Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    Tuco
    Målsjanse! Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Petteri Pennanen
    Tampereen Ilves avanserer forover i Helsingfors. Petteri Pennanen avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    13'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    16'
    Mål for Tampereen Ilves!
    HJK Helsinki 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Axel Vidjeskog
    Målgivende: Tuco
    Tampereen Ilves leder 0-1 etter en scoring av Axel Vidjeskog. Ariel Ngueukam sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Pyry Soiri
    HJK Helsinki avanserer forover og Pyry Soiri kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    20'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    21'
    Bojan Radulovic
    HJK Helsinki angriper på Helsinki Football Stadium. Bojan Radulovic header utenfor.
    23'
    Santeri Hostikka
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Santeri Hostikka fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men Ariel Ngueukam går rett i offsidefella.
    30'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Helsingfors fordi Eric Oteng får behandling for en skade på banen.
    33'
    Eric Oteng er tilbake i kampen igjen.
    33'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Tampereen Ilves.
    35'
    Frispark Tampereen Ilves.
    37'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    39'
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Helsinki Football Stadium.
    42'
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Doni Arifi som kommer tilbake på banen i Helsingfors.
    43'
    43'
    45'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Kalle Katz
    Kalle Katz (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    45'+1
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    45'+2
    45'+4
    HJK Helsinki angriper, men Bojan Radulovic vinkes av for offside.
    47'
    Bojan Radulovic (HJK Helsinki) header utenfor.
    49'
    49'
    51'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Murilo
    Ut: Pyry Soiri
    Pyry Soiri (HJK Helsinki) erstattes av Murilo.
    52'
    Joona Toivio
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Joona Toivio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Tuomas Ollila
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Tuomas Ollila avslutter utenfor.
    54'
    55'
    Tuco
    Tampereen Ilves angriper. Ariel Ngueukam får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Petri Viljanen tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HJK Helsinki.
    58'
    59'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Nassim Boujellab
    Nassim Boujellab (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    59'
    61'
    I Helsingfors slår Terho en corner fra høyre.
    63'
    Jair (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    64'
    Inn: Jair
    Ut: Atomu
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jair erstatter Atom.
    64'
    I Helsingfors slår Jair en corner fra venstre.
    64'
    64'
    Inn: Fabian Serrarens
    Ut: Santeri Hostikka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Fabian Serrarens, mens Santeri Hostikka tar plass på benken.
    64'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Nassim Boujellab
    HJK Helsinki gjør sitt tredje bytte. Nassim Boujellab erstattes av Anthony Olusanya.
    64'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Momodou Sarr
    Ut: Eric Oteng
    Tampereen Ilves bytter ut Eric Oteng med Momodou Sarr. Dette er det første byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Yusif Daouda Moussa
    Ut: Tuure Siira
    Tampereen Ilves bytter ut Tuure Siira med Yusif Daouda Moussa.
    67'
    Frispark HJK Helsinki.
    68'
    HJK Helsinki angriper og Bojan Radulovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Tampereen Ilves-målet.
    68'
    Rasmus Leislahti
    Rasmus Leislahti (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    68'
    69'
    Offside! Ariel Ngueukam blir vinket av og Tampereen Ilves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    70'
    Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    71'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Jair
    Jair utligner til 1-1 på Helsinki Football Stadium.
    76'
    77'
    80'
    Terho (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    81'
    Bojan Radulovic (HJK Helsinki) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    HJK Helsinki 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Jair
    Målgivende: Murilo
    Jair header ballen i mål og HJK Helsinki tar ledelsen 2-1 på Helsinki Football Stadium. Det er en fin assist fra Murilo.
    82'
    84'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Tuco
    Bytte for Tampereen Ilves. Patrick Loa Loa kommer inn for Ariel Ngueukam på Helsinki Football Stadium.
    84'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    85'
    88'
    Inn: Arttu Hoskonen
    Ut: Terho
    Toni Koskela gjør dagens femte bytte i Helsingfors, når han tar ut Terho og setter inn Arttu Hoskonen.
    89'
    Dommer Petri Viljanen ser at linjemannen løfter flagget, og HJK Helsinkis Anthony Olusanya blåses av for offside.