Målsjanse til Heracles Almelo! Nikolai Laursen treffer mål, men keeper redder.
    Nikolai Laursen (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra høyre på Erve Asito.
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Erve Asito.
    14'
    I Almelo slår Nikolai Laursen en corner fra høyre.
    19'
    Paulus Van Boekel tildeler Heracles Almelo en corner. Kaj Sierhuis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Henk Veerman
    Henk Veerman (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Heracles Almelo.
    37'
    Heracles Almelo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.
    39'
    Gult kort til Heracles
    Giacomo Quagliata
    Giacomo Quagliata (Heracles Almelo) får et gult kort av dommer Paulus Van Boekel.
    39'
    SC Heerenveen angriper og Henk Veerman får avsluttet. Headingen treffer ikke Heracles Almelo-målet.
    40'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Henk Veerman (SC Heerenveen) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    48'
    Luca de la Torre
    Dommer Paulus Van Boekel viser Luca de la Torre (Heracles Almelo) det gule kortet.
    48'
    Milan Van Ewijk
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Milan Van Ewijk går utenfor.
    50'
    Anthony Musaba
    Målsjanse på Erve Asito! Anthony Musaba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    53'
    Frispark Heracles Almelo.
    54'
    Nikolai Laursen (Heracles Almelo) kommer til avslutning på Erve Asito - i stolpen! Oi, oi, oi.
    59'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Gult kort til Heerenveen
    Sven Van Beek
    Sven Van Beek (SC Heerenveen) mottar sitt første gule kort for dagen på Erve Asito.
    60'
    Nikolai Laursen (Heracles Almelo) slår en corner fra venstre side på Erve Asito.
    61'
    Sinan Bakis
    Heracles Almelo angriper på Erve Asito, men Sinan Bakis header utenfor.
    61'
    Noah Fadiga
    Noah Fadiga (Heracles Almelo) avanserer forover på Erve Asito. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Filip Stevanovic
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt første bytte for dagen. Rami Hajal erstatter Filip Stevanovic.
    68'
    Offside! Delano Burgzorg blir vinket av og Heracles Almelo må dermed bygge opp et nytt angrep.
    69'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    69'
    Delano Burgzorg
    Heracles Almelo avanserer forover i Almelo. Delano Burgzorg avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Adrian Szoke
    Ut: Kaj Sierhuis
    Bytte for Heracles Almelo. Adrian Szoke kommer inn for Kaj Sierhuis på Erve Asito.
    74'
    I Almelo slår Nikolai Laursen en corner fra venstre.
    74'
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Anthony Musaba
    Johnny Jansen gjør dagens andre bytte i Almelo, når han tar ut Anthony Musaba og setter inn Benjamin Nygren.
    75'
    Inn: Siem De Jong
    Ut: Tibor Halilovic
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) erstattes av Siem De Jong.
    75'
    Mål for Heerenveen!
    Heracles 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Joey Veerman
    Målgivende: Benjamin Nygren
    Mål! Joey Veerman gir SC Heerenveen en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Benjamin Nygren.
    79'
    82'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til SC Heerenveen like utenfor Heracles Almelo-området.
    82'
    Mats Knoester
    Mats Knoester (Heracles Almelo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Ruben Roosken
    Ut: Giacomo Quagliata
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Ruben Roosken, mens Giacomo Quagliata tar plass på benken.