HIFK 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    3'
    Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Kuopion Palloseura angriper. Rangel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Urho Nissila
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Urho Nissila er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    HIFK 0 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål: Ilmari Niskanen
    Målgivende: Urho Nissila
    Kuopion Palloseura går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Ilmari Niskanen. Urho Nissila sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Ilmari Niskanen
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Ilmari Niskanen treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Hjørne til Kuopion Palloseura.
    10'
    HIFK 0 - 3 Kuopion Palloseura
    Mål: Nana Boateng
    14'
    Kuopion Palloseura fosser forover og Rangel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Nana Boateng
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Nana Boateng er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Offside! Adama Fofana blir vinket av og HIFK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    16'
    HIFK slår en corner fra venstre.
    18'
    Antti Munukka har tildelt HIFK et hjørnespark.
    21'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Luc Landry Tabi Manga
    Tabi Manga (Kuopion Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Kuopion Palloseura angriper, men Rangel vinkes av for offside.
    26'
    HIFK fosser fremover, men Sakari Tukiainen går rett i offsidefella.
    27'
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) slår en corner fra venstre side.
    28'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Aniekpeno Udo
    Ut: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Aniekpeno Udo, mens Rangel tar plass på benken.
    30'
    Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Gult kort til HIFK
    Sakari Tukiainen
    Dommeren gir Sakari Tukiainen (HIFK) et gult kort.
    34'
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Ilmari Niskanen går utenfor.
    34'
    36'
    38'
    41'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Joel Mero
    Ut: Adama Fofana
    HIFK bytter ut Adama Fofana med Joel Mero.
    46'
    Offside! Aniekpeno Udo (Kuopion Palloseura) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    Saku Savolainen
    Målsjanse! Saku Savolainen (Kuopion Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Antti Munukka har tildelt Kuopion Palloseura et hjørnespark.
    53'
    HIFK angriper, men avslutningen til Sakari Tukiainen går utenfor.
    56'
    58'
    Sakari Mattila (HIFK) slår en corner fra venstre side.
    59'
    Hjørne til HIFK.
    64'
    Tiquinho
    HIFK angriper. Tiquinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    Offside! Matias Hanninen blir vinket av og HIFK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    65'
    Inn: Ats Purje
    Ut: Nana Boateng
    Kuopion Palloseura gjør sitt andre bytte. Nana Boateng erstattes av Ats Purje.
    65'
    Målsjanse! Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Hannu Patronen
    Hannu Patronen (HIFK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Inn: Luis Henrique
    Ut: Sakari Mattila
    Sakari Mattila (HIFK) erstattes av Luis Henrique.
    68'
    Inn: Jabar Sharza
    Ut: Kevin Larsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer Jabar Sharza, mens Kevin Larsson tar plass på benken.