0-3
1-3
    I Almelo slår Emil Hansson en corner fra høyre.
    5'
    Danny Makkelie tildeler Heracles Almelo en corner. Emil Hansson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    10'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    10'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    11'
    Sparta Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Nikolai Laursen
    I Almelo header Nikolai Laursen (Heracles Almelo) mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Vito Van Crooij ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Jeremy Van Mullem
    Ut: Vito Van Crooij
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Jeremy Van Mullem, mens Vito Van Crooij tar plass på benken.
    30'
    Sparta Rotterdam slipper å klare seg uten Vito Van Crooij som kommer tilbake på banen i Almelo.
    30'
    Emil Hansson
    Heracles Almelo angriper, men avslutningen til Emil Hansson går utenfor.
    31'
    32'
    Sinan Bakis
    Heracles Almelo fosser forover og Sinan Bakis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Emil Hansson (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra høyre på Erve Asito.
    39'
    Lucas Schoofs
    Heracles Almelo angriper på Erve Asito, men Lucas Schoofs header utenfor.
    40'
    Younes Namli
    Sparta Rotterdam angriper i Almelo. Younes Namli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    41'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    45'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Heracles 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Arno Verschueren
    Målgivende: Younes Namli
    I Almelo tar Sparta Rotterdam ledelsen 0-1 etter et mål av Arno Verschueren. Younes Namli sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    45'+3
    Jeremy Van Mullem
    Jeremy Van Mullem (Sparta Rotterdam) kommer til en målsjanse på Erve Asito, men klarer ikke å score.
    45'+3
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Bilal Basacikoglu
    Ut: Nikolai Laursen
    Frank Wormuth gjør dagens første bytte i Almelo, når han tar ut Nikolai Laursen og setter inn Bilal Basacikoglu.
    46'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Heracles
    50'
    Ingen straffe til Heracles
    51'
    Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam avanserer forover i Almelo. Sven Mijnans avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Heracles Almelo like utenfor Sparta Rotterdam-området.
    53'
    57'
    Inn: Tom Beugelsdijk
    Ut: Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam bytter ut Sven Mijnans med Tom Beugelsdijk.
    61'
    Inn: Kristian Samuel Armenteros Nunez Jansson
    Ut: Emil Hansson
    Heracles Almelo gjør sitt andre bytte. Emil Hansson erstattes av Samuel Armenteros.
    61'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    65'
    Målsjanse til Heracles Almelo! Lucas Schoofs treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    68'
    Heracles 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Lennart Thy
    Målgivende: Aaron Meijers
    Sparta Rotterdam går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Lennart Thy. Det er en fin assist fra Aaron Meijers.
    69'
    72'
    75'
    Inn: Justin Hoogma
    Ut: Marco Rente
    Bytte for Heracles Almelo. Justin Hoogma kommer inn for Marco Rente på Erve Asito.
    77'
    Hjørnespark til Heracles
    77'
    Heracles Almelo angriper i Almelo. Lucas Schoofs fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Younes Namli
    Younes Namli (Sparta Rotterdam) erstattes av Mario Engels.
    78'
    Inn: Mica Pinto
    Ut: Lennart Thy
    Sparta Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Lennart Thy erstattes av Mica Pinto.
    79'
    Inn: Michael Heylen
    Ut: Arno Verschueren
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) gjør sitt femte bytte for dagen. Michael Heylen erstatter Arno Verschueren.
    79'
    Heracles 0 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål: Mario Engels
    Målgivende: Mica Pinto
    Mål! Mario Engels øker Sparta Rotterdams ledelse til 0-3 på Erve Asito. Mica Pinto var nest sist på ballen.
    79'
    83'
    Mål for Heracles!
    Heracles 1 - 3 Sparta Rotterdam
    Mål: Sinan Bakis
    Målgivende: Luca de la Torre
    Heracles Almelo reduserer til 1-3 etter et mål av Sinan Bakis. Flott spill fra Luca de la Torre før målet.
    83'
    Målet til Heracles sjekkes av VAR
    84'
    Målet til Heracles blir stående
    85'
    Noah Fadiga
    Målsjanse på Erve Asito! Noah Fadiga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    Inn: Adrian Szoke
    Ut: Anas Ouahim
    Heracles Almelo bytter ut Anas Ouahim med Adrian Szoke. Dette er det fjerde byttet som Frank Wormuth gjør i dagens kamp.
    90'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    90'+4
    Heracles Almelo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sparta Rotterdam.