1-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Helsingfors.
    Pietu Niinimaki signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor HIFK-området.
    2'
    Pietu Niinimaki tildeler Seinajoen JK en corner. Murilo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Pietu Niinimaki signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til HIFK på halvdelen til Seinajoen JK.
    8'
    Matej Hradecky
    Matej Hradecky (HIFK) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    8'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Kei Kamara
    HIFK avanserer forover i Helsingfors. Kei Kamara avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    20'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    23'
    Felipe Saez (HIFK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    24'
    Pietu Niinimaki signaliserer et frispark til HIFK.
    27'
    I Helsingfors slår Felipe Saez en corner fra høyre.
    29'
    Kei Kamara
    I Helsingfors får Kei Kamara (HIFK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    29'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    30'
    Keaton Isaksson
    Målsjanse! Keaton Isaksson (HIFK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    32'
    Ville Tikkanen
    Seinajoen JK avanserer forover og Ville Tikkanen får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    33'
    Seinajoen JK angriper, men Pietu Niinimaki blåser for offside.
    33'
    Pietu Niinimaki tildeler HIFK en corner. Felipe Saez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    37'
    Frispark Seinajoen JK.
    39'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside.
    41'
    HIFKs Kei Kamara blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    41'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Kei Kamara
    Målgivende: Macario Hing-Glover
    HIFK tar ledelsen 1-0 i Helsingfors etter en heading av Kei Kamara! Macario Hing-Glover var nest sist på ballen.
    44'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til HIFK.
    45'
    Frispark HIFK.
    47'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jude Arthur
    Jude Arthur (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Seinajoen JK er nær straffområde.
    49'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    51'
    I Helsingfors slår Murilo en corner fra høyre.
    52'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    52'
    Frispark i en god posisjon for Seinajoen JK!
    52'
    Gult kort til HIFK
    Jusif Ali
    Jusif Ali (HIFK) får et gult kort av dommer Pietu Niinimaki.
    53'
    54'
    Jusif Ali
    HIFK angriper, men avslutningen til Jusif Ali går utenfor.
    55'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    62'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Nooa Laine
    Ut: Jude Arthur
    Bytte for Seinajoen JK. Nooa Laine kommer inn for Jude Arthur på Helsinki Football Stadium.
    62'
    64'
    Nooa Laine
    Nooa Laine (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Spillet på Helsinki Football Stadium er stoppet midlertidig fordi Moshtagh Yaghoubi ligger nede.
    64'
    Murilo
    Murilo (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Moshtagh Yaghoubi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Helsinki Football Stadium.
    68'
    Jake Dunwoody
    Sjanse i Helsingfors! Jake Dunwoody (HIFK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Pietu Niinimaki signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    69'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (HIFK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    72'
    72'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Jani Backman
    Ut: Jusif Ali
    Joaquin Gomez (HIFK) gjør sitt første bytte for dagen. Jani Backman erstatter Jusif Ali.
    73'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    73'
    Pietu Niinimaki signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Tuco
    Seinajoen JK bytter ut Ariel Ngueukam med Joonas Lepisto.
    75'
    76'
    77'
    78'
    78'
    Jani Backman
    HIFK angriper i Helsingfors. Jani Backman fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    80'
    HIFK fosser fremover, men Pietu Niinimaki blåser for offside på Helsinki Football Stadium.
    81'
    Inn: Niko Markkula
    Ut: Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) erstattes av Niko Markkula.
    83'
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Brandon James Wilson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Mehmet Hetemaj, mens Brandon Wilson tar plass på benken.