Dagens dommer, Martin Petersen, blåser i gang kampen.
    Hertha BSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    Mål for Hertha BSC!
    Hertha BSC 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Matheus Cunha
    Målgivende: Dodi Lukebakio
    Mål! Hertha BSC tar ledelsen 1-0 ved Matheus Cunha. Dodi Lukebakio var nest sist på ballen.
    6'
    I Berlin slår Josip Brekalo en corner fra venstre.
    8'
    Jhon Cordoba
    Jhon Cordoba (Hertha BSC) kommer til en målsjanse på Olympiastadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    11'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Hertha BSC.
    12'
    Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Olympiastadion.
    15'
    Josip Brekalo
    Sjanse i Berlin! Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Yannick Gerhardt
    Målsjanse på Olympiastadion! Yannick Gerhardt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    18'
    18'
    Mål for Wolfsburg!
    Hertha BSC 1 - 1 Wolfsburg
    Mål: Ridle Baku
    Målgivende: Maximilian Philipp
    Mål! Ridle Baku utligner til 1-1. Flott spill fra Maximilian Philipp før målet.
    20'
    Martin Petersen tildeler VfL Wolfsburg en corner. Josip Brekalo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    26'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Matheus Cunha (Hertha BSC) slår en corner fra høyre side på Olympiastadion.
    29'
    Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Hertha BSC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    29'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Frispark til Hertha BSC på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    29'
    Hertha BSC angriper i Berlin, men blir avblåst for offside.
    30'
    31'
    Dodi Lukebakio
    Dodi Lukebakio (Hertha BSC) kommer seg fri på Olympiastadion, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Peter Pekarik
    Peter Pekarik (Hertha BSC) avanserer forover på Olympiastadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    I Berlin slår Matheus Cunha en corner fra høyre.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Hertha BSC
    37'
    Ingen straffe til Hertha BSC
    37'
    Målsjanse! Peter Pekarik (Hertha BSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Jerome Roussillon
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Jerome Roussillon treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Frispark Hertha BSC.
    44'
    45'+1
    Dommer Martin Petersen venter med å sette i gang spillet fordi Matheus Cunha ligger nede.
    47'
    Matheus Cunha ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Berlin.
    47'
    En av Hertha BSCs spillere går i offside.
    48'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til Hertha BSC like utenfor VfL Wolfsburg-området.
    49'
    Hertha BSC fosser forover og Matheus Cunha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Hertha BSC angriper, men avslutningen til Matheus Cunha går utenfor.
    51'
    Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Olympiastadion.
    52'
    Sjanse til Hertha BSC! Dodi Lukebakio er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Martin Petersen tildeler Hertha BSC en corner. Matheus Cunha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Lucas Tousart
    Lucas Tousart (Hertha BSC) erstattes av Matteo Guendouzi.
    57'
    En av Hertha BSCs spillere blir avblåst for offside.
    58'
    Matheus Cunha (Hertha BSC) løfter inn en corner fra venstre på Olympiastadion.
    60'
    63'
    I Berlin slår Matheus Cunha en corner fra venstre.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Joao Victor
    Ut: Josip Brekalo
    Oliver Glasner gjør dagens første bytte i Berlin, når han tar ut Josip Brekalo og setter inn Joao Victor.
    65'
    Inn: Admir Mehmedi
    Ut: Maximilian Philipp
    VfL Wolfsburg bytter ut Maximilian Philipp med Admir Mehmedi. Dette er det andre byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    66'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men Martin Petersen blåser for offside på Olympiastadion.
    67'
    Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Olympiastadion.
    67'
    69'
    I Berlin slår Vladimir Darida en corner fra høyre.
    73'
    Skudd utenfor mål, Hertha BSC
    73'
    Inn: Marvin Plattenhardt
    Ut: Maximilian Mittelstadt
    Bruno Labbadia (Hertha BSC) gjør sitt andre bytte for dagen. Marvin Plattenhardt erstatter Maximilian Mittelstadt.
    74'
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Dodi Lukebakio
    Bytte for Hertha BSC. Javairo Dilrosun kommer inn for Dodi Lukebakio på Olympiastadion.
    74'
    Kan VfL Wolfsburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Gult kort til Hertha BSC
    Marvin Plattenhardt
    Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympiastadion.
    76'
    Wout Weghorst
    VfL Wolfsburg angriper på Olympiastadion, men Wout Weghorst header utenfor.
    78'
    78'
    Det blir farlig! Frispark for Hertha BSC er nær straffområde.
    79'
    81'
    Inn: Krzysztof Piatek
    Ut: Jhon Cordoba
    Hertha BSC bytter ut Jhon Cordoba med Krzysztof Piatek. Dette er det fjerde byttet som Bruno Labbadia gjør i dagens kamp.
    82'
    84'
    Dedryck Boyata
    Hertha BSC angriper på Olympiastadion. Dedryck Boyata header utenfor.
    84'
    Inn: Felix Klaus
    Ut: Jerome Roussillon
    Oliver Glasner gjør dagens tredje bytte i Berlin, når han tar ut Jerome Roussillon og setter inn Felix Klaus.
    85'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    86'
    Peter Pekarik (Hertha BSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.