Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    John Beaton signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    3'
    Ianis Hagi
    Glasgow Rangers avanserer forover i Edinburgh. Ianis Hagi avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    John Beaton signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    7'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Paul Hanlon (Hibernian FC) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Frispark for Hibernian FC på egen banehalvdel.
    11'
    13'
    I Edinburgh slår James Tavernier en corner fra høyre.
    14'
    Hibernian FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Jake Doyle-Hayes
    Målsjanse på Easter Road! Jake Doyle-Hayes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark til Hibernian FC på halvdelen til Glasgow Rangers.
    17'
    John Beaton signaliserer et frispark til Hibernian FC på egen banehalvdel.
    18'
    21'
    24'
    Frispark Hibernian FC.
    24'
    Gult kort til Rangers
    Connor Goldson
    Connor Goldson (Glasgow Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    28'
    I Edinburgh har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Gult kort til Hibernian FC
    Jake Doyle-Hayes (Hibernian FC) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Hjørnespark til Rangers
    34'
    Connor Goldson (Glasgow Rangers) prøver å heade ballen i mål på Easter Road, men mislykkes.
    34'
    Hibernian FC, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Borna Barisic (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Easter Road.
    35'
    En av Hibernian FCs spillere går i offside.
    39'
    Paul Hanlon ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Edinburgh.
    39'
    John Beaton tildeler Glasgow Rangers en corner. Ianis Hagi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Joe Newell (Hibernian FC) slår en corner fra høyre side på Easter Road.
    44'
    Alfredo Morelos
    Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    45'
    I Edinburgh slår Joe Newell en corner fra høyre.
    45'+2
    John Beaton tildeler Hibernian FC en corner. Joe Newell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    45'+2
    John Beaton signaliserer et frispark til Hibernian FC like utenfor Glasgow Rangers-området.
    46'
    Ryan Kent
    Målsjanse! Ryan Kent (Glasgow Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Joe Newell (Hibernian FC) løfter inn en corner fra høyre på Easter Road.
    53'
    Hibernian FC angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    56'
    Frispark Glasgow Rangers.
    60'
    61'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra høyre side på Easter Road.
    65'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Steven Davis
    Glasgow Rangers bytter ut Steven Davis med Scott Arfield. Dette er det første byttet som Giovanni van Bronckhorst gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Alfredo Morelos
    Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) erstattes av Kemar Roofe.
    66'
    67'
    Skudd på mål, Rangers
    70'
    70'
    70'
    Skudd utenfor mål, Hibernian FC
    71'
    Hibernian FC fosser fremover, men John Beaton blåser for offside på Easter Road.
    72'
    72'
    73'
    Glasgow Rangers angriper i Edinburgh, men blir avblåst for offside.
    74'
    75'
    Skudd utenfor mål, Rangers
    77'
    80'
    80'
    Connor Goldson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Connor Goldson er tilbake på banen igjen.
    81'
    81'
    83'
    83'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Glasgow Rangers får straffe!
    84'
    Rangers scorer på straffe!
    Hibernian FC 0 - 1 Rangers
    Mål: Kemar Roofe
    Mål! Kemar Roofe gir Glasgow Rangers ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    85'
    Inn: John Lundstram
    Ut: Ryan Kent
    Glasgow Rangers gjør sitt tredje bytte. Ryan Kent erstattes av John Lundstram.
    86'
    Spillerbytte - Hibernian FC
    Inn: Jamie Murphy
    Ut: Chris Cadden
    Jack Ross (Hibernian FC) gjør sitt første bytte for dagen. Jamie Murphy erstatter Chris Cadden.
    86'
    Inn: Scott Allan
    Ut: Josh Campbell
    Bytte for Hibernian FC. Scott Allan kommer inn for Josh Campbell på Easter Road.
    87'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    88'
    89'
    89'
    Hjørnespark til Hibernian FC
    90'+2
    90'+2
    Paul McGinn
    Paul McGinn (Hibernian FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.