Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    Heracles Almelo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Mål for Heracles!
    Heracles 1 - 0 Fortuna Sittard
    Mål: Ismail Azzaoui
    Målgivende: Elias Sierra
    Ismail Azzaoui dundrer ballen i mål og Heracles Almelo tar ledelsen 1-0 på Erve Asito. Elias Sierra sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Mål for Fortuna Sittard!
    Heracles 1 - 1 Fortuna Sittard
    Mål: Zian Flemming
    Målgivende: Ben Rienstra
    Mål! Zian Flemming utligner for Fortuna Sittard. Stillingen er dermed 1-1 i Almelo. Det er en fin assist fra Ben Rienstra.
    9'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Kaj Sierhuis
    I Almelo header Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Mats Knoester (Heracles Almelo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Erve Asito.
    11'
    Mats Knoester er tilbake i kampen igjen.
    11'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    14'
    Tijjani Noslin
    Kjempesjanse! Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    15'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Fortuna Sittard.
    15'
    Zian Flemming
    Sjanse til Fortuna Sittard! Zian Flemming er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Heracles Almelo angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    En av Fortuna Sittards spillere blir avblåst for offside på Erve Asito.
    26'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til Fortuna Sittard.
    27'
    Gult kort til Fortuna Sittard
    Martin Angha
    Dommer Danny Makkelie viser Martin Angha (Fortuna Sittard) det gule kortet.
    27'
    Noah Fadiga
    Målsjanse til Heracles Almelo! Noah Fadiga treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Fortuna Sittard, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    En av Heracles Almelos spillere blir avblåst for offside.
    29'
    Heracles 2 - 1 Fortuna Sittard
    Mål! Heracles Almelo tar ledelsen 2-1 ved Ismail Azzaoui.
    30'
    Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) slår en corner fra høyre side på Erve Asito.
    32'
    Fortuna Sittard fosser forover og Tijjani Noslin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Danny Makkelie tildeler Fortuna Sittard en corner. Mats Seuntjens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Frispark Heracles Almelo.
    34'
    Hjørnespark til Heracles
    35'
    I Almelo slår Elias Sierra en corner fra høyre.
    39'
    Ben Rienstra
    Ben Rienstra (Fortuna Sittard) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    I Almelo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Arianit Ferati
    Arianit Ferati (Fortuna Sittard) pådrar seg et gult kort.
    42'
    42'
    Heracles Almelo fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på Erve Asito.
    45'
    48'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    48'
    I Almelo slår Ismail Azzaoui en corner fra høyre.
    49'
    Frispark Fortuna Sittard.
    50'
    Tesfaldet Tekie
    Tesfaldet Tekie (Fortuna Sittard) kommer seg fri på Erve Asito, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    52'
    56'
    Heracles Almelo angriper. Kaj Sierhuis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Sjanse! Fortuna Sittard avanserer forover, men Arianit Ferati avslutter utenfor.
    59'
    62'
    63'
    64'
    Danny Makkelie tildeler Heracles Almelo en corner. Elias Sierra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Ismail Azzaoui (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra høyre på Erve Asito.
    65'
    Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    65'
    65'
    66'
    Heracles 3 - 1 Fortuna Sittard
    Mål: Kaj Sierhuis
    Kaj Sierhuis øker Heracles Almelos ledelse til 3-1!
    67'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Nikolai Laursen
    Ut: Elias Sierra
    Heracles Almelo bytter ut Elias Sierra med Nikolai Laursen. Dette er det første byttet som Frank Wormuth gjør i dagens kamp.
    67'
    Frisparket tildelt Fortuna Sittard er farlig nær Heracles Almelos målområde.
    69'
    Frispark til Fortuna Sittard på halvdelen til Heracles Almelo.
    71'
    Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) slår en corner fra høyre side på Erve Asito.
    74'
    Zian Flemming (Fortuna Sittard) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Spillerbytte - Fortuna Sittard
    Inn: Nigel Lonwijk
    Ut: Mickael Tirpan
    Fortuna Sittard gjør sitt første bytte. Mickael Tirpan erstattes av Nigel Lonwijk.
    74'
    Inn: Toshio Lake
    Ut: Arianit Ferati
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortuna Sittard. Inn kommer Toshio Lake, mens Arianit Ferati tar plass på benken.
    75'
    Inn: Deroy Duarte
    Ut: Ben Rienstra
    Fortuna Sittard bytter ut Ben Rienstra med Deroy Duarte.
    75'
    Gult kort til Heracles
    Delano Burgzorg
    Delano Burgzorg (Heracles Almelo) mottar sitt første gule kort for dagen på Erve Asito.
    78'
    Fortuna Sittard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    80'
    Inn: Emil Hansson
    Ut: Tijjani Noslin
    Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) erstattes av Emil Hansson.
    80'
    Zian Flemming (Fortuna Sittard) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    81'
    81'
    82'
    Frispark for Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    83'
    George Cox (Fortuna Sittard) løfter inn en corner fra venstre på Erve Asito.
    84'
    Fortuna Sittard avanserer forover i Almelo. Tesfaldet Tekie avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Inn: Sinan Bakis
    Ut: Kaj Sierhuis
    Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) erstattes av Sinan Bakis.
    87'
    Inn: Orestis Kiomourtzoglou
    Ut: Ismail Azzaoui
    Heracles Almelo gjør sitt tredje bytte. Ismail Azzaoui erstattes av Orestis Kiomourtzoglou.
    87'
    88'
    89'
    90'
    Fortuna Sittard avanserer forover og Zian Flemming får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    90'
    90'+1
    Heracles Almelo fosser forover og Delano Burgzorg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Sinan Bakis
    Målsjanse på Erve Asito! Sinan Bakis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Sjanse til Heracles Almelo! Delano Burgzorg er nær ved å score, men keeper redder.