I Athen slår Emil Forsberg en corner fra høyre.
    3'
    Mattias Svanberg
    På Spiros Louis Olympic Stadium fyrer Mattias Svanberg (Sverige) av et skudd - i stolpen!
    4'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Hellas like utenfor Sverige-området.
    6'
    Tasos Bakasetas (Hellas) løfter inn en corner fra høyre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    8'
    Sverige tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Hellas
    Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (Hellas) pådrar seg et gult kort.
    8'
    Robin Olsen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    9'
    Robin Olsen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Sergei Karasev tildeler Hellas en corner. Tasos Bakasetas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Tasos Bakasetas (Hellas) slår en corner fra venstre side på Spiros Louis Olympic Stadium.
    12'
    VAR sjekker om det er straffe til Hellas
    13'
    Ingen straffe til Hellas
    13'
    En av Hellass spillere blir avblåst for offside.
    13'
    Anastasios Douvikas
    Hellas angriper i Athen. Anastasios Douvikas fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Viktor Claesson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Viktor Claesson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Athen.
    17'
    Frispark for Sverige på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Sverige.
    23'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Sverige på egen banehalvdel.
    26'
    Kostas Tsimikas
    Hellas angriper. Kostas Tsimikas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    Sverige, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Thanasis Androutsos
    Sjanse til Hellas! Thanasis Androutsos er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Tasos Bakasetas (Hellas) løfter inn en corner fra venstre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    28'
    Viktor Claesson
    Sverige avanserer forover i Athen. Viktor Claesson avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Anastasios Douvikas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Hellas slipper å klare seg uten Anastasios Douvikas som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Sergei Karasev tildeler Sverige en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    I Athen slår Emil Forsberg en corner fra venstre.
    37'
    Frispark til Hellas på halvdelen til Sverige.
    43'
    44'
    Kristoffer Olsson
    Sverige fosser forover og Kristoffer Olsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    Hellas, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+1
    Alexander Isak
    Målsjanse til Sverige! Alexander Isak treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Frisparket tildelt Sverige er farlig nær Hellass målområde.
    45'+2
    Andreas Bouchalakis
    Andreas Bouchalakis (Hellas) mottar sitt første gule kort for dagen på Spiros Louis Olympic Stadium.
    45'+3
    Emil Forsberg
    Emil Forsberg (Sverige) kommer til en målsjanse på Spiros Louis Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Hellas.
    46'
    47'
    Dejan Kulusevski
    Sverige angriper, men avslutningen til Dejan Kulusevski går utenfor.
    48'
    49'
    Emil Forsberg (Sverige) løfter inn en corner fra venstre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    51'
    51'
    I Athen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Hellas på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til Sverige
    Dommeren gir Viktor Claesson (Sverige) et gult kort.
    53'
    55'
    I Athen header Emil Forsberg (Sverige) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Emil Forsberg (Sverige) slår en corner fra venstre side på Spiros Louis Olympic Stadium.
    58'
    58'
    Mål for Hellas!
    Hellas 1 - 0 Sverige
    Mål: Tasos Bakasetas
    Målgivende: Anastasios Douvikas
    Tasos Bakasetas dundrer ballen i mål og Hellas tar ledelsen 1-0 på Spiros Louis Olympic Stadium. Det er en fin assist fra Anastasios Douvikas.
    62'
    Målsjanse! Andreas Bouchalakis (Hellas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Spillerbytte - Sverige
    Inn: Robin Quaison
    Ut: Mattias Svanberg
    Sverige gjør sitt første bytte. Mattias Svanberg erstattes av Robin Quaison.
    66'
    Frispark Hellas.
    66'
    Andreas Bouchalakis (Hellas) header mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    På Spiros Louis Olympic Stadium skyter Viktor Claesson (Sverige) rett i tverrliggeren!
    67'
    68'
    Sergei Karasev tildeler Hellas en corner. Tasos Bakasetas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Anastasios Douvikas (Hellas) kommer seg fri på Spiros Louis Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    I Athen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    Filip Helander
    Filip Helander (Sverige) får et gult kort av dommer Sergei Karasev.
    70'
    Spillerbytte - Hellas
    Inn: Christos Tzolis
    Ut: Anastasios Douvikas
    Bytte for Hellas. Christos Tzolis kommer inn for Anastasios Douvikas på Spiros Louis Olympic Stadium.
    71'
    Frispark for Hellas på egen banehalvdel.
    73'
    Sjanse i Athen! Viktor Claesson (Sverige) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Hellas 2 - 0 Sverige
    Mål: Vangelis Pavlidis
    Målgivende: Christos Tzolis
    I Athen øker Hellas ledelsen til 2-0 takket være et mål av Vangelis Pavlidis. Flott spill fra Christos Tzolis før målet.
    74'
    Målet til Hellas sjekkes av VAR
    75'
    Inn: Emil Krafth
    Ut: Mattias Johansson
    Jan Andersson gjør dagens andre bytte i Athen, når han tar ut Mattias Johansson og setter inn Emil Krafth.
    77'
    Inn: Jesper Karlsson
    Ut: Viktor Claesson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sverige. Inn kommer Jesper Karlsson, mens Viktor Claesson tar plass på benken.
    78'
    Målet til Hellas blir stående
    78'
    Mål for Sverige!
    Hellas 2 - 1 Sverige
    Mål: Robin Quaison
    Mål! Sverige reduserer til 2-1 etter et mål av Robin Quaison på Spiros Louis Olympic Stadium.
    80'
    Tasos Bakasetas
    Hellas angriper i Athen. Tasos Bakasetas fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    83'
    84'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til Sverige.
    84'
    85'
    Hellas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Marcus Danielson
    Ut: Filip Helander
    Sverige bytter ut Filip Helander med Marcus Danielson. Dette er det fjerde byttet som Jan Andersson gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Isaac Kiese Thelin
    Ut: Dejan Kulusevski
    Jan Andersson (Sverige) gjør sitt femte bytte for dagen. Isaac Thelin erstatter Dejan Kulusevski.
    88'
    Isaac Kiese Thelin
    Dommer Sergei Karasev viser Isaac Thelin (Sverige) det gule kortet.
    89'
    89'
    Målsjanse på Spiros Louis Olympic Stadium! Emil Forsberg fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Georgios Tzavellas (Hellas) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+2
    Georgios Tzavellas er tilbake i kampen igjen.
    90'+4
    Emil Forsberg (Sverige) løfter inn en corner fra høyre på Spiros Louis Olympic Stadium.
    90'+4
    Inn: Marios Vroussay
    Ut: Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (Hellas) erstattes av Marios Vroussay.
    90'+5
    Christos Tzolis
    Christos Tzolis (Hellas) avanserer forover på Spiros Louis Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+7
    90'+7
    90'+7
    Hellas angriper i Athen. Tasos Bakasetas avslutter på mål, men greier ikke å score.