Frispark i en god posisjon for Seinajoen JK!
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) får et gult kort av dommer Mattias Gestranius.
    2'
    Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    9'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    15'
    Tuco
    I Helsingfors header Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Seinajoen JK scorer selvmål!
    HIFK 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Matias Vainionpaa
    Et uheldig selvmål av Matias Vainionpaa gjør at det står 1-0 på Helsinki Football Stadium.
    18'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    23'
    Keaton Isaksson
    HIFK angriper i Helsingfors. Keaton Isaksson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Jake Dunwoody
    Målsjanse til HIFK! Jake Dunwoody treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Mattias Gestranius tildeler HIFK en corner. Felipe Saez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Kei Kamara
    Sjanse til HIFK! Kei Kamara er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    32'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    33'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Seinajoen JK.
    36'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Mehmet Hetemaj
    Dommeren gir Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) et gult kort.
    36'
    Jake Mario Jervis
    Jake Jervis (Seinajoen JK) header utenfor.
    40'
    41'
    Frispark HIFK.
    44'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til HIFK.
    45'
    Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Seinajoen JK.
    45'+1
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Denys Oliynyk avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Jude Arthur
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Jude Arthur erstattes av Daniel Hakans.
    46'
    49'
    50'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    53'
    Frispark Seinajoen JK.
    54'
    Offside! Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen er oppe med flagget.
    56'
    Målsjanse! Jake Jervis (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Kan Seinajoen JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Seinajoen JK...
    61'
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Ariel Ngueukam ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Ariel Ngueukam som kommer tilbake på banen i Helsingfors.
    62'
    Mattias Gestranius tildeler Seinajoen JK et straffespark på Helsinki Football Stadium. Denys Oliynyk går fram ...og bommer!
    62'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    64'
    I Helsingfors slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    65'
    Mål for Seinajoen JK!
    HIFK 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Tuco
    Målgivende: Murilo
    Mål! bortelag utligner ved Ariel Ngueukam. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Murilo før målet.
    66'
    Felipe Saez
    Dommer Mattias Gestranius viser Felipe Saez (HIFK) det gule kortet.
    67'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Jake Dunwoody fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Jusif Ali
    HIFK angriper. Jusif Ali får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen løfter flagget, og HIFKs Kei Kamara blåses av for offside.
    72'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Juanan Entrena
    Ut: Jusif Ali
    HIFK bytter ut Jusif Ali med Juanan Entrena. Dette er det første byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Brandon James Wilson
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) erstattes av Brandon Wilson.
    73'
    Daniel Håkans
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Daniel Hakans går utenfor.
    74'
    Tuco
    Målsjanse! Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    77'
    HIFK 1 - 2 Seinajoen JK
    Mål: Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk dundrer ballen i mål og Seinajoen JK tar ledelsen 1-2 på Helsinki Football Stadium.
    78'
    81'
    83'
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Keaton Isaksson
    Joaquin Gomez gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Keaton Isaksson og setter inn Aatu Kujanpaa.
    84'
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Rodrigo Arciero
    Bytte for Seinajoen JK. Gustaf Backaliden kommer inn for Rodrigo Arciero på Helsinki Football Stadium.
    85'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    87'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    89'
    89'
    Gustaf Backaliden
    Gustaf Backaliden (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Inn: Valtteri Olsbo
    Ut: Ville Tikkanen
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Valtteri Olsbo erstatter Ville Tikkanen.
    90'+3
    Mattias Gestranius tildeler HIFK en corner. Felipe Saez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    Mål for HIFK!
    HIFK 2 - 2 Seinajoen JK
    Mål: Aldayr Hernandez Basanta
    Mål! Aldayr Hernandez utligner for HIFK. Stillingen er dermed 2-2 i Helsingfors.