Jannick van der Laan signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    1'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Dommer Jannick van der Laan ser at linjemannen løfter flagget, og Sparta Rotterdams Tom Beugelsdijk blåses av for offside.
    5'
    Jannick van der Laan tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Dommer Jannick van der Laan venter med å sette i gang spillet fordi Nicolas Madsen ligger nede.
    9'
    Nicolas Madsen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Rami Kaib
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Rami Kaib avslutter utenfor.
    15'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    17'
    SC Heerenveens Sven Van Beek blåses av for offside på Abe Lenstra Stadion.
    17'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    21'
    Mohammed Osman
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Mohammed Osman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Offside! Lennart Thy (Sparta Rotterdam) er alene igjennom, men dommer Jannick van der Laan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    29'
    I Heerenveen slår Bryan Smeets en corner fra høyre.
    32'
    Giannis Masouras
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Giannis Masouras går utenfor.
    33'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    34'
    Gult kort til Heerenveen
    Nick Bakker
    Dommer Jannick van der Laan gir Nick Bakker (SC Heerenveen) et gult kort.
    34'
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    37'
    Lennart Thy
    Lennart Thy (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Filip Stevanovic
    Filip Stevanovic (SC Heerenveen) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Rami Kaib
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Rami Kaib avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    39'
    I Heerenveen slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    41'
    Jannick van der Laan signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    45'+1
    Emanuel Emegha (Sparta Rotterdam) vinkes av for offside i Heerenveen.
    45'+3
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Anthony Musaba
    Anthony Musaba (SC Heerenveen) erstattes av Rami Hajal.
    46'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Emanuel Emegha
    Målsjanse! Emanuel Emegha (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    50'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    51'
    Mohammed Osman (Sparta Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Abe Lenstra Stadion.
    53'
    Sparta Rotterdam slipper å klare seg uten Mohammed Osman som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    57'
    Offside! Filip Stevanovic (SC Heerenveen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    Bryan Smeets
    Sjanse i Heerenveen! Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Tibor Halilovic
    Sjanse i Heerenveen! Tibor Halilovic (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Inn: Siem De Jong
    Ut: Filip Stevanovic
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt andre bytte for dagen. Siem De Jong erstatter Filip Stevanovic.
    64'
    Joey Veerman
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Joey Veerman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    65'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Henk Veerman går rett i offsidefella.
    65'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Kenzo Goudmijn
    Ut: Mohammed Osman
    Kenzo Goudmijn (Sparta Rotterdam) erstatter Mohammed Osman som muligens er skadet.
    65'
    68'
    Inn: Vito Van Crooij
    Ut: Emanuel Emegha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Vito Van Crooij, mens Emanuel Emegha tar plass på benken.
    72'
    Inn: Laurent Jans
    Ut: Giannis Masouras
    Sparta Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Giannis Masouras erstattes av Laurent Jans.
    72'
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Tibor Halilovic
    SC Heerenveen bytter ut Tibor Halilovic med Benjamin Nygren. Dette er det tredje byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    76'
    Spillet på Abe Lenstra Stadion er stoppet midlertidig fordi Mica Pinto ligger nede.
    79'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Lennart Thy
    Bytte for Sparta Rotterdam. Mario Engels kommer inn for Lennart Thy på Abe Lenstra Stadion.
    79'
    Inn: Aaron Meijers
    Ut: Mica Pinto
    Mica Pinto (Sparta Rotterdam) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Aaron Meijers.
    79'
    80'
    Målsjanse! Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    83'
    Frispark SC Heerenveen.
    89'
    90'
    Jannick van der Laan signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    90'
    Rami Kaib
    Dommer Jannick van der Laan viser Rami Kaib (SC Heerenveen) det gule kortet.
    90'+1
    Kenzo Goudmijn
    Sjanse til Sparta Rotterdam! Kenzo Goudmijn er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Jannick van der Laan tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.