0-1
0-2
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    2'
    Terho (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    3'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    4'
    Bubacar Djalo
    Bubacar Djalo (HJK Helsinki) header utenfor.
    4'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    7'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    11'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    13'
    En av HJK Helsinkis spillere går i offside.
    14'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Roope Riski
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Roope Riski fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Tim Sparv
    Sjanse til HJK Helsinki! Tim Sparv er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors, men blir avblåst for offside.
    21'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark HIFK.
    23'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Santeri Hostikka
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    24'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    25'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    27'
    Mohammad Al-Emara tildeler HJK Helsinki en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    HJK Helsinki angriper og Bubacar Djalo får avsluttet. Headingen treffer ikke HIFK-målet.
    29'
    Mål for HIFK!
    HJK Helsinki 0 - 1 HIFK
    Mål: Kei Kamara
    Målgivende: Keaton Isaksson
    Mål! Kei Kamara gir HIFK ledelsen 0-1 i Helsingfors. Keaton Isaksson sto for den målgivende pasningen.
    33'
    34'
    37'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Santeri Hostikka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    39'
    Roope Riski
    HJK Helsinki avanserer forover i Helsingfors. Roope Riski avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Terho
    HJK Helsinki angriper. Terho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Terho
    Målsjanse! Terho (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Terho
    Terho (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    45'+2
    Gult kort til HIFK
    Jani Backman
    Jani Backman (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+3
    Jair
    Jair (HJK Helsinki) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    51'
    52'
    Terho (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    54'
    Tenho
    Tenho (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Filip Valencic
    Ut: Sebastian Dahlstrom
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt første bytte for dagen. Filip Valencic erstatter Sebastian Dahlstrom.
    57'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til HIFK.
    58'
    Frispark HJK Helsinki.
    60'
    61'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Dommer Mohammad Al-Emara viser Moshtagh Yaghoubi (HIFK) det gule kortet.
    61'
    63'
    I Helsingfors slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    63'
    Inn: Yanga Balison
    Ut: Santeri Hostikka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer David Browne, mens Santeri Hostikka tar plass på benken.
    64'
    En av HJK Helsinkis spillere blir avblåst for offside.
    66'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    HJK Helsinki 0 - 2 HIFK
    Målgivende: Jusif Ali
    Mål! HIFK øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Kei Kamara på Helsinki Football Stadium. Det er en fin assist fra Jusif Ali.
    71'
    74'
    Sakari Mattila
    Dommeren gir Sakari Mattila (HIFK) et gult kort.
    74'
    Inn: Riku Riski
    Ut: Tim Sparv
    Toni Koskela gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Tim Sparv og setter inn Riku Riski.
    74'
    75'
    75'
    Filip Valencic (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    76'
    78'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    80'
    80'
    I Helsingfors slår Riku Riski en corner fra venstre.
    80'
    Riku Riski
    Riku Riski (HJK Helsinki) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    HIFK angriper, men Mohammad Al-Emara blåser for offside.
    82'
    Riku Riski (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    82'
    83'
    83'
    Jusif Ali
    Jusif Ali (HIFK) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    84'
    Filip Valencic
    HJK Helsinki angriper. Filip Valencic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Riku Riski (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.