Fløyta har gått for å starte kampen.
    Hjørne til HJK Helsinki.
    2'
    Anthony Annan
    HJK Helsinki fosser forover og Anthony Annan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Klauss
    Målsjanse til HJK Helsinki! Klauss treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Riku Riski (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side.
    6'
    FC Ilves slår en corner fra venstre.
    8'
    Mål for Tampereen Ilves!
    HJK Helsinki 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Tuure Siira
    Mål! Tuure Siira gir FC Ilves en 0-1 ledelse.
    9'
    Evans Mensah
    Sjanse til HJK Helsinki! Evans Mensah er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Roni Peiponen
    Roni Peiponen (HJK Helsinki) kommer seg fri på Telia 5G Areena, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Toni Pohjoismaki tildeler HJK Helsinki en corner. Riku Riski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Riku Riski (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Telia 5G Areena.
    20'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tatu Miettunen
    Dommeren gir Tatu Miettunen (FC Ilves) et gult kort.
    22'
    I Helsingfors slår Tuomas Rannankari en corner fra venstre.
    23'
    Dommer Toni Pohjoismaki ser at linjemannen løfter flagget, og HJK Helsinkis Faith Obilor blåses av for offside.
    23'
    Eero Tamminen
    Målsjanse! Eero Tamminen (FC Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Evans Mensah (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    HJK Helsinki angriper, men avslutningen til Anthony Annan går utenfor.
    34'
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Anthony Annan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Juha Pirinen (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Telia 5G Areena.
    42'
    I Helsingfors slår Juha Pirinen en corner fra venstre.
    44'
    Sjanse i Helsingfors! Evans Mensah (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    Toni Pohjoismaki tildeler HJK Helsinki en corner. Juha Pirinen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Moshtagh Yaghoubi fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Offside! Anthony Annan (HJK Helsinki) er alene igjennom, men dommer Toni Pohjoismaki ser at linjemannen er oppe med flagget.
    49'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Målsjanse på Telia 5G Areena! Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    Eero Tamminen (FC Ilves) slår en corner fra venstre side på Telia 5G Areena.
    54'
    56'
    Moshtagh Yaghoubi (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Telia 5G Areena.
    56'
    57'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Filip Valencic
    Ut: Evans Mensah
    HJK Helsinki bytter ut Evans Mensah med Filip Valencic. Dette er det første byttet som Mika Lehkosuo gjør i dagens kamp.
    58'
    Moshtagh Yaghoubi (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Telia 5G Areena.
    66'
    Klauss
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Klauss avslutter utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Diogo Tomas
    Ut: Tuomas Rannankari
    FC Ilves gjør sitt første bytte. Tuomas Rannankari erstattes av Diogo Tomas.
    67'
    HJK Helsinki fosser fremover, men Riku Riski går rett i offsidefella.
    72'
    Tuure Siira
    Tuure Siira (FC Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Juha Pirinen
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Juha Pirinen avslutter utenfor.
    75'
    HJK Helsinki har fått straffe!
    77'
    HJK Helsinki scorer på straffe!
    HJK Helsinki 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Klauss
    Klauss banker inn et straffespark på Telia 5G Areena og utligner dermed til 1-1 for HJK Helsinki.
    77'
    HJK Helsinkis Klauss blåses av for offside på Telia 5G Areena.
    78'
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Marius Noubissi
    Jarkko Wiss gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Marius Noubissi og setter inn Niklas Jokelainen.
    80'
    Inn: Amr Gamal
    Ut: Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) erstattes av Amr Gamal.
    82'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Filip Valencic
    Målgivende: Juha Pirinen
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 2-1 ved Filip Valencic. Det er en fin assist fra Juha Pirinen.
    84'
    Inn: Jusif Ali
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Ilves. Inn kommer Jusif Ali, mens Lauri Ala-Myllymaki tar plass på benken.
    86'
    Inn: Akseli Pelvas
    Ut: Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Bytte for HJK Helsinki. Akseli Pelvas kommer inn for Moshtagh Yaghoubi på Telia 5G Areena.
    89'
    Felipe Aspegren
    Felipe Aspegren (FC Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    HJK Helsinki 3 - 1 Tampereen Ilves
    Målgivende: Amr Gamal
    I Helsingfors øker HJK Helsinki ledelsen til 3-1 takket være et mål av Filip Valencic. Flott spill fra Amr Gamal før målet.