fått seg en smell.
    9'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Georginio Rutter
    Ut: Christoph Baumgartner
    Hoffenheim må gjøre et bytte her.
    10'
    Hoffenheim får et hjørnespark.
    11'
    Kjempesjanse! Rutter kommer seg til avslutning inne i feltet, men headingen fra fem meter går i stolpen og så i keeper Kobel. Keeperen får ballen unna i etterkant.
    11'
    Rutter rett og slett knuste Hummels i hodeduellen der.
    12'
    Brandt får ballen ute på høyrekanten og har flere spillere med seg, men han kommer seg ikke til innlegg.
    13'
    Dortmund får frispark i god innleggsposisjon, ute på høyrekanten.
    15'
    Haaland kommer seg nesten til en god sjanse, men han treffer ikke ballen. Han blir liggende og vri seg i smerte.
    15'
    Får han seg en vridning i kneet? Han lander forkjært der.
    16'
    Haaland er oppe på beina igjen. Får se om han kan fortsette.
    17'
    Corneren ender ikke i noe.
    17'
    Haaland jogger inn på banen.
    18'
    Haaland får ballen inne i boksen. Har muligheten til å gå for skudd, men prøver å finne en lagkamerat inne i boksen. Ender med corner til bortelaget.
    21'
    Dortmund tar hjørnesparket godt. Brandt kommer seg til innlegg, men er ikke i nærheten av å treffe noen lagkamerater.
    22'
    For en takling av Akanji! Raum er på vei gjennom ute på venstresiden, men inn kommer Akanji skliende i stor fart og takler ballen ut til corner.
    22'
    I tverrligger! Hoffenheim tar corneren kort. Kramaric dribler seg fri og slår inn i feltet. Der rager Richards høyest og header i tverrliggeren! Andreballen faller ned på hodet til Haaland, som på farlig vis header ballen inn mot eget mål, men der står Kobel og får tak i ballen.
    23'
    Litt roligere minutter nå.
    26'
    Dortmund holder ballen i laget inne på egen halvdel.
    27'
    Reus og Malen kombinerer fint. Førstnevnte ser etter Haaland, men han dekkes godt opp av Hoffenheim-forsvaret. Istedenfor prøver Reus å gå selv, men han stanses like utenfor hjørnet av 16-meteren.
    27'
    Hoffenheim vinner ballen gunstig, men Rutter slår bort ballen rett til Dahoud. Dortmund-spilleren prøver en rask pasning i lengderetning, men sender ballen rett i dommeren.
    29'
    32'
    Det har jo blitt farlig tidligere i omgangen ...
    32'
    Haaland får headet ballen ut. Vogt plukker opp ballen i returrom, men sender ballen utenfor fra 20 meter.
    32'
    Bellingham feller Geiger midt på banen. Noe heldig som slipper unna det gule kortet.
    33'
    Malen får ballen ute på kanten og slår inn. Haaland lurer inne i boksen, men innlegget går over ham.
    36'
    Hoffenheim vinner ballen gunstig, men de går seg litt fast og til slutt vinkes Raum av for offside.
    37'
    Akanji med nok en strålende defensiv involvering! Hoffenheim lemper gjennom i bakrom. Rutter har med seg en Kramaric og går for pasningen, men i siste liten kommer Akanji inn og får taklet ballen ut til corner. Hadde ikke Akanji kommet inn der, hadde Kramaric hatt et åpent mål foran seg.
    41'
    Blir ikke noe farlig ut av den første corneren, men de får et nytt forsøk. Der blir det litt klabb og babb inne i feltet, men Dortmund slipper med skrekken.
    41'
    Ny corner til Hoffenheim.
    43'
    Igjen mye klabb og babb inne i feltet. Dortmund slipper igjen med skrekken. Hoffenheim får aldri avsluttet skikkelig og da får gjestene ballen unna.
    43'
    Mål for Hoffenheim!
    Hoffenheim 1 - 1 Borussia Dortmund
    Mål: Andrej Kramaric
    Målgivende: Ihlas Bebou
    Utligning! Bebou slår inn fra høyre og finner Kramaric. Han bredsider ballen på volley ned i hjørnet. Lekker avslutning!
    45'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    45'+2
    Kramaric har nå scoret åtte mål på ti kamper mot Borussia Dortmund i Bundesliga.
    45'+2
    1-1 til pause! Dortmund startet best, men Hoffenheim har hatt en rekke store sjanser etter det og det var fullt fortjent at hjemmelaget utlignet helt på tampen av omgangen.
