FC KTP Kotka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Filip Valencic fyrer av et skudd som går utenfor.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    9'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    FC KTP Kotka må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    11'
    Jair
    Jair (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    12'
    Petri Viljanen tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    16'
    Frispark for FC KTP Kotka på egen banehalvdel.
    16'
    FC KTP Kotka fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Helsinki Football Stadium.
    26'
    Riku Riski
    HJK Helsinki fosser forover og Riku Riski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    FC KTP Kotka, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Janne Saksela
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Janne Saksela avslutter utenfor.
    32'
    Yanga Balison
    HJK Helsinki avanserer forover i Helsingfors. David Browne avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    37'
    37'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Roope Riski
    Målgivende: Riku Riski
    HJK Helsinki leder 1-0 etter en scoring av Roope Riski. Det er en fin assist fra Riku Riski.
    39'
    Frispark til FC KTP Kotka på halvdelen til HJK Helsinki.
    42'
    Anton Eerola
    Sjanse! FC KTP Kotka avanserer forover, men Anton Eerola avslutter utenfor.
    43'
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    Riku Riski (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    48'
    Riku Riski
    Sjanse! HJK Helsinki avanserer forover, men Riku Riski avslutter utenfor.
    48'
    Roope Riski
    Roope Riski (HJK Helsinki) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Skade: FC KTP Kotka
    50'
    Tilbake fra skade: FC KTP Kotka
    51'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! David Browne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    56'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Tenho
    Dommer Petri Viljanen gir Tenho (HJK Helsinki) et gult kort.
    62'
    Målsjanse! Lucas Lingman (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - FC KTP Kotka
    Inn: Pierre-Daniel Nguinda
    Ut: Matias Lindfors
    Matias Lindfors (FC KTP Kotka) erstattes av Pierre-Daniel Nguinda.
    63'
    FC KTP Kotka fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    65'
    65'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    66'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Atomu
    Ut: Filip Valencic
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Filip Valencic og setter inn Atom.
    67'
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Riku Riski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Anthony Olusanya, mens Riku Riski tar plass på benken.
    67'
    Inn: Luis Murillo
    Ut: Matti Peltola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Luis Murillo, mens Matti Peltola tar plass på benken.
    67'
    HJK Helsinki 2 - 0 FC KTP Kotka
    Mål: Anthony Olusanya
    Målgivende: Yanga Balison
    Anthony Olusanya setter ballen i mål og øker HJK Helsinkis ledelse til 2-0 i Helsingfors. David Browne sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær FC KTP Kotkas målområde.
    70'
    Inn: Sebastian Dahlstrom
    Ut: Jair
    HJK Helsinki bytter ut Jair med Sebastian Dahlstrom. Dette er det fjerde byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    74'
    Petri Viljanen tildeler FC KTP Kotka en corner. Asier Arranz Martin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    76'
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Antti Makijarvi
    FC KTP Kotka bytter ut Antti Makijarvi med Johannes Laaksonen.
    76'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    Atom (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    80'
    HJK Helsinki angriper. David Browne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    81'
    Atomu
    Atom (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    82'
    Inn: Luis Henrique
    Ut: Lucas Lingman
    HJK Helsinki bytter ut Lucas Lingman med Luis Henrique.
    82'
    Inn: Kimi Kolsi
    Ut: Asier Arranz Martin
    Argo Arbeiter gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut Asier Arranz Martin og setter inn Kimi Kolsi.
    83'
    Inn: Juuso Anttila
    Ut: Matias Paavola
    Argo Arbeiter (FC KTP Kotka) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Juuso Anttila erstatter Matias Paavola.
    83'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    83'
    Gult kort til FC KTP Kotka
    Johannes Laaksonen
    Johannes Laaksonen (FC KTP Kotka) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    I Helsingfors slår Atom en corner fra venstre.
    85'
    88'
    89'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Anton Eerola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.