0-1
Til32'
0-2
0-3
    Jeroen Manschot tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Bryan Linssen
    Bryan Linssen (Feyenoord Rotterdam) prøver å heade ballen i mål på Abe Lenstra Stadion, men mislykkes.
    4'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    4'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    7'
    Lutsharel Geertruida
    Sjanse i Heerenveen! Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    8'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    11'
    Alireza Jahanbakhsh
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Alireza Jahanbakhsh går utenfor.
    16'
    Guus Til
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Guus Til fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Joey Veerman
    Joey Veerman (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Reiss Nelson
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Reiss Nelson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Målsjanse! Reiss Nelson (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Rami Kaib
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Rami Kaib avslutter utenfor.
    25'
    Tibor Halilovic
    Målsjanse til SC Heerenveen! Tibor Halilovic treffer mål, men keeper redder.
    26'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    I Heerenveen slår Joey Veerman en corner fra venstre.
    26'
    Mål for Feyenoord!
    Heerenveen 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Guus Til
    Målgivende: Bryan Linssen
    Mål! Feyenoord Rotterdam tar ledelsen 0-1 ved Guus Til. Bryan Linssen sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Reiss Nelson (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    37'
    Feyenoord Rotterdam angriper. Bryan Linssen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Jeroen Manschot tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Feyenoord Rotterdam angriper i Heerenveen. Alireza Jahanbakhsh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    44'
    Heerenveen 0 - 2 Feyenoord
    Mål: Marcos Senesi
    Målgivende: Orkun Kökcü
    Mål! Marcos Senesi (Feyenoord Rotterdam) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-2 på Abe Lenstra Stadion. Orkun Kökcü var nest sist på ballen.
    44'
    Guus Til
    Feyenoord Rotterdam angriper i Heerenveen. Guus Til fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Sven Van Beek
    SC Heerenveen bytter ut Sven Van Beek med Ibrahim Dresevic.
    46'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    47'
    49'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    49'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Feyenoord Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.
    53'
    Målet til Heerenveen sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Heerenveen blir annullert
    56'
    Offside! Henk Veerman (SC Heerenveen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    56'
    I Heerenveen slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    58'
    Heerenveen 0 - 3 Feyenoord
    Mål: Bryan Linssen
    Målgivende: Tyrell Malacia
    Feyenoord Rotterdam øker ledelsen til 0-3 etter en heading av Bryan Linssen. Flott spill fra Tyrell Malacia før målet.
    58'
    Inn: Filip Stevanovic
    Ut: Siem De Jong
    SC Heerenveen bytter ut Siem De Jong med Filip Stevanovic. Dette er det andre byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Anthony Musaba
    Johnny Jansen (SC Heerenveen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Benjamin Nygren erstatter Anthony Musaba.
    62'
    63'
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Alireza Jahanbakhsh avslutter utenfor.
    63'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    64'
    Målet til Feyenoord sjekkes av VAR
    65'
    Målet til Feyenoord blir annullert
    65'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Alireza Jahanbakhsh vinkes av for offside.
    66'
    Filip Stevanovic
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Filip Stevanovic avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Bryan Linssen treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Feyenoord Rotterdam i Heerenveen.
    69'
    Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Joey Veerman
    Johnny Jansen gjør dagens fjerde bytte i Heerenveen, når han tar ut Joey Veerman og setter inn Rodney Kongolo.
    71'
    74'
    Marcos Senesi
    Feyenoord Rotterdam angriper og Marcos Senesi får avsluttet. Headingen treffer ikke SC Heerenveen-målet.
    74'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Jens Toornstra
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Jens Toornstra kommer inn for Alireza Jahanbakhsh på Abe Lenstra Stadion.
    75'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Nicolas Madsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Rami Hajal, mens Nicolas Madsen tar plass på benken.
    78'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    80'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Reiss Nelson
    Reiss Nelson (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Cyriel Dessers.
    85'
    Inn: Mark Diemers
    Ut: Bryan Linssen
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mark Diemers erstatter Bryan Linssen.
    86'
    Rodney Kongolo
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Rodney Kongolo går utenfor.
    86'
    Offside! Cyriel Dessers blir vinket av og Feyenoord Rotterdam må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Jeroen Manschot tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Mark Diemers sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Orkun Kökcü
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Orkun Kökcü er nær ved å score, men keeper redder.