    God sjanse for Rutter! Wolf slår bort ballen og Rutter får sjansen, men fra skrått hold sender han skuddet i nettveggen.
    47'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Mats Hummels
    Stempler Bebou like utenfor hjørnet av 16-meteren. Frispark i god posisjon for Hoffenheim.
    49'
    Raum går for skudd, men det er ganske så svakt og går til side for mål.
    50'
    Hoffenheim er klart best i gang her i den andre omgangen.
    53'
    Bebou slår meget farlig inn, men Dortmund er heldige og gode og får klarert. Det ligger en scoring i lufta hvis det fortsetter slik.
    53'
    Dortmund roper på straffe!
    55'
    Det er Malen som går i bakken etter en duell med Richards.
    55'
    Det kommuniseres litt med VAR, men konklusjonen er at forseelsen var utenfor 16-meteren. Richards var aktiv med armene utenfor boksen, men det så ut til at en mulig kontakt skjedde på selve streken.
    56'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Dan Axel Zagadou
    Ut: Marius Wolf
    56'
    Inn: Thorgan Hazard
    Ut: Julian Brandt
    56'
    Legger om til 3-5-2, virker det som.
    56'
    Hoffenheim 1 - 2 Borussia Dortmund
    Mål: Marco Reus
    Igjen kombinerer Dortmund nydelig! Haaland legger igjen til Malen, som trer gjennom til Reus. Alene med keeper er han sikker og sender Dortmund tilbake i ledelsen.
    58'
    Så er det Hoffenheim som roper på straffe! Dabbur går i bakken, men det vinkes videre i første omgang.
    61'
    Haaland sitter nede igjen. Ser ikke ut til å være kneet nå.
    62'
    Inn: Håvard Nordtveit
    Ut: Benjamin Hübner
    Inn med en annen nordmann, mens Haaland kanskje skal ut her.
    63'
    Inn: Sebastian Rudy
    Ut: Dennis Geiger
    63'
    Haaland holder seg til lysken.
    63'
    Inn: Axel Witsel
    Ut: Erling Braut Haaland
    63'
    Gult kort til Hoffenheim
    Sebastian Rudy
    Sent inne på Guerreiro.
    66'
    Hoffenheim scorer selvmål!
    Hoffenheim 1 - 3 Borussia Dortmund
    Mål: David Raum
    Ikke noen god Raum-deuter her, nei! Dortmund ruller fint opp til venstre og Malen slår inn foran mål. Hazard jakter ballen, men David Raum gjør avslutningsjobben for ham og scorer selvmål.
    67'
    Zagadou lager frispark til Hoffenheim.
    69'
    Det selvmålet tok piffen ut av hjemmelaget.
    70'
    For nye leser har altså Erling Braut Haaland både scoret og blitt byttet av med en tilsynelatende lyskeskade.
    71'
    Hummels lager frispark denne gangen.
    71'
    Akkurat nå er denne kampen uhyre oppstykket.
    72'
    Gjestene får frispark.
    75'
    Hoffenheim 2 - 3 Borussia Dortmund
    Mål: Georginio Rutter
    Målgivende: Munas Dabbur
    Og så er det liv i kampen igjen! Guerreiro opphever offsiden og alene med keeper setter Rutter ballen sikkert i mål.
    77'
    Dortmund får en kontringsmulighet, men de stormer ikke akkurat fremover.
    79'
    Til slutt finner de likevel noen gode rom. Vogt får klarert ut til corner like foran Guerreiro.
    80'
    Vogt header unna.
    81'
    Dabbur prøver å ta ned ballen inne i 16-meteren, men sparker ballen opp i egen hånd og det blåses frispark til Dortmund.
    81'
    Dortmund gjør klar flere bytter.
    82'
    Inn: Youssoufa Moukoko
    Ut: Donyell Malen
    83'
    Inn: Jacob Bruun Larsen
    Ut: David Raum
    83'
    Inn: Marin Pongracic
    Ut: Manuel Akanji
    84'
    Akanji ut med det som virket til å være en liten skade.
    85'
    Dortmund bruker god tid med ballen.
    86'
    Witsel har både Moukoko og Reus foran seg på løp, men han går for skuddet. Fra 25 meter går det høyt over.
    86'
    Rutter kommer seg rundt på høyresiden og slår tidlig inn. Kobel er raskt ute og holder ballen.
    88'
    Enorm sjanse for Hoffenheim! Rutter vinner duellen inne i feltet og ballen ender i beina til Rudy. Fra 11-12 meter brenner han til, men ballen går like utenfor stolpen!