0-1
1-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Philipp Mwene (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    4'
    Hjørnespark til PSV Eindhoven
    6'
    Carlos Vinicius
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    7'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Heerenveen 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Carlos Vinicius
    Målgivende: Bruma
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Carlos Vinicius på Abe Lenstra Stadion. Det er en fin assist fra Bruma.
    13'
    Filip Stevanovic (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    21'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    25'
    Rami Kaib
    Målsjanse! Rami Kaib (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    29'
    Bruma
    PSV Eindhoven avanserer forover i Heerenveen. Bruma avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    I Heerenveen slår Bruma en corner fra venstre.
    36'
    Philipp Mwene
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Philipp Mwene avslutter utenfor.
    38'
    49'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Rodney Kongolo
    SC Heerenveen gjør sitt første bytte. Rodney Kongolo erstattes av Rami Hajal.
    49'
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Allard Lindhout tildeler PSV Eindhoven en corner. Philipp Mwene sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    59'
    I Heerenveen slår Philipp Mwene en corner fra høyre.
    60'
    Hjørnespark til Heerenveen
    60'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    62'
    Gult kort til Heerenveen
    Rami Kaib
    Dommer Allard Lindhout viser Rami Kaib (SC Heerenveen) det gule kortet.
    62'
    63'
    Skade: Heerenveen
    67'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Erick Gutierrez
    Erick Gutierrez (PSV Eindhoven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Nicolas Madsen
    Nicolas Madsen (SC Heerenveen) erstattes av Ibrahim Dresevic.
    68'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Marco Van Ginkel
    Ut: Ritsu Doan
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt første bytte for dagen. Marco Van Ginkel erstatter Ritsu Doan.
    68'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Carlos Vinicius
    Roger Schmidt gjør dagens andre bytte i Heerenveen, når han tar ut Carlos Vinicius og setter inn Yorbe Vertessen.
    68'
    Tilbake fra skade: Heerenveen
    69'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til SC Heerenveen.
    72'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Rami Hajal
    Rami Hajal utligner til 1-1 på Abe Lenstra Stadion.
    73'
    Inn: Armando Obispo
    Ut: Mauro Junior
    Bytte for PSV Eindhoven. Armando Obispo kommer inn for Mauro Junior på Abe Lenstra Stadion.
    75'
    76'
    Ramalho
    PSV Eindhoven angriper og Ramalho får avsluttet. Headingen treffer ikke SC Heerenveen-målet.