Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK.
    4'
    Frispark HIFK.
    7'
    Antti Munukka tildeler HIFK en corner. Moshtagh Yaghoubi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    9'
    I Helsingfors slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra venstre.
    9'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK like utenfor Tampereen Ilves-området.
    10'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    12'
    Felipe Saez (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    12'
    Jusif Ali
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Jusif Ali fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    16'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    18'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    18'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Mikael Almen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Joona Veteli
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    21'
    Kei Kamara
    HIFK angriper, men avslutningen til Kei Kamara går utenfor.
    24'
    24'
    26'
    Mål for Tampereen Ilves!
    HIFK 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Patrick Loa Loa
    Tampereen Ilves leder 0-1 etter en scoring av Patrick Steve Loa Loa.
    29'
    Momodou Sarr
    Tampereen Ilves fosser forover og Momodou Sarr fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    33'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    35'
    I Helsingfors slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    37'
    38'
    Patrick Loa Loa
    Målsjanse! Patrick Steve Loa Loa (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Antti Munukka tildeler Tampereen Ilves en corner. Joona Veteli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    43'
    43'
    46'
    Felipe Saez
    I Helsingfors header Felipe Saez (HIFK) mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    50'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Sjanse! HIFK avanserer forover, men Moshtagh Yaghoubi avslutter utenfor.
    50'
    I Helsingfors slår Felipe Saez en corner fra høyre.
    51'
    Jake Dunwoody
    Sjanse til HIFK! Jake Dunwoody er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    59'
    Sjanse i Helsingfors! Momodou Sarr (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    61'
    61'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Miska Rautiola
    Ut: Vigori Jean Jaures Gbe
    Vigori Jean Jaures Gbe (Tampereen Ilves) erstattes av Miska Rautiola.
    62'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jukka Halme
    Ut: Jake Dunwoody
    Joaquin Gomez gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Jake Dunwoody og setter inn Jukka Halme.
    62'
    Inn: Mosawer Ahadi
    Ut: Felipe Saez
    Joaquin Gomez (HIFK) gjør sitt andre bytte for dagen. Mosawer Ahadi erstatter Felipe Saez.
    62'
    63'
    Gult kort til HIFK
    Jukka Halme
    Jukka Halme (HIFK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Jusif Ali
    Målsjanse til HIFK! Jusif Ali treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Tampereen Ilves får straffe av Antti Munukka på Helsinki Football Stadium.
    66'
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    HIFK 0 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Tuomas Ollila
    Straffe og mål! Tampereen Ilves øker ledelsen til 0-2 i Helsingfors. Målscorer: Tuomas Ollila.
    67'
    Antti Munukka tildeler HIFK en corner. Jani Backman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    69'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    69'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    71'
    71'
    71'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Miska Rautiola
    Miska Rautiola (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    72'
    Sakari Mattila (HIFK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Jusif Ali
    HIFK bytter ut Jusif Ali med Aatu Kujanpaa.
    74'
    Inn: Tino Palmasto
    Ut: Sakari Mattila
    Bytte for HIFK. Tino Palmasto kommer inn for Sakari Mattila på Helsinki Football Stadium.
    74'
    Tampereen Ilves avanserer forover i Helsingfors. Momodou Sarr avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    75'
    77'
    HIFK 0 - 3 Tampereen Ilves
    Mål! Tampereen Ilves øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Patrick Steve Loa Loa på Helsinki Football Stadium.
    77'
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Teemu Jantti
    Tampereen Ilves bytter ut Teemu Jantti med Taha Ozcelik. Dette er det andre byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Sylvanus Nimely
    Ut: Patrick Loa Loa
    Tampereen Ilves gjør sitt tredje bytte. Patrick Steve Loa Loa erstattes av Sylvanus Nimely.
    78'
    Sylvanus Nimely
    Tampereen Ilves angriper i Helsingfors. Sylvanus Nimely fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Jean-Claude Mabinda Kinzumba
    Ut: Macario Hing-Glover
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer Jean Mabinda, mens Macario Hing-Glover tar plass på benken.
    80'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    82'
    83'
    Dommeren gir Moshtagh Yaghoubi (HIFK) et gult kort.
    83'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Oiva Jukkola
    Tampereen Ilves bytter ut Oiva Jukkola med Noel Hasa. Dette er det femte byttet som Toni Kallio gjør i dagens kamp.
    85'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HIFK.
    85'
    Inn: Linus Ronnberg
    Ut: Momodou Sarr
    Toni Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Linus Ronnberg erstatter Momodou Sarr.
    85'
    89'
    Aatu Kujanpaa
    Sjanse! HIFK avanserer forover, men Aatu Kujanpaa avslutter utenfor.
    89'
    90'
    Jani Backman
    HIFK avanserer forover i Helsingfors. Jani Backman avslutter, men treffer ikke mål.