Vasteras SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Vasteras SK på egen banehalvdel.
    Helsingborgs IF 0 - 1 Vasteras SK
    Mål: Taha Abdi Ali
    I Helsingborg tar Vasteras SK ledelsen 0-1 etter et mål av Taha Abdi Ali.
    8'
    Magnus Lindgren tildeler Helsingborgs IF en corner. Dennis Olsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Dennis Olsson
    Dennis Olsson (Helsingborgs IF) kommer seg fri på Olympia, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Magnus Lindgren signaliserer et frispark til Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    13'
    Benjamin Acquah
    Benjamin Acquah (Helsingborgs IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Simon Gefvert
    Målsjanse på Olympia! Simon Gefvert fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Helsingborgs IF, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Pedro Ribeiro (Vasteras SK) løfter inn en corner fra venstre på Olympia.
    17'
    Vasteras SK fosser fremover, men Simon Gefvert går rett i offsidefella.
    19'
    Helsingborgs IF angriper, men Magnus Lindgren blåser for offside.
    21'
    Magnus Lindgren signaliserer et frispark til Vasteras SK.
    21'
    Dommer Magnus Lindgren venter med å sette i gang spillet fordi Simon Gefvert ligger nede.
    26'
    Vasteras SK slipper å klare seg uten Simon Gefvert som kommer tilbake på banen i Helsingborg.
    27'
    Helsingborgs IF 0 - 2 Vasteras SK
    Mål: Erik Bjorndahl
    Målgivende: Taha Abdi Ali
    Mål! Erik Bjorndahl øker Vasteras SKs ledelse til 0-2 på Olympia. Det er en fin assist fra Taha Abdi Ali.
    29'
    Andreas Landgren
    Sjanse! Helsingborgs IF avanserer forover, men Andreas Landgren avslutter utenfor.
    33'
    Magnus Lindgren signaliserer et frispark til Vasteras SK på egen banehalvdel.
    35'
    38'
    Erik Bjorndahl
    Målsjanse! Erik Bjorndahl (Vasteras SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Brandur Hendriksson Olsen
    Sjanse til Helsingborgs IF! Brandur Hendriksson er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    Vasteras SK, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Gult kort til Helsingborgs IF
    Dommer Magnus Lindgren gir Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) et gult kort.
    41'
    Taha Abdi Ali
    Vasteras SK avanserer forover i Helsingborg. Taha Abdi Ali avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Frispark Helsingborgs IF.
    45'
    Målsjanse til Helsingborgs IF! Brandur Hendriksson treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Helsingborgs IF
    Inn: Victor Blixt
    Ut: Andreas Landgren
    Andreas Landgren (Helsingborgs IF) erstattes av Victor Blixt.
    47'
    Inn: Assad Al Islam Al Hamlawi
    Ut: Dennis Olsson
    Helsingborgs IF gjør sitt første bytte. Dennis Olsson erstattes av Assad Al Islam Al Hamlawi.
    47'
    47'
    Inn: Vladislav Kreida
    Ut: Benjamin Acquah
    Helsingborgs IF bytter ut Benjamin Acquah med Vladislav Kreida. Dette er det fjerde byttet som Jorgen Lennartson gjør i dagens kamp.
    47'
    Inn: Kalle Joelsson
    Ut: Anders Lindegaard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Helsingborgs IF. Inn kommer Kalle Joelsson, mens Anders Lindegaard tar plass på benken.
    47'
    I Helsingborg slår Brandur Hendriksson en corner fra høyre.
    53'
    56'
    Frispark i en god posisjon for Vasteras SK!
    58'
    I Helsingborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Erik Bjorndahl (Vasteras SK) kommer til en målsjanse på Olympia, men klarer ikke å score.
    67'
    69'
    Frispark til Vasteras SK på halvdelen til Helsingborgs IF.
    72'
    73'
    Magnus Lindgren signaliserer et frispark til Helsingborgs IF.
    73'
    Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) slår en corner fra høyre side på Olympia.
    75'
    Mål for Helsingborgs IF!
    Helsingborgs IF 1 - 2 Vasteras SK
    Mål: Charlie Weberg
    Charlie Weberg scorer og reduserer til 1-2 på Olympia.
    75'
    Frispark Vasteras SK.
    77'
    77'
    Spillerbytte - Vasteras SK
    Inn: Lawson Sabah
    Ut: Olle Edlund
    Kalle Karlsson (Vasteras SK) gjør sitt første bytte for dagen. Lawson Sabah erstatter Olle Edlund.
    78'
    81'
    Vladislav Kreida
    Vladislav Kreida (Helsingborgs IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Anthony van den Hurk
    Anthony van den Hurk (Helsingborgs IF) avanserer forover på Olympia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Brandur Hendriksson (Helsingborgs IF) slår en corner fra venstre side på Olympia.
    83'
    Helsingborgs IF har fått straffe!
    84'
    Helsingborgs IF scorer på straffe!
    Helsingborgs IF 2 - 2 Vasteras SK
    Mål: Anthony van den Hurk
    Anthony van den Hurk utligner til 2-2 etter et velplassert straffespark.
    84'
    Gult kort til Vasteras SK
    Jesper Merbom Adolfsson
    Jesper Merbom Adolfsson (Vasteras SK) får et gult kort av dommer Magnus Lindgren.