1-1
2-1
Ali39'
3-1
    Roger Bonet (AC Oulu) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    4'
    Skade: HIFK
    6'
    Spillerbytte - HIFK
    Inn: Mosawer Ahadi
    Ut: Felipe Saez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HIFK. Inn kommer Mosawer Ahadi, mens Felipe Saez tar plass på benken.
    6'
    Tilbake fra skade: HIFK
    7'
    Sergei Eremenko (AC Oulu) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    7'
    Mål for AC Oulu!
    HIFK 0 - 1 AC Oulu
    Mål: Samu Alanko
    AC Oulu leder 0-1 etter en scoring av Samu Alanko.
    9'
    Frispark for HIFK på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til HIFK.
    11'
    HIFK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Skade: AC Oulu
    13'
    Tilbake fra skade: AC Oulu
    15'
    Skudd utenfor mål, AC Oulu
    15'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    16'
    Moshtagh Yaghoubi (HIFK) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    21'
    Mål for HIFK!
    HIFK 1 - 1 AC Oulu
    Mål: Keaton Isaksson
    Mål! hjemmelag utligner ved Keaton Isaksson. Stillingen er nå 1-1.
    22'
    Kei Kamara
    Sjanse i Helsingfors! Kei Kamara (HIFK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Moshtagh Hossain Yaghoubi
    Sjanse til HIFK! Moshtagh Yaghoubi er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    HIFK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    Frispark til HIFK på halvdelen til AC Oulu.
    31'
    Antti Munukka tildeler AC Oulu en corner. Sergei Eremenko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til AC Oulu
    Jere Kallinen
    Dommer Antti Munukka gir Jere Kallinen (AC Oulu) et gult kort.
    35'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til HIFK.
    36'
    HIFK 2 - 1 AC Oulu
    Mål! HIFK tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Keaton Isaksson på Helsinki Football Stadium.
    36'
    38'
    Magnus Breitenmoser
    Magnus Breitenmoser (AC Oulu) pådrar seg et gult kort.
    38'
    38'
    HIFK 3 - 1 AC Oulu
    Mål: Jusif Ali
    HIFK går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Jusif Ali.
    39'
    40'
    Rafinha
    AC Oulu angriper. Rafinha får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    HIFK, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    41'
    Kei Kamara
    HIFK fosser forover og Kei Kamara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    I Helsingfors slår Moshtagh Yaghoubi en corner fra høyre.
    45'
    45'+1
    Antti Munukka tildeler HIFK en corner. Moshtagh Yaghoubi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Matej Hradecky
    HIFK avanserer forover på Helsinki Football Stadium og Matej Hradecky kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AC Oulu.
    45'+3
    45'+3
    Sakari Mattila
    Sjanse til HIFK! Sakari Mattila er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    AC Oulu angriper. Magnus Breitenmoser får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    47'
    Antti Munukka tildeler AC Oulu en corner. Niklas Jokelainen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    49'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til AC Oulu like utenfor HIFK-området.
    49'
    Sergei Eremenko
    Sjanse! AC Oulu avanserer forover, men Sergei Eremenko avslutter utenfor.
    50'
    51'
    HIFK fosser fremover, men Keaton Isaksson går rett i offsidefella.
    51'
    Mosawer Ahadi
    HIFK fosser forover og Mosawer Ahadi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    54'
    Sjanse i Helsingfors! Sergei Eremenko (AC Oulu) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Hjørnespark til AC Oulu
    57'
    60'
    Målsjanse! Magnus Breitenmoser (AC Oulu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Keaton Isaksson
    Sjanse til HIFK! Keaton Isaksson er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    Sergei Eremenko treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for AC Oulu i Helsingfors.
    64'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Nikolas Saira
    Ut: Niklas Jokelainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Nikolas Saira, mens Niklas Jokelainen tar plass på benken.
    65'
    Inn: Jani Backman
    Ut: Macario Hing-Glover
    HIFK gjør sitt andre bytte. Macario Hing-Glover erstattes av Jani Backman.
    65'
    Roger Bonet
    Roger Bonet (AC Oulu) får et gult kort av dommer Antti Munukka.
    66'
    Frispark HIFK.
    66'
    Skudd utenfor mål, HIFK
    67'
    67'
    Gult kort til HIFK
    Mosawer Ahadi (HIFK) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    67'
    AC Oulu angriper, men avslutningen til Magnus Breitenmoser går utenfor.
    69'
    Målsjanse til HIFK! Moshtagh Yaghoubi treffer mål, men keeper redder.
    70'
    Hjørnespark til HIFK
    71'
    HIFK angriper, men Antti Munukka blåser for offside.
    71'
    Jusif Ali
    Jusif Ali (HIFK) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    Kei Kamara
    HIFK angriper. Kei Kamara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    74'
    Inn: Aapo Heikkila
    Ut: Sergei Eremenko
    Jyrki Ahola gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Sergei Eremenko og setter inn Aapo Heikkila.
    74'
    Inn: Obed Malolo
    Ut: Samu Alanko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Obed Malolo, mens Samu Alanko tar plass på benken.
    74'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    HIFK angriper i Helsingfors. Moshtagh Yaghoubi fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    78'
    Det blir farlig! Frispark for AC Oulu er nær straffområde.
    79'
    81'
    Inn: Aatu Kujanpaa
    Ut: Keaton Isaksson
    Keaton Isaksson (HIFK) erstattes av Aatu Kujanpaa.
    81'
    Inn: Juanan Entrena
    Ut: Jusif Ali
    HIFK bytter ut Jusif Ali med Juanan Entrena.
    81'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Dommer Antti Munukka viser Moshtagh Yaghoubi (HIFK) det gule kortet.
    83'
    84'
    Anselmi Mikael Nurmela
    AC Oulu fosser forover og Anselmi Nurmela fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    87'
    Lucky Opara
    Lucky Opara (AC Oulu) får et gult kort av dommer Antti Munukka.
    87'
    Obed Malolo
    Obed Malolo (AC Oulu) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    En av HIFKs spillere blir avblåst for offside.
    90'
    Obed Malolo (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.