2-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    2'
    Offside! Roope Riski blir vinket av og HJK Helsinki må dermed bygge opp et nytt angrep.
    3'
    Offside! Tim Vayrynen (HJK Helsinki) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    5'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Sjanse i Helsingfors! Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Roope Riski
    HJK Helsinki angriper på Helsinki Football Stadium, men Roope Riski header utenfor.
    14'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    15'
    Tampereen Ilves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    16'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    17'
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Tim Vayrynen
    Mål! Tim Vayrynen (HJK Helsinki) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Helsinki Football Stadium.
    25'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    28'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    31'
    34'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Roope Riski
    Dommeren gir Roope Riski (HJK Helsinki) et gult kort.
    34'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    38'
    Rasmus Schüller
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Rasmus Schuller fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    38'
    Målsjanse til HJK Helsinki! Rasmus Schuller treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Dennis Antamo tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Nikolai Alho
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Nikolai Alho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Helsingfors fordi Tuure Siira får behandling for en skade på banen.
    43'
    44'
    Iiro Jarvinen
    Målsjanse! Iiro Jarvinen (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Tuure Siira som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Tampereen Ilves angriper. Iiro Jarvinen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    45'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    46'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Iiro Jarvinen avslutter utenfor.
    47'
    Naatan Skytta
    Naatan Skytta (Tampereen Ilves) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    52'
    Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) vinkes av for offside i Helsingfors.
    53'
    Atomu
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Atomu Tanaka avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    54'
    Dennis Antamo tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Tampereen Ilves.
    58'
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    Lucas Lingman
    HJK Helsinki avanserer forover i Helsingfors. Lucas Lingman avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Janne-Pekka Laine
    Ut: Eetu Mommo
    61'
    Inn: Tiemoko Fofana
    Ut: Tuure Siira
    61'
    Atomu
    Sjanse i Helsingfors! Atomu Tanaka (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Jair (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    65'
    65'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Ferhan Hasani
    Ut: Atomu
    66'
    Inn: Bubacar Djalo
    Ut: Rasmus Schüller
    66'
    68'
    Antonio Reguero
    Antonio Reguero (HJK Helsinki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    70'
    Inn: Eero Tamminen
    Ut: Iiro Jarvinen
    70'
    Inn: Janne Saksela
    Ut: Felipe Aspegren
    70'
    Janne-Pekka Laine
    Tampereen Ilves fosser forover og Janne-Pekka Laine fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Frispark HJK Helsinki.
    72'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor Tampereen Ilves-området.
    73'
    Ivan Ostojic
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Ivan Ostojic går utenfor.
    73'
    Tiemoko Fofana
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Tiemoko Fofana fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Riku Riski
    Ut: Roope Riski
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Roope Riski og setter inn Riku Riski.
    74'
    Inn: Emile Paul Tendeng
    Ut: Naatan Skytta
    Naatan Skytta (Tampereen Ilves) erstattes av Emile Paul Tendeng.
    76'
    80'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tiemoko Fofana (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Luis Murillo
    Luis Murillo (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    86'
    HJK Helsinki 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Ferhan Hasani
    Målgivende: Nikolai Alho
    HJK Helsinki øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Ferhan Hasani. Det er en fin assist fra Nikolai Alho.